Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@09:29:49 GMT

سیاست وزارت بهداشت؛ حمایت از تولید داخل

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۸۷۵۷۴

سیاست وزارت بهداشت؛ حمایت از تولید داخل

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، دکتر ایرج حریرچی در مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برای اولین بار وزیر غیر پزشک در تاریخ کشور سکان وزارت بهداشت را به دست می‌گیرد، گفت: امیدواریم حضور دکتر نمکی برای حوزه سلامت و دارو منشا خیر و برکت باشد.

وی افزود: دکتر اصغری خدمات شایسته‌ای در زمان جنگ، مسئولیت و ریاست در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و پس ‌از آن در سازمان غذا و دارو ارائه کرد و عملکرد شایسته‌ای در تمام زمینه‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه در اردیبهشت و خرداد با مشکلات قابل ‌توجهی روبرو بودیم، اما بخش اعظمی از آن در سه، چهار ماه اخیر حل ‌شده است و یا در حال برطرف شدن است و این امر، حاصل زحمات، پاک دستی و سلامت نفس دکتر اصغری و مجموعه تحت مدیریت وی بوده است.

دکتر حریرچی با تقدیر از خدمات شایسته دکتر اصغری در سازمان غذا و دارو ابراز امیدواری کرد که دکتر پیر صالحی نیز برای حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و به ‌طور کلی، سازمان غذا و دارو مثمر ثمر باشد.

وی با اشاره به سابقه دکتر پیرصالحی در حوزه صنعت و سیاستگذاری دارو، عنوان کرد: دکتر پیرصالحی از پیشنهادات اصلی برای ریاست سازمان غذا و دارو بود که با مذاکرات انجام شده این مسئولیت را قبول کرد. قبول چنین مسئولیت سنگینی در شرایط کنونی و وضعیت اقتصادی دشوار و اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشور، مستلزم شجاعت، فداکاری و ایثار است و ما برای وی آرزوی موفقیت می کنیم. 

معاون کل وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت دارو، تجهیزات پزشکی، غذا، لوازم‌آرایشی، بهداشتی و مکمل، اظهار داشت: سیاست وزارت بهداشت، حمایت از تولید داخل و تقویت صنعت است. در حوزه دارو شرایط نسبتا بهتری نسبت به سایر حوزه‌ها داریم و باید تولید در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی در داخل، توسعه پیدا کند. 

دکتر حریرچی با بیان اینکه "شفافیت" یکی از محورهای مورد تاکید وزارت بهداشت است، عنوان کرد: نسخه الکترونیک سلامت می‌تواند بسیاری از مشکلات را در این زمینه حل کند. شفافیت باید در همه مراحل کار از جمله تامین مواد اولیه، توزیع و مصرف، نمود داشته باشد و فرآیندها از جمله تمام مراحل صدور مجوزها و پروانه‌ها باید به ‌صورت الکترونیک انجام شوند و تمام مراحل برای تمام ذینفعان، مردم، دستگاه‌های نظارتی و افکار عمومی روشن شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی حمایت از تولید دارو معاون وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، اظهار داشت: ما با شرکای خود وضعیت بیمارستان‌های الشفاء و اندونزی در شمال غزه را ارزیابی کردیم.

وی تاکیدکرد که عملیات کشف اجساد در بیمارستان الشفاء همچنان ادامه دارد و کادر بهداشت اقدام به پاکسازی بخش اورژانس و از بین بردن تخت‌های سوخته می‌کنند.

گبریسوس با بیان این که بنای باقی مانده از این بمارستان نیازمند بازسازی کلی مهندسی است، گفت: بیمارستان اندونزی خالی است و عملیات بازسازی برای تجهیز مجدد آن ادامه دارد.

وی بار دیگر خواستار آتش‌بس شد و تاکید کرد که داروی اصلی که مردم در غزه به آن نیاز دارد، آرامش است.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی و کاریابی پناهندگان فلسطینی (آنروا) با صدور بیانیه‌ای تاکیدکرد که بعد از خروج نیروهای اشغالگر اسرائیلی از شهر خان‌یونس در جنوب این باریکه، در مدارس نوار غزه به بمب‌های 450 کیلوگرمی دست یافته است که منفجر نشده‌اند.

این آژانس افزود: آژانس‌های سازمان ملل مأموریت ارزیابی خان‌یونس بعد از خروج سربازان رژیم اشغالگر از این منطقه در هفتم آوریل را برعهده گرفتند و در این راه به دلیل وجود بمب‌های عمل نکرده به ویژه بمب‌های 450 کیلویی در مدارس و در مسیرها با موانع بزرگی برای انجام ماموریت خود در امنیت روبه‌رو هستند. 

در این بیانیه همچنین آمده است که هزاران آواره نیازمند حجم وسیعی از کمک‌های حیاتی به ویژه در زمینه بهداشت، آب پاکیزه، نظافت شخصی و غذا هستند.

سازمان ملل متحد پیش از این اعلام کرده بود که پاکسازی بمب‌های منفجر نشده در غزه نیازمند میلیون‌ها دلار و چندین سال زمان است.
 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل امری ضروری است
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان 
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین