Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری عصر امروز در مراسم افتتاحیه همایش آموزش سواد رسانه ای در تالار شهید آوینی با اشاره به اهمیت زمان‌شناسی اظهار کرد: هر چه که زمان‌شناس‌تر باشیم، کمتر دچار مشکل می‌شویم، در روایات ائمه معصومین(ع) بارها بر اهمیت زمان شناسی تاکید شد.

وی ادامه داد: براساس روایات کسی که روزگار خود را بشناسد، از آمادگی در برابر مقتضیات زمان غافل نمی‌شود، امروز همه طبقات جامعه باید با هوشیاری و آمادگی به استقبال زمانه خود بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: برخی افراد بدون داشتن سواد مجازی وارد فضای مجازی می‌شوند و این مساله برای آن‌ها مشکلات زیادی را به وجود آورده است، از فرصت‌های فضای مجازی استقبال می‌کنیم، فضای مجازی، دنیا را به ما نزدیک‌تر کرده است، ولی نمی‌توانیم از تهدیدهای فضای مجازی که خانواده‌ها را به هم ریخته است، غافل شویم.

آیت‌الله حسینی بوشهری کار اثباتی در خصوص فضای مجازی را ضروری دانست و تصریح کرد: باید به دنبال تولید محتوای مناسب برای همه اقشار در فضای مجازی باشیم، نه اینکه کارهای ما در خصوص فضای مجازی، تنها کارهای سلبی باشد.

وی ادامه داد: امروز دشمن از جنگ نظامی استفاده می‌کند، اما بیشترین سرمایه‌گذاری خود را بر روی فضای مجازی قرار داده است.

امام جمعه قم افزود: آینده‌نگری از جمله ویژگی‌های مومنان بر اساس روایات است، اهل‌بیت(ع) همه مسائل را برای ما پیش‌بینی کرده‌اند.

آیت‌الله حسینی بوشهری جعل حدیث را از شیوه‌های ضربه به دین در گذشته دانست و تصریح کرد: اکنون با آمدن فضای مجازی، خبری از جعل حدیث نیست، اما دشمنان محتواهای مسمومی را در این فضا قرار می‌دهند تا مردم را از دین جدا کنند.

وی ادامه داد: علامه شرف‌الدین می‌گفت هدایت در جامعه انتشار پیدا نمی‌کند مگر از همان راهی که ضلالت منتشر شد. فضای مجازی ابزار است و ما باید همان گونه که دشمنان از این فضا استفاده می‌کنند، از فضای مجازی استفاده کنیم.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: هم اکنون تعداد کاربران اینترنت در کشورمان حدود 45 میلیون نفر است و رتبه ایران در این زمینه در جهان 13 است، برخی از افراد تمام وقت در اینترنت هستند و فرصتی برای انجام کارهای دیگر همچون صله رحم ندارند.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به اثرات فراگیری سواد رسانه ای اظهار کرد: آموختن این نوع از سواد موجب می‌شود که انسان از حالت انفعالی دربیاید و به راحتی تحت تاثیر فضای مجازی قرار نگیرد. آموختن سواد رسانه ای به نفع همه افراد است، اکنون فضای مجازی به یکی از عوامل طلاق در کشورمان تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: باید با آموزش سواد رسانه ای به افراد مختلف، کاری کنیم که افراد با دانش وارد فضای مجازی شوند، همچنین افراد با ذوق در جامعه باید تشویق شوند که دست به تولید محتوا در فضای مجازی بزنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی