Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت دومان توکان که مدیران آن در حال محاکمه شدن در دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی هستند در حالی ۴۸۴ میلیارد سرمایه و سود سرمایه مردم را در اختیار داشته که فاقد سیستم مالی و حسابداری بوده است. ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری تسنیم، امروز و در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات 5 متهم شرکت سرمایه پیشرو دومان توکان، بخش‌هایی از گزارش کارشناسان دادگستری درباره فعالیت مالی این شرکت قرائت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته قاضی صلواتی این گزارش طی 8 ماه و توسط 10 نفر از کارشناسان زبده دادگستری تهیه شده است.

طبق آنچه که توسط کارشناس رسمی دادگستری قرائت شد، با توجه به اینکه شرکت دومان توکان فاقد هرگونه سیستم و دفتر مالی بوده است و حساب و کتاب‌ها در چند سررسید درج می‌شده است، گزارش کارشناسی با توجه به بررسی بخشی از حساب‌های بانکی متهمان که به نام خودشان و در دسترس بوده تنظیم شده است.

در این گزارش آمده است که این شرکت 259 قرارداد منعقد کرده و 320 میلیارد سرمایه جذب و با محاسبه سود این سرمایه‌ها مجموعا 484 میلیارد از پول مردم را در اختیار داشته است.

این گزارش می‌افزاید: با وجود اینکه 7 شرکت به نام متهمان پرونده وجود دارد با این حال دفتر حسابداری در این شرکت‌ها وجود نداشته و به ناچار فقط حساب‌های بانکی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

طبق این گزارش اغلب پول‌هایی که به عنوان سرمایه از اشخاص دریافت می‌شده به حساب متهمان می‌رفته و مقداری هم به حساب شرکت دومان توکان وارد می‌شده است.

بین حساب‌های متهمان 140 میلیار تومان واریز و 140 میلیارد تومان برداشت وجه وجود دارد که 94 میلیارد آن از سرمایه‌های جذب شده بوده است، در این حساب‌ها 40 میلیارد واریزی نامشخص نیز رویت شده است.

اما پرداخت‌هایی به مبلغ 8 میلیارد بابت اجاره، 2 میلیارد بابت پورسانت، 2 میلیارد به افراد هم‌نام با متهمان و 27 میلیارد مبلغ غیر قابل ردیابی نیز از این حساب‌ها صورت گرفته است.

طبق این گزارش از حساب‌های مذکور به 17 نفر پورسانت پرداخت شده است که مجموع آن 2 میلیارد تومان است.

همچنین در این گزارش آمده است که 15 نفر از شاکیان بیشترین مقدار سود را دریافت کرده‌اند که بیشترین مبلغ آن 3 میلیارد و 900 میلیون تومان است.

جزئیات کیفرخواست متهمان پرونده دومان توکان/ وعده سود 60 درصدی شرکت زیان‌دهآغاز محاکمه مسئولان شرکت «دومان توکان»/ فرار یک متهماتهامات مسئولان "دومان توکان" چیست؟شاکیان دومان‌توکان با هم اختلاف دارند/ اخطار قاضی صلواتی به متهم در خصوص تهدید شاکیاندادگاه مفاسد اقتصادی| وکلا، ادعای "دومان‌سهند" را تکذیب کردند

انتهای پیام/

R1397/P/S2,20/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دادگاه مفاسد اقتصادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادگاه مفاسد اقتصادی دادگاه مفاسد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: به منظور تامین تجهیزات لازم در حوزه مخابرات، سال گذشته ۹۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در استان کردستان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان آزاد حکمت اظهار کرد: ایجاد مرکز جدید مخابراتی و تعویض سویئچ در ۵۴ نقطه روستایی و ۹ مرکز شهری با ظرفیت بیش از شش هزار و ۲۰۰ پورت، حذف مرکز قبلی در مرکز دار سیران شهرستان مریوان و ایجاد دو هزار و ۵۶۰ پورت از اقدامات این حوزه در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی به انجام توسعه سویئچ تلفن ثابت،ADSL و VDSL در ۵۸ مرکز شهری و روستایی با ظرفیت سازی دو هزار و ۶۵۵ پورت اشاره کرد و افزود: از این ۵۸ پروژه، ۳۷ مورد آن در نقاط روستایی به اجرا درآمده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از ایجاد اینترنت پرسرعت مخابرات به میزان ۴۸۰ پورت در ۹ روستای جدید در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تحقق این مهم ۵۹۹ روستا از مزایا و سرویس‌های اینترنت پرسرعت مخابرات بهره‌مند شده‌اند.

حکمت اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید در استان دایر شده که ۸۹۶ خط آن روستایی است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۹ هزار و۲۰۰ پورت ADSL و ۴۸۲ پورت VDSL به مشتریان جدید واگذار شده است که بیش از ۳۳۰۰ مشترک آن در نقاط روستایی ساکن هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به وجود زیرساخت‌های سرویس جدید FTTH در برخی از نقاط استان و بهره‌مندی مشتریانی که استفاده از بستر این فناوری را دارند، افزود: در سال گذشته به ۷۷۴ مشترک جدید، سرویس FTTH ارائه شده است.

حکمت ادامه داد: در سال جاری اقدامات و پروژه‌های قابل توجهی در تمام حوزه‌های مخابراتی به‌ویژه تحقق برنامه نجما در کمترین زمان ممکن در دستور کار منطقه قرار دارد.

کد خبر 747210

دیگر خبرها

  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • سفارش غذای شرکتی آنلاین در کترینگ دنا
  • دلیل واقعی قطعی مداوم سرویس‌های متا