Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین خادمی رییس اداره حفاظت محیط زیست و محمدمهدی شریفی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کاشان، خسرو اعتماد مدیرعامل سازمان مردم نهاد (سمن) جمعیت کویر سبز کاشان و ابراهیم رحمانی منش کارشناس مسائل محیط زیست در این میزگرد حضور داشتند.
استادان دانشگاهی نیز برای شرکت در این میزگرد دعوت شده بودند، که حضور نیافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آلایندگی صنایع، تخریب جنگل ها و منابع طبیعی، ساخت و سازهای بی رویه، قاچاق، چرای دام و شکار غیرمجاز، بهره برداری نادرست از معدن ها و منابع آبی در کنار توسعه نامتوازن، فقدان استفاده از فناوری های نوین، تغییر اقلیم، تعداد و قوت ناچیز سمن ها، کمبود نیروی دستگاه های ذیربط و فقدان قوانین حمایتی از جمله جرایم و کاستی های حوزه محیط زیست عنوان شد.
همچنین مسوولان و کارشناسان حاضر در این میزگرد بر لزوم بازنگری، اصلاح و وضع قوانین سختگیرانه و بازدارنده، تلاش برای حرکت در مسیر توسعه پایدار، توجه جدی به پیوست زیست محیطی طرح ها، ایجاد زمینه های تقویت فعالیت کمی و کیفی سازمان های مردم نهاد و دستگاه های مسوول، اصلاح استانداردها و سیستم حمل و نقل، تشویق حامیان محیط زیست و منابع طبیعی، تقویت مطالبه گری مردم، آموزش جدی با استفاده از ظرفیت و مسوولیت اجتماعی رسانه ها، تریبون های مسجدها و نمازهای جمعه و گنجاندن آموزش های محیط زیست در کتاب های آموزشی دانش آموزان، دانشجویان و حوزه های علمیه تاکید کردند.
بروز جرایم گوناگون زیست محیطی این روزها شمال تا جنوب کشور در لا به لای ستون خبری رسانه ها، پایگاه های خبری روابط عمومی های دستگاه های ذی ربط و صفحه های مجازی دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی بیش از هر زمان دیگری خودنمایی می کند که البته بخشی از این فضا را می توان ناشی از نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهان امروز دانست اما آن روی سکه زنگ خطرهایی است که در نقاط مختلف از جمله شهرستان کاشان به صدا درآمده و نیازمند تمهید راهکارهای عملی می باشد.
کاشان با گستره چهار هزار و 392 کیلومترمربع، از اقلیم های به طور کامل متضاد کویری و کوهستانی با پوشش گوناگون گیاهی و جانوری بهره می برد که همین امر این خطه را برخوردار از ظرفیت های گوناگون داشته و از چند هزار سال پیش تا کنون نیز به عنوان یکی از نخستین سکونتگاه ها و تمدن بشری مورد توجه قرار داده است.
این شهرستان که در بین تهران و اصفهان واقع شده اما با برخی مسائل و چالش های زیست محیطی جدی رو به رو می باشد که به گفته کارشناسان، تداوم بی توجهی ها و استمرار اولویت نیافتن رسیدگی به مسائلی از این دست در کاشان و سایر نقاط کشور می تواند اثرهای فرامنطقه ای جبران ناپذیری را برجا بگذارد.
گزارش تکمیلی این میزگرد در روزهای آتی انتشار می یابد.
8123
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان زیست محیطی فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • حضور آفرود سواران در عرصه های منابع طبیعی ممنوع می باشد
  • بازداشت یکی از عاملان قطع ۷۰ اصله درخت جنگلی در بهشهر
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی
  • اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست همزمان با روز زمین پاک برگزار شد
  • روز زمین پاک، نمادی برای حفاظت از محیط زیست
  • مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک است
  • کنعانی: مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک بین‌المللی است
  • روز زمین ۱۴۰۳+ شعار و پوستر Earth Day 2024