Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان – ایرنا - گردشگری طی دهه‌های گذشته رشد و توسعه گسترده‌ای را همراه با افزایش تنوع و رقابت میان مقاصد مختلف تجربه کرده و امروز این پدیده یا جنبش اقتصادی و اجتماعی به یکی از بزرگترین و درآمد زا ترین مقوله های جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، زمانی که مردم یک ارتباط جدید را با فرهنگ، ملل و مردم مناطق دیگر تجربه می‌کنند علاوه بر اینکه کسب و کارشان رونق می گیرد طیف گسترده ای از مشاغل را نیز به وجود می آورند که در نهایت منجر به پاسخ به نیاز گردشگران از قبیل تحقیق و توسعه فرهنگی، لذت در بخش سیاحت و ارتقای معنوی در بخش زیارتی می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گردشگری همان‌طور که آدمی را به بیرون از مرزها می‌کشاند در مفهوم نیز هیچ محدودیتی نداشته و گردشگر را از لحاظ فکر و درونیات نیز فراتر از مرز برده و آن را به ظرفیت های جدید فرهنگی آشنا می کند.
اِلمان های مختلفی از جمله رویدادهای اجتماعی و تاریخی که خود بخشی از جاذبه های توریستی محسوب می شوند وجود دارد که می توانند تعداد بیشتری از گردشگران علاقمند به این نوع مسافرت را مجذوب مقصد مورد نظر کنند که مدیریت و توضیحات موثر پیرامون موضوعات و رویدادهای مورد واکاوی گردشگران در این میان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
معرفی و شناساندن یک مکان تاریخی به گردشگر مهم است و مهم تر اینکه بتوان حس رضایت را به گونه ای در گردشگر ایجاد کرد که بتواند به عنوان یک مبلغ عمل کند .
حفظ کردن شاکله، بنیاد و اساس سنتی مکان‌های تاریخی و مرمت به شکلی که آسیبی متوجه اثر و جنبه تاریخی آن نشود و دادن خدماتی در چارچوب محتوای تاریخی به گردشگران می تواند منافع بسیاری را برای توسعه گردشگری و تقویت اقتصاد کشور و همچنین ارتقای فرهنگ آن منطقه به همراه داشته باشد.
فواصل جغرافیایی و فرهنگ های مختلف با وجود تکنولوژی ارتباطات گسترده عصر جدید باز هم بدون ملموس بودن فضای مورد نظر برای گردشگران سفر نکردن به آن مکان میسر نیست به همین دلیل اغلب گردشگران برای مشاهده عینی به منطقه مورد نظرشان سفر می کنند.
از آنجا که مدت زمان سفر هر گردشگر محدود می باشد مشایعت کنندگان گردشگران به عنوان لیدر باید به گونه ای آموزش دیده باشند که بتوانند انتقال فرهنگ، سنت و تاریخ را به گونه ای که مسائل به صورت منظم و کامل در اختیار گردشگران قرار گیرد انجام دهند تاجایی که در هنگام ترک مقصد هیچ ابهام و سئوالی را برای گردشگر باقی نگذارند.
بنابراین بها دادن به صنعت توریست از جانب حاکمیت هر کشور می تواند منجر به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال زیاد و تشویق همه افرادی که به نحوی احتمال ملاقات با گردشگران را دارند از جمله (رانندگان تاکسی، مدیران هتل ها و استراحت گاه ها و صاحبان مشاغل دیگر) بشود.
امید است که با ایجاد زیرساخت های لازم برای صنعت گردشگری هر توریست به عنوان یک مبلغ موثر در معرفی و شناساندن ایران به کشورهای مختلف دنیا باشد.
* خبرنگار ایرنا استان کرمان
9889/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري توريست كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۶۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، منصور مهرزاد شامگاه سه شنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی استان کردستان گفت: استان کردستان جزو استانهای برتر از  نظر مقصد گردشگری است و یکی از استانهای مقصد گردشگری در نوروز امسال بوده است.

وی به ورود مسافران و گردشگران به استان کردستان در تعطیلات نوروز امسال اشاره کرد و گفت: امسال شاهد ورود مسافران از ۲۵ اسفند تا ۲۵ فروردین ماه جاری سه میلیون و  ۵۰۰ هزار مسافر از جاذبه های گردشگری استان بازدید کردند و ۶۰۰ هزار نفر نیز در اماکن اقامتی و جاذبه های گردشگری اقامت کردند.

مهرزاد تصریح کرد: در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ هتل اقامتی در استان وجود دارد  و در ایام تعطیلات نوروز و تابستان شبانه نوروز ۴۱ هزار نفر در این هتل‌ها و مهمانپدیرها را اسکان می دهیم و در روستاها هم اسکان داده شدند.

وی به شکایت و گله مندی مسافران و گردشگران از کردستان به خاطر کمبود جا اشاره کرد و افزود: هم اکنون در زمینه پذیرایی و اسکان کمبود جا و مکان اقامتی وجود دارد می طلبد در این زمینه سرمایه گذاری خوبی داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کردستان با تأکید بر نیاز به سرمایه گذاری سبز در استان اظهار داشت: از لحاظ جذب سرمایه گذاران خارجی جزو هفتادمین کشور جهان هستیم و سهم ما از لحاظ سرمایه گذاران خارجی و گردشگران خارجی کم می شود.

مهرزاد بیان داشت: گردشگری یک اشتغال سبز و اشتغال پایداری است که سرمایه گذاران را باید به این سمت سوق دهیم.

وی با اشاره به عملکرد اداره میراث فرهنگی و گردشگری کردستان در سال گذشته افزود: در زمینه مرمت بناهای تاریخی ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده و سی اثر ثبت ملی شده و هر ساله شاخص های ما تکمیل شده است.

۱۰۵۲ آثار تاریخی کردستان ثبت ملی شده است

 وی گفت: استان کردستان با توجه به آثار تاریخی زیاد بیشتر آثار ثبت شده است یکهزار و ۵۲ مورد در سال‌های گذشته در استان  ثبت ملی شده و بنا داریم پالنگان به عنوان روستای هدف گردشگری ثبت ملی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در ادامه افزود: همچنین در سال گذشته  در زمینه آثار غیر منقول سه اثر انجام شده و تعیین کاربری هشت مورد آثار تاریخی و واگذاری به بخش خصوصی و نگهداری آثار منقول ۸۰ مورد در سال گذشته انجام شده است.

مهرزاد افزود: در صنعت گردشگری جزو استانهای برتر هستیم اما حال و روز اعتبارات خوب نیست و بانک‌های عامل همکاری خوبی با بخش خصوصی ندارند.

وی بیان داشت: تعداد مسافران در تعطیلات نوروز امسال سه درصد کاهش داشته است و و نشان می دهد که استان کردستان به خوبی معرفی شده است و افزایش بوم گردی ها در منطقه و اشتغال پایدار نقاط قوت صنعت گردشگری در استان کردستان است.

مهرزاد اضافه کرد: در سال گذشته ۵ رویداد ثبت جهانی شده از جمله رویداد کومسای و بوکه بارانه بوده که در کل کشور ۲۲۰ مورد معرفی شده که ۵ مورد کردستان معرفی شدند که هر پنج مورد آن ثبت ملی شدند.

مراسم هزار دف در روستای پالنگان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان به برگزاری مراسم هزار دف در آخرین جمعه فرودین ماه امسال اشاره کرد و افزود: هر ساله قرار است این مراسم هزار دف برگزار شود و وجود این مراسم یک رویداد مهم در روستای پالنگان است و ظرفیتی برای منطقه خواهد بود.

مهرزاد تصریح کرد: از ۴۷ رشته صنایع‌دستی استان ۲۵ مورد آن بومی هست و ظرفیتی برای اشتغال پایدار است و گلیم و ساز سازی و نازک کاری کردستان شهره جهانی دارد. 

وی بیان کرد: متاسفانه شهرک صنایع دستی در استان کردستان نداریم که این رقابت به ارتقا کیفیت محصولات صنایع‌دستی منجر می شود.

مهرزاد افزود: سال گذشته بیش از ۴ میلیون دلار صادرات صنایع دستی از طریق سیرانبد و باشماق مریوان انجام شده و بیشتر کلاش بافان در شهرستان مریوان فعالیت دارند اما بیشتر آنها از طریق قاچاق خارج می شوند و ظرفیت بسیار بزرگی در هنر کلاش بافی استان کردستان است.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات صنایع دستی به صنعتگران پرداخت شده است و در زمینه تعهد اشتغال نیز بیش از تعهد کار شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه تخصصی تخت جمشید توسعه می‌یابد
  • تداوم خدمات‌رسانی به گردشگران در جاذبه‌های تاریخی و پایانه‌های مسافرتی استان اصفهان
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • ناهم‌خوانی آمارهای گردشگری سلامت/ امارات و ترکیه رقبایی که همچنان می‌تازند
  • برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش