Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@04:58:10 GMT

تحریم‌ها تأثیری در صادرات سیمان ندارد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۹۴۴۶۹

تحریم‌ها تأثیری در صادرات سیمان ندارد

پول‌نیوز - جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر­­ صنعت، معدن و تجارت در حاشیه دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، اظهار کرد: صنعت سیمان یکی از صنایع مهمی است که علاوه بر تأمین نیاز کشور، توانایی صادرات ۲۰ میلیون تن سیمان را داریم.

معاون وزیر صنعت تصریح کرد: امروز ظرفیت تولید سیمان در کشور ۸۷ میلیون تن است و ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید نیز در حال احداث و ۳۵ درصد آن انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود ظرفیت تولید سیمان در سال ۱۴۰۰ به ۱۰۰ میلیون تن و در افق ۱۴۰۴ به ظرفیت ۱۲۰ میلیون تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: صادرکنندگان سیمان به راحتی نمی‌توانند منابع حاصل از فروش محصول خود را دریافت و تبادلات مالی را انجام دهند البته رفع این موانع در حوزه وزارت صنعت نیست و نیازمند تعاملات بین المللی است.

به گفته وی، صادرات سیمان و فولاد متوقف نشده است، اما برگشت پول سخت شده است.

وی با اشاره به رکود در معادن کشور بیان کرد: تولید سیمان کمتر از ظرفیت به دلیل رکورد بخش معدن است، در سال ۹۳ میزان تولید سیمان به ۶۹ میلیون تن رسیده بود که در ادامه با رکود بخش ساختمان و کُند شدن آهنگ صادرات، تولید حدود ۶۰ میلیون تن است.

سرقینی با اشاره به عدم تأثیر صنعت سیمان از تحریم‌های بین المللی گفت: صادرات سیمان با وجود مشکلات و موانع بین المللی به قوت خود باقی است.

سرقینی ادامه داد: انجمن صنفی سیمان با مدیریت صحیح، مسئله رقابت منفی را حل کردند و در جلسه امروز مدیرعامل این انجمن از اعضا تقاضا کرد وارد رقابت منفی نشوند.

وی تصریح کرد: عمده صادرات سیمان ما به عراق و افغانستان است و با وجود تحریم‌ها صادرات فولاد در ۶ماهه گذشته با وزنی ۱۰ درصد و ارزشی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

معاون وزیر صنعت بیان کرد: صادرات سیمان امسال ۱۵ میلیون تن به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار بوده است که امیداوریم به ۴۵۰ میلیون دلار برسد.

سرقینی در پایان گفت: بنا به مصوبه دولت ۹۰ درصد ارز صادرات بالای ۱۰ میلیون دلار باید به سامانه نیما بازگردد و تلاش می‌کنیم با رایزنی هزینه صادرات کنندگان را از همین ارز تامین کنیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صادرات سیمان پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد

مرتضی شاهمیرزایی  بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد، ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: آن دسته از مجتمع‌های پتروشیمی‌ که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.


معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲