Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی علوم پزشکی شهید بهشتی پیرامون خصوصی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این طرح در ایران آن طوری که در آئین‌نامه نوشته شده است، قابلیت اجرایی ندارد.

سالمی، دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون خصوصی سازی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این طرح در ایران آن طوری که در آئین نامه نوشته شده است، قابلیت اجرایی ندارد؛ چرا که دانشگاه‌های علوم پزشکی که در حال حاضر نیز نظر وزارت بهداشت و دولت فعالیت می‌کنند، هنوز بایسته‌های لازم را ندارند و اگر همین الان دانشگاه‌های علوم پزشکی را طبق آئین نامه بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که خیلی از مفاد آن را دانشگاه های دولتی امروز، اجرا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متأسفانه شاهد این هستیم که موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی آموزشی استاندارد‌های لازم را در مباحث درسی و آموزش دانشجویان اجرا نمی‌کنند و ترس از اینکه در مسئله پزشکی هم این استاندارد‌ها رعایت نشود، بسیار وجود دارد. رشته پزشکی به صورت مستقیم با جان مردم سروکار دارد و اگر آموزش‌های لازم، درست و صحیح صورت نگیرد، برای سلامت آینده مردم خطرساز خواهد بود.

سالمی گفت: آئین نامه خصوصی سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی با قانون اساسی و شعار امام در راستای عدالت آموزشی در تضاد است و حتی قانون اساسی هم دولت را موظف می‌داند تا وسایل آموزشی حداقلی را برای تحصیل رایگان مردم فراهم کند. اما اگر خصوصی سازی شود، قشر خاصی که از نظر سطح رفاهی وضعیت خوبی دارند، فقط می‌توانند از رشته‌های خاص مثل پزشکی و علوم پزشکی استفاده کنند و افرادی که علاقه مندند در این زمینه تحصیل کنند، اما وضعیت مالی خوبی ندارند، نمی‌توانند به تحصیل در این رشته‌ها بپردازند؛ چرا که نظامی که پولی شده برابری را از مردم ساقط می‌کند.   دبیر شورای صنفی علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: همان طور که قشر مرفه از طریق رفتن به کلاس‌های کنکور و خرج کردن برای کنکور به سطح خوبی در تحصیلات دانشگاهی می رسند، اگر این آئین نامه اجرایی شود، برای عموم مردم قابل دسترس نخواهد بود و تنها افرادی که از توانایی مالی بالایی برخوردارند، می‌توانند از آن استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم پزشکی شهید بهشتی نه به خصوصی سازی عدالت آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست رسانه‌ای به مناسبت هفته ملی سلامت که در سال‌جاری با شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت» گرامی داشته می‌شود، گفت: همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سیدوحید حسینی، صبح امروز_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت به انتخاب شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت» برای هفته ملی سلامت امسال اشاره و اظهار کرد: این رویداد ملی فرصتی برای افزایش توجه و آگاهی عمومی نسبت به موضوع سلامت است.

وی با بیان اینکه همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت بالای مقوله سلامت و به ویژه سلامت خانواده‌ها، امسال در هفته ملی سلامت به این موضوع پرداخته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطر نشان کرد: در هفته ملی سلامت موضوع محوری سلامت خانواده و بهره‌مندی از ابزارهای مختلف برای مردمی سازی این امر؛ موضوعات آموزش و پرورش، سلامت زمین، سلامت روانی اجتماعی، رسانه و فرهنگ سلامت، جوانی جمعیت، غذای سالم، ورزش و فعالیت بدنی مورد توجه قرار گرفته است.

حسینی همچنین مقوله سلامت خانواده را یک حق و یک مسؤولیت دانست که در هفته ملی سلامت امسال نیز به این موضوع پرداخته شده است.

وی در ادامه این نشست به بیان مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه سلامت استان در برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات اشاره و تصریح کرد: موضوع سلامت فراتر از یک رویداد و زمان، بلکه رسالتی جامع بر عهده مجموعه دانشگاه است که در تمام ایام سال، به صورت شبانه‌روزی و در ابعاد مختلف دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسعه اهداف جوانی جمعیت در حیطه سلامت را از جمله مهم‌ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد که به صورت مستمر، در حال پیاده‌سازی است.

ارتقای سلامت روانی جامعه، دیگر اولویتی بود که حسینی به آن اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا ضمن تلاش برای تقویت راهکارهای مراقبتی در حیطه سلامت روان گروه‌های مختلف جامعه؛ توسعه تخت‌های بستری بیماران اعصاب و روان در استان و همچنین راه‌اندازی سامانه خودکشی در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه با هدف رصد و پیشگیری از موارد خودکشی، انجام شده است.

وی همچنین به موضوع آموزش همگانی سلامت اشاره کرد که در شعار امسال هفته ملی سلامت نیز مورد توجه قرار گرفته و با ابزارهای رسانه‌ای و فرهنگ سازی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مدیریت روند شیوع بیماری‌های غیر واگیر با مشارکت تمام سازمان‌ها و نهادهای مرتبط را بخش دیگری از مأموریت‌های مجموعه سلامت استان عنوان و اضافه کرد: همچنین با توجه به ضرورت نیاز به بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی در استان به ویژه در شهر شیراز، این مهم با رایزنی در سطوح بالادستی با هدف راه‌اندازی دو ابر بیمارستان و توسعه دیگر مراکز از جمله پردیس شهید دوران، دنبال می‌شود.

کد خبر 746656

دیگر خبرها

  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت
  • همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود
  • لزوم تعریف بسته‌های عملیاتی برای ادارات ایلام در حوزه سلامت