Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فیلم بنفشه افریقایی دومین تجربه مونا زندی در مقام کارگردان است. وی پیش از فیلم سینمایی "عصر جمعه" را در سال ۱۳۸۲ راهی سینما‌ها کرد و حال بعد از ۱۲ سال دومین فیلم خود را با بازیگرانی حرفه‌ای راهی سینما و جشنواره فیلم فجر کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، طی روزهای گذشته تمامی حواس اهالی رسانه و همچنین دوست داران هنر سینما معطوف به اعلام اسامی فیلم‌های بخش سودای سیمرغ سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار که امسال می‌خواهند کسب سیمرغ‌ها بلورین به مصاف یکدیگر بروند.

قریب به یقین اهالی سینما جشنواره امسال را رقابت میان جوانان و باتجربه‌ها می‌دانند. کنار هم قرار گرفتن اسامی همچون محمدحسین مهدویان، سعید روستایی، مرتضی علی عباس میرزایی، فریدون جیرانی، نرگس آبیار و کیومرث پوراحمد رقابتی هیجان انگیز در بزرگترین رویداد سینمایی کشور را نوید می‌دهد.

البته برخی کارگردانان ترجیح می‌دهند به دور از حاشیه‌های مرسوم در ماه پاییز و عجله برای رساندن فیلمشان به جشنواره فیلم فجر خیلی زودتر اثرشان را با فراغ بال آماده کنند. مونا زندی یکی از کارگردانان زن حاضر در جشنواره فیلم فجر امسال است. وی در کنار خود کارگردانانی همچون، آزیتا موگویی و نرگس آبیار را می‌بیند.

فیلم بنفشه افریقایی دومین تجربه مونا زندی در مقام کارگردان است. وی پیش از فیلم سینمایی "عصر جمعه" را در سال ۱۳۸۲ راهی سینما‌ها کرد و حال بعد از ۱۲ سال دومین فیلم خود را با بازیگرانی حرفه‌ای راهی سینما و جشنواره فیلم فجر کرده است.

مونا زندی حقیقی متولد ۱۳۵۱ تهران، فارغ التحصیل معماری داخلی از دانشگاه تهران است. وی فعالیت سینمایی را سال ۱۳۷۳ با عکاسی آغاز و تا سال ۱۳۷۸ در سمت منشی‌گری صحنه و دستیاری فعالیت داشت. پس از آن سال ۱۳۷۸ اولین فیلم کوتاه ۳۵ میلی متری اش را ساخت.

در خلاصه داستان بنفشه افریقایی آمده است: شوکو به همراه همسر دومش رضا تصمیم می گیرد تا فریدون همسر سابقش که توسط فرزندانشان به خانه سالمندان راهی گشته را به خانه خود بیاورند این تصمیم اتفاقات جدیدی را در زندگی هر سه بوجود می آورد.

فاطمه معتمدآریا، رضا بابک و سعیدآقاخانی بازیگران اصلی این فیلم هستند. مهدی حسینی‌نیا، رویا جاویدنیا، ندا جبرائیلی و مریم شیرازی ایفای دیگر نقش‌ها را برعهده دارند.

در ابتدا این فیلم از حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر انصراف داد و قرار بر اکران آن بود اما به یکباره سازندگان اثر و علیرضا شجاع نوری تهیه کننده آن تصمیم گرفتند آن را برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آماده کنند.

بنفشه افریقایی در ابتدا با نام "زنگاری" ساخته شد اما بعداً تغییر نام داد. مونا زندی درباره این تغییر گفت: از چند جهت تصمیم به انتخاب این اسم برای فیلم گرفتم؛ هم از این حیث که خود گل بنفشه آفریقایی در فیلم حضور دارد و به شکلی وارد خانه و زندگی شخصیت‌های فیلم می‌شود و از سویی دیگر، این گل در پرورش، نوع نگهداری و میزان مراقبتی که نیاز دارد، گیاهی منحصربه‌فرد است؛ از خاک برای دریافت آب تغذیه نمی‌کند، در شرایط خاصی گل می‌دهد و به هر تغییر شرایطی واکنش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فیلم بنفشه افریقایی مونا زندی آزیتا موگویی جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کالبو» آماده نمایش شد/ حضور «تنگه» در جشنواره فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم کوتاه «کالبو» به‌نویسندگی و کارگردانی سامان پهلوان و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر کرمان و میثم جمالی آماده‌ نمایش شد.

سامان پهلوان که پیش از این، نمایش‌ «دو به دل» را در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را روی صحنه برده و چهار اثر دیگر نیز را کارگردانی کرده است، به‌تازگی ساخت اولین فیلم کوتاه خود با عنوان «کالبو» را به تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان کرمان و میثم جمالی، به پایان برده است.

در خلاصه‌ داستان «کالبو» آمده است: «اگه نگی، ترسُ توی دلت زنده نگه داشتی …».

عواملِ نخستین ساخته‌ سامان پهلوان عبارت‌اند از: مشاورین پروژه: محمد رحمتی و علی علیزاده، مدیر فیلم‌برداری: ادیب سبحانی، مدیر صدابرداری: هادی معنوی‌پور، تدوین: پویان شعله‌ور، آهنگساز: مسعود سخاوت‌دوست، طراحی و ترکیب صدا: زهره علی‌اکبری، طراح صحنه: سعید حسنلو، طراح لباس: سروناز امیدی، طراح گریم: زهرا امرالهی، طراح جلوه‌های ویژه بصری: محمد کشاورز خمسه، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، منشی صحنه: سارا عبدالهی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: یاسمن بخشی، مدیر تولید: علی شرفی، عکاس: سارا جاهدنیا، استوری بورد: مریم شریفی‌راد.

شادی کرم‌رودی، شیرین آقاکاشی، کیانا منتجبی، ساقی عطایی، مطهره موسوی، ساناز دانشفر، حسن حسینیان و سجاد مروتی بازیگران این فیلم هستند.

حضور «تنگه» در جشنواره فرانسوی

سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کورت کورت فرانسه، میزبان فیلم کوتاه «تنگه» به‌نویسندگی و کارگردانی مقداد جلالی خواهد بود. این رویداد فرهنگی و هنری از مهم‌ترین جشنواره‌های فیلم کوتاه کشور فرانسه است که با هدف گسترش زبان سینمایی، نمایش آثار آینده‌نگر و انتخاب برترین فرم‌های بصری معاصر، هر ساله با حضور بیش از ده هزار مخاطب علاقه‌مند به هنر و سینما، در ناحیه پنتان شهر پاریس برگزار می‌شود.

«تنگه» با تکیه بر رئالیسم جادویی و خلق موتیف‌های بصری، روایتی است از دو پسر نوجوان، که از راهی غیرمعمول برای کسب ثروت تلاش می‌کنند.

بابک کریمی، صمد آذرخش، سینا ابراهیمی و نیکان جعفرآقایی بازیگران این فیلم هستند.

این اثر پیش از این، تجربه حضور در چهل و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فلیکرز رود آیلند آمریکا، هفتاد و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم سالرنو، بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم داکا، بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم زوم زبلیزنیا لهستان و بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم مستقل رم را بدست آورده است.

سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوت کورت به دبیری ماتیو آمالریک بازیگر و کارگردان فرانسوی، از ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ با حمایت وزارت فرهنگ، مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) و انستیتو فرانس به مدت ۱۰ روز برگزار خواهد شد.

برخی عوامل این فیلم عبارت‌اند از: مقداد جلالی (نویسنده و کارگردان، وحید ابراهیمی مدیر فیلمبرداری، مهدی افروغ تدوین، ستار اورکی موسیقی، فرخ فدایی مدیر صدابرداری، زهره علی اکبری طراحی و ترکیب صدا، آبتین برقی طراح صحنه و لباس، عبدالله صفدری گریم، کامران سحرخیز/ استودیو روشنا جلوه های بصری و کامپیوتری،‌ عبدالله بیگی دستیار و برنامه‌ریز، زینب خدیوی، مرضیه عطاالهی و ابوالفضل صاحبی دستیاران کارگردان، هما بذرافشان طراح پوستر، سید عبدالله تقوی و مبین جلالی عکاس، امیر صادقی مدیر تولید، بهمن صدیق مدیر تدارکات، احسان معماریان نماینده سرمایه گذار، پخش بین‌الملل استودیو لارج فرمت.

این اثر از تولیدات مستقل سینمای کوتاه ایران بوده و در شهرستان‌های شاهرود، دامغان و میامی با همیاری انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر شاهرود تولید شده است.

کد خبر 6084231

دیگر خبرها

  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما
  • برگزیده شدن دو اثر ایرانی در جشنواره فیلم کودکان هند
  • مقاومت مرموز دربرابرسینمای مقاومت
  • پیمان طالبی مجری افتتاحیه جشنواره رادیو شد
  • منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید
  • کارگردان فیلم کاپیتان: اکران آنلاین یک قاچاق محترمانه است
  • «افسانه کوه ننوک» به کوزوو می‌رود
  • «کالبو» آماده نمایش شد/ حضور «تنگه» در جشنواره فرانسوی
  • «تخت دونفره» راهی یونان شد/ آغاز تدوین «سکرت»
  • تجلیل از کارگردان فیلم آپاراتچی در صحن شورای شهر تبریز