Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر عیسی کلانتری دبیرکل خانه کشاورز در جلسه شورای مرکزی خانه کشاورز کشور اعلام کرد: صنعت نیشکر که بخش عمده آن در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی می باشد در آستانه سقوط است.

وی گفت: آمارهای مربوط به این شرکت نشان از پایین ترین عملکردها در طول تاریخِ این هلدینگ عظیم می باشد.

وی افزود: در حالی که سال گذشته تا امروز حدود ۳۳۰۰۰۰۰ تن نیشکر برداشت شده بود در سال جاری و در حال حاضر تنها ۶۱۰۰۰ تن برداشت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: متاسفانه دکتر بخشنده معاون وزیر جهاد کشاورزی با قانع نمودن حجتی و اصرار و اعمال فشار، وزارت اقتصاد بعنوان سهامدار اصلی را وادار نمودند که یک کارشناس را بدون هیچ سابقه مدیریتی به یکباره بعنوان مدیرعامل بزرگترین هلدینگ صنایع کشاورزی کشور منصوب نماید.

کلانتری گفت: حدود ۵ میلیارد دلار از سرمایه جمهوری اسلامی برای این صنعت هزینه شده است و با این وضعیت از هم اکنون باید برای آینده نزدیک این شرکت اعلام خطر کرد و از همه مهمتر حدود ۲۰۰۰۰ شاغل این هلدینگ، آینده ی کاری شان در خطر است.

وی افزود: در این مورد شخصا پیگیری خواهم کرد.

دبیرکل خانه کشاورز همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی گفت: بنظر می رسد این وزارتخانه پشت سپری بنام خودکفایی گندم موضع گرفته و ضعف ها و کاستی های دیگر در وزارتخانه را با آن می پوشاند.

وی گفت: بطور مثال بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی که در شرایط تحریم، حساس ترین بخش وزارتخانه می تواند باشد بسیار ضعیف عمل می کند.

عیسی کلانتری همچنین با اشاره به بحران و ورشکستگی آب در کشور گفت: تامین آب مخصوص شرب، بهداشت و صنعت در همه نقاط کشور وظیفه دولت است و باید در هر شرایطی و با هر قیمتی تامین شود.

وی افزود: تاکنون میلیاردها تومان صرف بهبود بهره وری در آب شده اما حتی یک درصد از مصرف آب کشاورزی کم نشده است.

وی از وحدت مدیریت بخش تولید و بازرگانی انتقاد کرد و ادامه داد: در حالی افزایش قیمت برخی اقلام کشاورزی مشاهده می شود که هزینه تولید آنها هیچ افزایشی پیدا نکرده است که این پدیده جز به دلیل ضعف مدیریت نظارتی رخ نمی دهد.

منبع: دهقان نیوز

منبع: تابناک

کلیدواژه: صنعت نیشکر خانه کشاورز کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • نابودی بزرگترین دشت لاله‌های واژگون کشور، خیلی دور، خیلی نزدیک
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است
  • کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد
  • طرح الگو کشت به طور جدی دنبال شود/ نگاه دولت به کشاورز ویژه باشد