Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایرنا: استاندار تهران با اشاره به اینکه منشا دقیق بوی نامطبوع عصر چهارشنبه هفته گذشته مشخص نیست تاکید کرد که البته فرضیه ارتباط این بو با فعال شدن گسل‌های زلزله به طور کامل رد شده است.

انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه درحاشیه نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران در جمع خبرنگاران افزود: ارتباط بو با فعال شدن گسل‌های زلزله تهران موجب نگرانی مردم بود که به چهار دلیل این مساله برطرف شده و دیروز نیز موسسه ژئوفیزیک تهران با همه اساتید این رشته بار دیگر این مساله را رد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصر چهارشنبه ۱۲ دی ماه جاری بوی نامطبوعی در برخی نقاط پایتخت متصاعد و خبرساز شد.

 

استاندار تهران همچنین با اشاره به گمانه زنی‌ها درباره ارتباط این بوی نامطبوع با فاضلاب گفت: به طور قطع فاضلاب‌های خانگی، آن‌ها که تازه و جاری هستند بویی ندارند. محسنی بندپی توضیح داد: بوی فاضلاب بیشتر به علت گاز متان است و فاضلاب‌های تازه بویی ندارند؛ بو بیشتر برای آن‌هایی است که در یک حوضچه می‌مانند و «ماندآب» هستند. به گفته وی بررسی‌ها نشان می‌دهد منشا این بو از ریزش نوعی ماده شیمیایی در یک مکانی بوده که در آن ترکیبات سولفوره وجود داشته و ماندگاری آن نسبت به سایر مواد شیمیایی بیشتر است.

 

استاندار تهران ادامه داد: محل ریختن این مواد شیمیایی هنوز شناسایی نشده و ازآنجا که این ماده در صنعت پلاستک سازی نیز مصرف می‌شود امکان دارد بشکه‌ای ۱۰۰ یا ۲۰۰ لیتری ریزش پیدا کرده باشد. وی افزود: به دنبال شناسایی محل انتشار این بو هستیم، اما ازآنجا که بو از بین رفته و اثری از آن باقی نمانده است نمی‌توان منبع مشخصی برای آن تعیین کرد. به دنبال طرح فرضیه انتشار بوی فاضلاب در باقی مانده‌های ساختمان پلاسکو، روز گذشته مسئولان محیط زیست استان تهران اعلام کردند که از چاه فاضلاب این ساختمان نیز نمونه برداری شده است.

 

محمد رستگاری معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران به خبرنگار ایرنا گفته بود: نمونه برداری هوایی از ساختمان پلاسکو نشان داد که بوی نامطبوعی در آن محل تولید نشده است. به گفته وی هنوز نتیجه نمونه برداری از چاه فاضلاب پلاسکو نیامده، اما با اطمینان نمی‌توان گفت که این فاضلاب علت بوی عصر چهارشنبه بوده است. ساختمان تجاری پلاسکو که بیشتر به محل عرضه پوشاک شهره بود و ساخت آن به سال ۱۳۴۱ خورشیدی بر می‌گشت در ضلع شمال شرقی چهارراه استانبول تهران قرارداشت و ۳۰ دی سال ۱۳۹۵ دچار آتش سوزی شد و به طور کامل فروریخت.

منبع: فردا

کلیدواژه: بوی نامطبوع پایتخت گسل های زلزله استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایتخت بعدی ایران کدام شهر است؟

حسین ایمانی جاجرمی، جامعه‌شناس درباره کیفیت زندگی در تهران به خبرآنلاین می‌گوید: کیفیت زندگی در شهر تهران کاهش یافته است. ساخت و ساز شهری مبتنی بر طبیعت تهران نیست. رود دره‌ها به‌کانال‌های فاضلاب تبدیل شده است. فضاهای اطراف رودخانه‌های تهران رها شده است. تهران شهر زخمی شده‌ای است که طرح‌های نجات در آن اجرا نشده و طرح جامع اول تهران متوقف شده است. اینجا بزرگراه‌ها ساخته شده اما بدون اینکه بدانند هدف از آن چه بوده است. زمانی هم شهرداری تهران مایل نبوده شهر طرح داشته باشد چون می‌خواسته تراکم فروشی کند. بخش عمده‌ای از مشکلات تهران مربوط به‌همین طرح‌های زخمی شده و رها شده است. الان هم تهران طرح ندارد.

او در پاسخ به این سوال که کدام شهر می‌تواند به جای تهران پایتخت ایران شود، بیان می‌کند: غیرممکن است. شما برای این کار پول ندارید. هر جای دیگر را هم برای پایتخت شدن انتخاب کنید دوباره همین مشکلات در آن تکرار می‌شود.

این کارشناس در خصوص اینکه زمان آقای احمدی‌نژاد کار انتقال پایتخت شروع شد، حتی معاونت‌های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به‌اصفهان و شیراز منتقل شدند، و ادامه آن روند موفق می‌شد، می‌گوید: نه، آن اقدامات پشتوانه مطالعاتی نداشت. ضمن آنکه باید اراده سیاسی کل حاکمیت درباره انتقال پایتخت اجرا می‌شد. دولت به‌تنهایی قادر به‌این کار نیست.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896046

دیگر خبرها

  • افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی پایتخت از امروز/ نرخ جدید چقدر است؟
  • پایان حادثه امنیتی در کنسولگری ایران در پاریس +فیلم
  • هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول
  • جزئیات آتش‌سوزی در شرق تهران | حادثه هیچ ارتباطی با پایانه شرق ندارد
  • قطع انشعاب ساختمان‌های ناایمن در پایتخت
  • پایتخت بعدی ایران کدام شهر است؟
  • طعم و بوی نامطبوع آب همدان برطرف می‌شود
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت