Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمی استاندار فارس گفت: با مسلح شدن به علم روز و تاکید بر مشورت، روش های مدیریت را تکامل و ارتقاء خواهیم داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، شامگاه دوشنبه استاندار جدید فارس پس از گرفتن حکم خود از معاون وزیر کشور گفت: پس از 28 سال خدمت در استان فارس انسانی ناشناخته نیستم و همه با اخلاق و منش من آشنایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  عنایت الله رحیمی ادامه داد: با مسلح شدن به علم روز و تاکید بر مشورت، روش های مدیریت را تکامل و ارتقاء خواهیم داد.   وی درخصوص توانمندی ها و چالش ها عنوان کرد: بزرگترین توانمندی موجود، عشق و علاقه به نظام جمهوری اسلامی و توسعه و پیشرفت ایران می دانم که مدعای آن 14هزار و 500 شهید، 38 هزار جانباز و 2700 آزاده می باشد که به عنوان سرمایه می تواند کمکی برای حرکت روبه جلوی استان باشد.   این مقام مسئول در فارس تصریح کرد: وجود حرم های مطهر و 1400 بقاع متبرکه در سطح استان فارس از پتانسیل های اساسی برای گردشگری زیارت می باشد که می تواند باعث ترویج و اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی شده و هم منبع درآمدی برای مردم و کسبه باشد.   استاندار جدید فارس با بیان اینکه فارس استان دوم تولید محصولات کشاورزی، استان اول خاک نسوز، رتبه دوم سنگ های تزیینی و با بیش از 5 هزار کارگاه و کارخانه صنعتی و پیشینه عمیق تاریخی و فرهنگی که به 6 هزار سال پیش بر می گردد، گفت: با وجود این حجم از پتانسیل و ظرفیت های عظیم در استان، باید برای ایجاد رفاه و آسایش مردم بسیار تلاش کرد.   وی همچنین عنوان کرد: به زیر و بم مشکلات و چالش ها واقف هستیم و در تعاملات با مدیران و مسئولان از پتانسیل های نهفته و  آشکار برای اهداف دولت و نظام استفاده لازم را خواهیم کرد.   عنایت الله رحیمی در سخنانی امیدوار کننده اذعان داشت: با مردم و برای مردم طی طریق کرده و در این راه خستگی ناپذیر خواهیم بود.   وی درمورد مشی سیاسی خود ابراز کرد: مشی سیاسی من احترام به همه آحاد مردم و شنیدن دیدگاه ها و نظرات صاحبان اندیشه و حرکت در چهارچوب مشی اعتدالی می باشد که دولت نیز بر همان استوار است.   استاندار جدید فارس توسعه اقتصادی و تکمیل پروژه های نیمه تمام، تقویت احزاب سیاسی واقعی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت در عرصه های گوناگون و ... را از اهداف خود در مسؤولیت استانداری فارس عنوان کرد و افزود: سعی و تلاش بنده این است که تمام کارها را با همراهی مردم و برای آنان انجام دهیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو رویکرد برای مقابله با چالش قیمت و شکستن انحصار زمین چیست؟

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت عرضه زمین برای ورود مردم در حوزه ساخت مسکن گفت: در راستای تحقق رشد اقتصادی پایدار، تقویت مشارکت فعال مردم از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از راه های اصلی برای دستیابی به این امر در حوزه ساخت و ساز مسکن است، جایی که مشارکت مستقیم شهروندان می تواند باعث افزایش تولید شود و به رونق اقتصادی کشور کمک کند. با اتخاذ یک رویکرد استراتژیک که ترکیبی از حمایت دولت، تخصیص زمین و تامین مالی قابل دسترس است، می‌توانیم پتانسیل طرح مسکن متحول کننده را که با مشارکت مردم به اجرا در بیاوریم، باز کنیم

وی ادامه داد: کلانشهرهای اصلی ایران مانند تهران و کرج با پیامدهای گسترش عمودی شهری، عرضه محدود زمین و افزایش تراکم جمعیت دست و پنجه نرم کرده اند. این وضعیت نه تنها تراکم ترافیک را تشدید کرده است، بلکه قیمت مسکن را به قیمت های بی‌سابقه‌ای رسانده و مانعی بزرگ برای بسیاری از صاحبان خانه‌های مشتاق ایجاد کرده است. کمبود زمین شهری و محدودیت‌های توسعه افقی باعث شده است که قیمت زمین در تهران به نزدیک به هفت برابر هزینه ساخت و ساز افزایش یابد که بر ضرورت رسیدگی به این موضوع مبرم تاکید دارد.

ولدی با اشاره به لزوم عرضه زمین توسط دولت برای شکستن انحصار زمین گفت: برای مقابله با چالش قیمت بالای مسکن، رفع نیاز روزافزون مردم و شکستن انحصار زمین، یک رویکرد دو جانبه ضروری است. اولاً، دولت باید تأمین زمین برای مردم را در اولویت قرار دهد، و بداند که دسترسی به زمین سنگ بنای ساخت مسکن و کاتالیزور رشد اقتصادی است. ثانیاً، بخش بانکی باید با ارائه گزینه‌های تامین مالی در دسترس و تسهیل جریان اعتباری از طریق پرداخت تسهیلات بانکی به مردم در راستای پروژه‌های ساخت مسکن، نقش محوری را ایفا کند و از این طریق شهروندان را قادر به مشارکت فعال در فرآیند ساخت‌وساز کند.

وی ادامه داد: با اتخاذ این راهبرد، دولت می تواند به تعهد خود مبنی بر ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی عمل کند و در عین حال حس مالکیت و توانمندی را در میان مردم تقویت کند. علاوه بر این، اعطای مجوز برای ساخت خانه های یک طبقه با اصول توسعه شهری افقی مطابقت دارد و رویکرد پایدارتر و عادلانه تر به مسکن را ترویج می کند. همچنین گسترش افقی شهرها و مجوز ساخت خانه های یک طبقه، پتانسیل ایجاد تحول در چشم انداز مسکن در ایران را دارد. این رویکرد نه تنها کاهش قابل توجهی در هزینه‌های ساخت و ساز را نوید می‌دهد، بلکه راه را برای گزینه‌های مسکن مقرون به صرفه‌تر هموار می‌کند و در نتیجه به موضوع مبرم مقرون به صرفه بودن ساخت مسکن می‌پردازد.

این کارشناس اقتصادی  گفت: سال جاری فرصتی محوری برای دولت برای تحقق وعده های خود و رفع نیازهای مسکن ملت است. ایران با توانمندسازی شهروندان از طریق تخصیص زمین، تأمین مالی در دسترس و ترویج ساخت و ساز مسکن یک طبقه، می‌تواند مسیری را به سوی رشد اقتصادی باز کند که ریشه در مشارکت عمومی دارد. این رویکرد نه تنها حس مالکیت و غرور را در میان مردم تقویت می‌کند، بلکه به توسعه پایدار شهرها کمک می‌کند و توزیع عادلانه‌تر منابع و فرصت‌ها را تضمین می‌کند. ایران با پذیرش این چشم انداز می تواند راه را برای آینده ای هموار کند که در آن مسکن نه تنها یک ضرورت بلکه کاتالیزوری برای شکوفایی اقتصادی و انسجام اجتماعی باشد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رویکرد ترکیبی دولت برای مقابله با چالش قیمت مسکن چیست؟
  • دو رویکرد برای مقابله با چالش قیمت و شکستن انحصار زمین چیست؟
  • کم آبی و کاهش رشد جمعیت از چالش‌های اصلی استان سمنان هستند
  • با ایمان به شعار ما می‌توانیم بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد/ دشمن می‌خواهد با شبهات علمی و شهوت عملی، ایمان و امید جوانان را هدف قرار دهد
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • تغییر استاندار مازندران شایعه است/ حسینی پور می ماند
  • تجمع تجلیل از فرماندهی انتظامی استان مرکزی
  • راه اندازی سامانه الکترونیکی ارتباط با رئیس جمهور در سمنان
  • نسخه پیچی پناهیان؛ از مساله حجاب تا مشکلات اقتصادی
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها