Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@17:39:21 GMT

تجربیات ارزشمند شما چراغ راه توسعه استان است

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۴۷۸۲۷

تجربیات ارزشمند شما چراغ راه توسعه استان است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: آرزوی همه استانداران گذشته توسعه همه جانبه استان و کشور جمهوری اسلامی ایران بوده و اکنون تجربیات ارزشمند و نقطه نظرات شان چراغ راه روشنی برای توسعه استان خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، احمد علی موهبتی در چهارمین جلسه کمیته استانی که شب گذشته با حضور استانداران ادوار گذشته استان در سالن اجتماعات فرمانداری چابهار برگزار شد، اظهار کرد: از نظرات ارشادی، حمایتی و هدایتی جمع حاضر که می تواند منجر به تصمیمات خوبی برای استان شود، استقبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: افراد زمانی که در گود هستند بعضی موارد و مشکلات را نمی بینند اما وقتی از گود خارج می شوند مشکلات را بهتر شناسایی می کنند، به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا این جلسه برگزار شود.

وی افزود: حضور و همراهی شما می تواند منشا خیر و برکت برای استان و پشتوانه مهمی برای بنده که به تازگی به این عرصه پا گذاشته ام باشد.

وی بیان کرد: همه شما جمع حاضر در این استان نقش آفرین بوده و کارهای بزرگی را بنا نهاده اید که هم اکنون نیز در حال اجرا می باشد و باید به بهره برداری برسد، به همین دلیل هم در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور به استان به وی تاکید کردم که بنا نیست در استان کار جدیدی را شروع کنیم.

وی تصریح کرد: سرانه بودجه فرهنگی و هنری استان پهناور سیستان و بلوچستان یک دهم میانگین کشوری است و در سایر شاخص ها از جمله آب آشامیدنی، بهداشت، آموزش نیز با وجود اینکه کارهای مهمی انجام شده، اما فاصله بسیار زیادی با شاخص های کشوری داریم.

استاندار خاطرنشان کرد: بنا به گفته رئیس جمهور، سیستان و بلوچستان استراتژیک ترین و مهم ترین استان کشور و پیشانی جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: علیرغم توجه خوب دولت به سیستان و بلوچستان، در تقسیم بودجه کشور از ۴۲۰ هزار میلیارد تومان تنها کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان معادل ۱.۷ کل بودجه به استان اختصاص یافته است که مطمئنا با این بودجه نمی توانیم شاخص‌های این استان را به میانگین کشوری برسانیم.

وی با ابراز تاسف از فاصله عمیق به وجود آمده در برخی شاخص ها از جمله فرهنگ و هنر فاصله عمیقی با میانگین شاخص‌های کشوری تصریح کرد: همچون ادوار گذشته، بودجه در نظر گرفته شده برای استان نمی تواند کمک کند تا شاخصه هایی نظیر فرهنگ، هنر، آموزش و آبرسانی به میانگین کشور برسد.

موهبتی ضمن اشاره به ارتقا سطح استان در عرصه های مختلف و رسیدن به استانداردهای کشوری گفت: میانگین آبرسانی در کشور ۵۰ لیتر در ثانیه است که این رقم در استان ۸ لیتر در ثانیه می باشد، لذا ضروریست دولت توجه ویژه ای به این مقوله داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت آبرسانی در استان تاکید کرد: چاه نیمه از سال گذشته تاکنون ۵۰ درصد کاهش آب داشته و سد های جنوب استان بیش از ۳۰ درصد تبخیر آب داشته اند.

موهبتی بررسی نظر کمیته استراتژیک آب کشور در این مورد را بسیار مهم برشمرد و تاکید کرد: آبرسانی از سواحل مکران به خراسان جنوبی یکی از مهم ترین پروژه هایی است که می تواند دو هزار و ۲۶ روستا در استان را به شاخص ۹۳ برساند.

وی با اشاره به حذف چند بودجه محرومیت زدایی در استان خاطرنشان کرد: چندین استان از بودجه های محرومیت زدایی برخوردارند ولی سیستان و بلوچستان از این مساله بسیار تاثیرگذار بی بهره شده که باید دولت اهتمامی ویژه در این خصوص داشته باشد.

موهبتی اضافه کرد: تلاش ما این است تا هر آنچه مسئولین کشوری از سالهای قبل در سفر به استان قول و تعهد داده‌اند، اجرا و به اتمام برسانیم.

وی گفت: همه وزرا و مسئولین کشور باید خود را متعهد بدانند تا پایان این دولت میانگین شاخص های توسعه ای استان را به میانگین شاخص های کشوری برسانند.

 استاندار سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه در برخی شاخص ها از جمله فرهنگ و هنر فاصله عمیقی با شاخص‌های کشوری وجود دارد.

موهبتی ادامه داد: سرانه بودجه فرهنگی و هنری استان پهناور سیستان و بلوچستان یک دهم میانگین کشوری است و در سایر شاخص ها از جمله آب آشامیدنی، بهداشت، آموزش نیز در حالی که تاکنون کارهای مهمی انجام شده است، اما هنوز هم فاصله بسیار زیادی با شاخص های کشوری داریم.

 استاندار در پایان گفت: تراکم جمعیت در استان سیستان و بلوچستان در هر کیلومتر  ۱۵نفر و معادل یک چهارم تراکم  کشوری است که هزینه خدمات هم به همین ترتیب افزایش پیدا می‌کند و نشان می دهد که نیازمند توجه بیشتر و نگاه ویژه مسئولین است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران همچنان مطلوب است

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۵ اردیبهشت) در شرایط قابل قبول قرار دارد.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین  ۷۶ بود و کیفیت هوای پایتخت در ظرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۶ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

دیگر خبرها

  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • هوای تهران همچنان مطلوب است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف سال ۱۴۰۲ راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان در ساخت بزرگراه
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • هوای ۴ شهر اصفهان قابل قبول است
  • طرح توسعه شبکه فیبر نوری در سیستان و بلوچستان
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • سیستان‌ و بلوچستان در جذب حامی رتبه نخست کشوری را کسب کرد