Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- لایحه رتبه بندی معلمان در حال حاضر در دستور کار دولت است و تا پایان سال ۱۳۹۷ تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد که امیدواریم گام مهمی برای ارتقای کیفیت نظام آموزش و پرورش باشد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید محمد بطحایی در صحن علنی مجلس گفت: شایعه شده بود که با اجرای قانون رتبه بندی معلمان فقط حقوق‌ها بالا می‌رود، در حالی که ارتقاء شایستگی، توانمندی و تعهد شغلی و حرفه‌ای معلمان مدنظر است و در برخی موارد یک فرد با مدرک تحصیلی و سابقه و کار مساوی با دیگری دو برابر فرد دیگر دریافتی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از مشکلات آموزش و پرورش، نبودن سرانه کافی برای مدارس است؛ هرچند با عنایتی که نمایندگان در بودجه سال جاری برای اعتبارات آموزش و پرورش پیش‌بینی کرده‌اند، ۲۰ درصد سرانه ما افزایش یافت.

وی ادامه داد: با کمک سازمان برنامه و بودجه، ۵۱ درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش تا امروز تخصیص یافته است این درحالی است که در سال گذشته تا پایان سال تنها ۳۰ درصد از اعتبارات این وزارتخانه تخصیص یافته بود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: علاوه بر این، قرار است ۳۲۰ میلیارد تومان نیز به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شود.

دریافت هر گونه وجه اجباری از اولیای دانش‌آموزان ممنوع است

بطحایی تاکید کرد: گرفتن هر گونه وجه اجباری از اولیای دانش‌آموزان به نحوی که منجر به ترک تحصیل دانش‌آموزان شود، اکیداً ممنوع است.

وی اظهار داشت: بازرسی‌های دقیقی انجام شده است و وضعیت امسال ما بهتر از سال‌های گذشته است. البته این موضوع به معنای عدم تخلف نیست.

وی از وکلای ملت خواست چنانچه مصادیقی در مورد تخلف مدیران در خصوص دریافت وجه از دانش آموزان دارند جهت پیگیری به آموزش و پرورش اعلام کنند.

در ادامه بطحایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال نظارت بر مدارس غیرانتفاعی به شدت افزایش یافته و در راستای کیفی سازی آموزش‌ها گام برداشته ایم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این نظارت‌ها منجر به ابطال مجوز تعدادی از مدارس غیردولتی شده است. عده‌ای از افراد متخلف به هیات بررسی تخلفات معرفی شدند.

وی اظهار داشت: امسال بخشنامه‌ای از سوی وزارت آموزش و پرورش برای مدارس صادر شد که بر اساس آن هیچ مدرسه‌ای اجازه ندارد هنگام ثبت نام ولو به اسم کمک وجهی، از والدین مبلغی اخذ کنند.

بطحایی اظهار داشت: امسال ۶۸۰ ستاد به صورت نامحسوس و مستقیم مورد نظارت قرار گرفتند. ۳۳ هزار و ۱۱۱ مدرسه یعنی ۳۲ درصد مدارس کشور مستقیما و به صورت نامحسوس مورد نظارت قرار گرفتند.

وی اظهار داشت: شائبه تخلف در ۸۲۰ مدرسه مشاهده شد که مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: ۶۸ درصد مدارس به صورت عالی همه دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها را مورد اجرا قرار دادند. ۱.۴ درصد مدارس نیز تخلف کردند که ابلاغ مدیران این مدارس لغو شد و به هیات تخلفات معرفی شدند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: هیچ دانش آموزی که به دلیل مشکل پرداخت وجه در مدارس هنگام ثبت نام ترک تحصیل کرده باشد طبق گزارشاتی که به بنده رسیده وجود ندارد مگر اینکه به وزارت آموزش شکایت نکرده باشند.

وی خطاب به نمایندگان تصریح کرد: اگر مصادیقی سراغ دارید با توجه به اینکه بنده وظیفه شرعی و اداری رسیدگی به این امور را دارم اعلام کنید.

بطحایی گفت: در دوران ثبت نام وزارت آموزش و پرورش ۲۵۴ شکایت ثبت شده است که ۱۴ مورد شکایت پس گرفته شده و بقیه شکایات مورد بررسی قرار گرفتند.

وی در پایان خطاب به نمایندگان تصریح کرد: اگر کمک‌های مردمی وجود نداشته باشد امکان اداره مدارس با سرانه موجود نیست. تاکید کرده ایم این وجوه با توجه با استطاعت اولیای دانش آموزان اخذ شود.

نبودن سرانه کافی برای مدارس یکی از مشکلات ماست

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از مشکلات آموزش و پرورش، نبودن سرانه کافی برای مدارس است؛ هرچند با عنایتی که نمایندگان در بودجه سال جاری برای اعتبارات آموزش و پرورش پیش‌بینی کرده‌اند، ۲۰ درصد سرانه ما افزایش یافت.

وی ادامه داد: با کمک سازمان برنامه و بودجه، ۵۱ درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش تا امروز تخصیص یافته است این درحالی است که در سال گذشته تا پایان سال تنها ۳۰ درصد از اعتبارات این وزارتخانه تخصیص یافته بود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: علاوه بر این، قرار است ۳۲۰ میلیارد تومان نیز به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: هیچ دانش آموزی که به دلیل مشکل پرداخت وجه در مدارس هنگام ثبت نام ترک تحصیل کرده باشد طبق گزارشاتی که به بنده رسیده وجود ندارد مگر اینکه به وزارت آموزش شکایت نکرده باشند.

وی خطاب به نمایندگان تصریح کرد: اگر مصادیقی سراغ دارید با توجه به اینکه بنده وظیفه شرعی و اداری رسیدگی به این امور را دارم اعلام کنید.

بطحایی گفت: در دوران ثبت نام وزارت آموزش و پرورش ۲۵۴ شکایت ثبت شده است که ۱۴ مورد شکایت پس گرفته شده و بقیه شکایات مورد بررسی قرار گرفتند.‌

بطحایی خطاب به نمایندگان تصریح کرد: اگر کمک‌های مردمی وجود نداشته باشد امکان اداره مدارس با سرانه موجود نیست. تاکید کرده ایم این وجوه با توجه با استطاعت اولیای دانش آموزان اخذ شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بطحایی آموزش و پرورش مدرسه شکایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد محمودزاده در همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود:طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

وي گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

احمد محمودزاده با بيان اينكه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

دیگر خبرها

  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد