Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر پتروشیمی هند در توضیح افزایش قیمت بنزین و گازوئیل در کشورش طی روزهای نخست سال جدید میلادی گفت که کاهش ارزش روپیه در مقابل دلار سبب اصلی این افزایش قیمت است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نشریه اکونومیک تایمز با بیان این مطلب به نقل از «دهرندرا پرادان» نوشته است که قیمت بنزین در روزهای نخست سال نو با افزایش همراه شد و روز دوشنبه - 17 دی ماه جاری - هر لیتر بنزین به قیمت 68.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

50 روپیه معادل 39 هزار ریال و هر لیتر گازوئیل به قیمت 62.24 روپیه معادل 35 هزار ریال در دهلی نو پایتخت هند فروخته می‌شود.

این افزایش قیمت از آن رو مورد توجه قرار گرفته است که قیمت بنزین و گازوئیل در ماه دسامبر گذشته یعنی در آخرین ماه سال میلادی 2018 با کاهش روبرو شده بود.

افزایش قیمت سوخت در شهرهای هند یکسان نیست و رشد قیمت‌ها در شهری مانند بمبئی به عنوان مرکز تجاری ، بیش از شهر دهلی نو است و امروز هر لیتر بنزین در بمبئی 10 روپیه نسبت به قیمت این کالا در دهلی نو بیشتر فروخته شد.

قیمت بنزین و گازوئیل در روزهای پایانی ماه دسامبر به پایین‌ترین سطح خود در سال 2018 رسید که به گفته کارشناسان اقتصادی ، عمده دلیل کاهش قیمت سوخت برخورداری هند از معافیت این کشور از تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه ایران و تضمین تداوم واردات نفت از ایران بود.

آمریکا بعد یقین از دشورای هایش برای ممانعت از فروش نفت ایران به مشتریان منطقه ای، به هند در کنار هفت کشور دیگر جهان به مدت شش ماه اجازه داد به روند خرید نفت خود از ایران فارغ از اعمال تحریم‌هایش ادامه دهند و بسیاری از کارشناسان معتقدند به همان دلایلی که معافیت شش ماه وضع شد ، اعمال تحریم بعد از شش ماه هم ساده نیست و این زمان به شکل رسمی یا غیررسمی ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان اعمال تحریم مشتریان تضمین واردات نفت تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی با حمل و نقل ارزان و راحت با اسنپ و تپسی

به گزارش پارس نیوز ، حذف سهمیه بنزین دولتی برای رانندگان اسنپ و تپسی، ضربه مهلکی به این کسب و کارهای نوپا و پررونق وارد خواهد کرد. پیش از این، رانندگان این شرکت ها از سهمیه ای اختصاصی بهره مند می شدند که به آن ها امکان می داد با هزینه سوخت پایین تری به مسافرکشی بپردازند. اما با حذف این سهمیه، هزینه های سوخت به طور چشمگیری افزایش یافته و درآمد خالص رانندگان را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

این وضعیت منجر به کاهش انگیزه رانندگان برای فعالیت در اسنپ و تپسی خواهد شد. بسیاری از رانندگان ترجیح می دهند شغل خود را عوض کنند و یا به صورت پاره وقت با این شرکت ها همکاری نمایند. نتیجه این امر، کاهش تعداد رانندگان فعال و افزایش زمان انتظار برای مسافران است.

علاوه بر این، حذف سهمیه بنزین، شرکت های اسنپ و تپسی را نیز با چالش جدی روبرو کرده است. با کاهش تعداد رانندگان فعال، کیفیت خدمات رسانی این شرکت ها تحت تاثیر قرار گرفته و رضایت مشتریان نیز سیر نزولی پیدا خواهد کرد.

 

دیگر خبرها

  • چالش بزرگ دولت با ناترازی روزانه ۱۰ میلیون لیتری سوخت | بنزین واراداتی لیتری چند؟
  • گازوئیل قاچاق در خاتم کشف شد
  • خداحافظی با حمل و نقل ارزان و راحت با اسنپ و تپسی
  • آقای بنزین، حواست بود؟
  • دولت با چالش بزرگ مصرف و واردات بنزین چه خواهد کرد؟
  • دولت با چالش بزرگ مصرف و واردات بنزین چه خواهد کرد؟ / واردات لیتری ۶۰هزارتومان، فروش ۳هزارتومان
  • استان قزوین مشکل تامین بنزین و گازوئیل ندارد
  • صرفه جویی ۱۰۷ میلیون لیتر بنزین با مصرف سی ان جی در خراسان شمالی
  • افزایش قیمت بنزین صحت دارد؟
  • کبریت شایعه‌ها همیشه برای بنزین روشن است