Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی خوزستان گفت: امدادگر ما در اندیکا به دلیل وجود کمبودها جان خود را از دست داد، درخواست می کنم کمیته حقیقت یاب برای بررسی این مسئله تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، دکتر میرخشتی بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۸ دی ماه، در جلسه استانی کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران که در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: برای بررسی ابعاد حادثه سیل اندیکا کمیته حقیقت یاب  عملکرد دستگاه های ذیربط را نه بر اساس گزارش خودشان، بلکه با توجه به شواهد عینی بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قصد نداریم کسی را مقصر جلوه دهیم، هدف ما این است که همکاران دیگرمان را از دست ندهیم‌.

میرخشتی عنوان کرد: ۱۲۰ هزار ماموریت در سال انجام می دهیم که با محک ثانیه ما را می سنجند و در صورت چند ثانیه تاخیر، عملکرد اورژانس را زیر سوال می برند، در حالی که برای دیگر دستگاه های مرتبط چنین سنجشی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه تمامی دستگاهها کمبود دارند، افزود: اما در این حادثه دقایقی قبل از ساعت ۳ بعد از ظهر در تماس با شخص بنده گزارش دادند که خانواده ای برای تفریح به آن منطقه رفته و در سیلاب گیر افتاده اند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان ادامه داد: این نشان دهنده فرهنگ ضعیف عده ای است که در شرایط بد آب و هوایی به تفریح در مناطق خطرناک می روند و برای دیگر دستگاه ها ایجاد زحمت می کنند. باید آموزش و اطلاع رسانی دقیق در این زمینه صورت بگیرد.

میرخشتی ضمن اشاره به این نکته که وظیفه مرکز فوریت های پزشکی امداد و نجات نیست، بیان کرد: کار ما فقط درمانی است. نیروی ما به جای اینکه به دل سیلاب بزند باید صبر می کرد تا دستگاه های امداد گرفتار شدگان در سیلاب را نجات می دادند و به دست نیروی امدادگر ما می رساندند، اما به هر علت و به کرات این کار صورت گرفته است.

وی با بیان این نکته که بر اساس استاندارد قدیمی کشور باید ۵۴ دستگاه خودرو اورژانس در اهواز داشته باشیم، عنوان کرد: در حال حاضر تنها ۱۷ دستگاه در اهواز وجود دارد که دیروز یکی از آنها را به دلیل سرعت غیر مجاز و نداشتن پلاک توقیف کرده اند، امیدواریم دوستان راهور دقت داشته باشند؛ من نمیتوانم خودروهای اندک خود را به دلیل نداشتن پلاک بخوابانم.

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدوارم خانواده هایی که جوانان خود را سالم برای خدمت به کشور به ما تحویل می دهند سالم تحویل بگیرند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استاندارد امداد و نجات خودرو فوریت های پزشکی مرکز فوریت های پزشکی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از انجام ۸۳ هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و گفت: پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد رضا شکوهی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان همدان دارای 72 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای است، اظهار داشت: 66 پایگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان و مابقی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد است‌.

وی از فعالیت یک پایگاه اورژانس هوایی در همدان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 66 مصدوم و بیمار با بالگرد از شهرستان‌ها به مرکز استان منتقل شدند‌.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه همه خدمات اورژانس به صورت رایگان به بیماران ارائه می‌شود، عنوان کرد: هزینه انتقال هر بیمار با بالگرد بیش از 100 میلیون تومان است که برای بیماران کاملا رایگان است.

شکوهی با بیان اینکه پارسال 310 هزار تماس با مرکز اورژانس ما گرفته شده که 70 هزار تماس منجر به اعزام شده است، گفت: 14 هزار  تماس هم مشاوره پزشکی دریافت کردند.

وی از انجام 83 هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و اظهار داشت:  بیش از 10 درصد عملیات‌ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 150 هزار بیمار را به پراکز درمانی منتقل کردیم، تصریح کرد: متاسفانه بیش از 10 درصد  تماس‌ها مربوط به مزاحمت‌های تلفتی بوده که باعث می‌شود وقت همکاران ما تلف شود و خدمات رسانی به بیماران اورژانسی با تاخیر انجام شود.

شکوهی با تاکید بر اینکه کار ما تعطیلی ندارد و در تمام روزهای سال در آماده خدمات‌رسانی به بیماران هستیم، گفت: در طرح نوروزی امسال که از 24 اسفند تا 14 فروردین ماه بود، 16 هزار تماس با مرکز اورژانس گرفته شد که منجر به 4 هزار اعزام شد.

وی افزود: در این طرح علاوه بر نیروهای اورژانس سایر مراکز بهداشتی و درمانی هم درگیر بودند و خدمات را به مردم و مسافرین ارائه می‌کردند.

در این مدت همکاران ما 3 هزار کلرسنجی آب انجام دادند، 220 مرکز اقامتی بازرسی شد و بیش از 590 سامانه آبرسانی مورد بازرسی همکاران قرار گرفت.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در طرح نوروزی بیمارستان‌های ما آماده باش بودند و بیش از 120 هزار بیمار سرپایی ویزیت شدند. همچنین 6 هزار و 400 نفر در بخش بیمارستانها بستری شدند و بیش از 3 هزار مورد جراحی انجام شده است.

شکوهی با بیان اینکه بر اساس استانداردها باید در هر 40‌ کیلومتر باید پایگاه جاده‌ای داشته باشیم که داریم، تصریح کرد: در بخش شهری هنوز به استانداردها نرسیدیم و نیازمند احداث 20 پایگاه هستیم و پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی هستیم.

وی افزود: برای ساخت هر پایگاه اورژانس غیر از تامین زمین، به 3 میلیارد تومان نیاز داریم که فقط هزینه سازه است و ارتباطی به تجهیزات ندارد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 100 دستگاه آمبولانس در بخش پیش بیمارستانی داریم، گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 4 دستگاه موتورلانس هم داریم که از موتورلانس برای زمان ترافیک و دسترسی سریعتر به بیمار انجام می‌شود‌.

شکوهی با اشاره به اینکه 50 درصد آمبولانس‌های ما  از حد استاندارد خود بیشتر کار کردند، تصریح کرد: مردم اورژانس را با آژانس اشتباه نگیرند و برای انتقال هر بیمار خود با اورژانس تماس نگیرند.

وی افزود: ما بیماران را تریاژ می‌کنیم و فقط بیماران اورژانسی را به بیمارستان منتقل میکنیم. همه کسانی که در فوریت‌های پزشکی کار می‌کنند تکنسین و کارشناس فوریت‌های پزشکی هستند و مرتب دوره‌های بازآموزی برایشان برگزار می‌شود‌.

شکوهی از انعقاد تفاهمنامه با مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار دستگاه ثبت لرزه‌نگاری در استان‌ همدان راه‌اندازی شده که بر اساس آن در هر نقطه‌ای از ایران‌که زلزله اتفاق بیفتد متوجه آن می‌شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله افراد ناشناس به آمبولانس اورژانس اهواز
  • نجات جان مادران باردار در شرایط نامساعد جوی
  • بانوی پیرانشهری در حمله خرس به شدت زخمی شد
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در یزد ۱۳ زخمی بر جای گذاشت
  • حمله و گلاویز شدن حیرت‌انگیز خرس با زن پیرانشهری
  • بانوی پیرانشهری در حمله خرس زخمی شد
  • امروز ۱۰ نفر در سیلاب استان‌های جنوبی آسیب دیدند
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • تولد نوزاد آق قلایی در آمبولانس
  • امداد اورژانس به مادر افغانستانی