Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس انجمن برنج خوزستان با بیان این‌که با حذف کشت برنج از برنامه کشت استان شرایط برنج کاران دشوار خواهد شد، گفت: حتی با وضعیت کمبود منابع آبی نیز نباید کشت برنج از برنامه حذف شود و باید امکانی فراهم شود تا با شیوه کشت متفاوت، کشاورزان بتوانند کشت کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، رئیس انجمن برنج خوزستان با بیان این‌که با حذف کشت برنج از برنامه کشت استان شرایط برنج کاران دشوار خواهد شد، گفت: حتی با وضعیت کمبود منابع آبی نیز نباید کشت برنج از برنامه حذف شود و باید امکانی فراهم شود تا با شیوه کشت متفاوت، کشاورزان بتوانند کشت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت و وزارت نیرو به دنبال حذف برنج کاری از استان خوزستان است، اما کشاورزان و برنج کاران در استان در تلاش هستند تا این اتفاق رخ ندهد، زیرا بسیاری از افراد که تنها راه معیشت آن‌ها کشت برنج است، بیکار خواهند شد.

رئیس انجمن برنج خوزستان تصریح کرد: با توجه به شرایط بارشی امسال و بهبود ذخایر آبی در استان خوزستان، انتظار داریم تا شرایطی فراهم شود تا کشاورزان خوزستانی بتوانند نسبت به کشت برنج اقدام کنند، زیرا با حذف کشت برنج از برنامه کشت استان شرایط برنجکاران دشوار خواهد شد.

سواری ادامه داد: امسال پیش بینی می‌شود تا شرایط بارشی استان نیز بسیار مطلوب باشد و این موضوع می‌تواند وضعیت را برای کشت برنج در خوزستان فراهم کند. امیدواریم امسال برنجکاران در خوزستان بتوانند نسبت به کشت برنج اقدام کنند.

وی عنوان کرد: حتی با وضعیت کمبود منابع آبی نیز نباید کشت برنج از برنامه حذف شود و باید امکانی فراهم شود تا با شیوه کشت متفاوت کشاورزان بتوانند کشت کنند، زیرا معیشت برنجکاران خوزستانی در گرو کشت برنج است.


پیش از این محمد سواری، رئیس انجمن برنج خوزستان در اواخر سال گذشته با بیان این‌که با محدودیت کشت برنج موافق هستیم، اما با ممنوعیت خیر، گفته بود اگر ممنوعیت کشت برنج در استان اتفاق بیفتد، حدود ۴۰ هزار نفر از کشاورزان و خانواده‌های آن‌ها از کار بیکار خواهند شد.

وی افزود: شور بودن زمین‌های خوزستان و نیاز این اراضی به آبشویی و مبارزه با علف‌های هرز اهمیت کشت برنج را در استان خوزستان دوچندان می‌کند. همچنین اشتغال افراد در کارخانه‌های شالیکوبی که در سطح استان خوزستان به وجود آمده‌اند، مساله دیگری است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس انجمن برنج خوزستان تصریح کرد: هر ۵ هکتار از مزارع برنج توسط یک نفر کشت می‌شود و هر ساله سطح زیر کشت برنج در استان خوزستان حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار هکتار است. اگر ممنوعیت کشت برنج در استان خوزستان اتفاق بیفتد، حدود ۴۰ هزار نفر از کشاورزان و خانواده‌های آن‌ها از کار بیکار خواهند شد.

سواری با بیان این‌که در حال حاضر حدود ۲۰۰ کارخانه شالیکوبی مدرن در استان وجود دارد، عنوان کرد: در هر کدام از این کارخانه‌های شالیکوبی حدود ۲۰ نفر مشغول به کار هستند و در صورت بحث ممنوعیت کشت برنج شاهد بیکار شدن این افراد خواهیم بود. در اقتصاد استان در زمان برداشت برنج شاهد جهش‌هایی هستیم که زمینه را برای اشتغال سایر افراد به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم می‌کند.

رئیس انجمن برنج خوزستان تصریح کرده، این‌که باید در شیوه آبیاری و شیوه کار تجدیدنظر کنیم تا شاهد جلوگیری از هدر رفت آب باشیم، همه برنج کاران اتفاق نظر دارند و هیچ مساله‌ای در این زمینه وجود ندارد. این اتفاق از سال‌های گذشته آغاز شده و بسیاری از کشاورزان از روش خشکه کاری استقبال می‌کنند.

 

انتهای پیام/

منبع:ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنج کاری برنج کاران استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان از کسب رتبه‌های برتر مرحله کشوری هشتمین جشنواره سفیران سلامت توسط ۹ دانش‌آموز خوزستانی در خبر داد.

عبدالله حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در مرحله کشوری هشتمین جشنواره سفیران سلامت، ۹ دانش‌آموز خوزستانی در رشته های مختلف رتبه‌های برتر را کردند.

وی افزود: آنیتا سرسازی، سارینا مرامی و پارسا فرهادی در دوره دوم متوسطه، بهنوش محمدی درویش‌وند، رقیه محمدیان، ضحی احمدی‌کیا و آریانا بهنام‌فر در دوره متوسطه اول و آیسان نظریان و نیایش آدینه در دوره ابتدایی از خوزستان در این جشنواره مقام‌های برتر را کسب کردند.

حبیبی با بیان اینکه اجرای طرح سفیران سلامت، ارتقای سلامت دانش‌آموزان و جامعه را دنبال می‌کند، گفت: شعار دولت مردمی «پیشگیری مقدم بر درمان» است و معتقدیم دانش‌آموزان می‌توانند در طرح سلامت خانواده در کنار وزارت بهداشت باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاهانی‌ها در انتظار نامه خوزستانی‌ها به سازمان لیگ
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • ویسی به یاد ۹ بازیکن خوزستانی در تیم ملی
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳
  • ۲۵۵ زائر حج عمره خوزستانی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند
  • اعزام ۲۵۵ زائر حج عمره خوزستانی به سرزمین وحی
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران