Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اخوان اکبری شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی و توسعه رشته‌های تخصصی پزشکی در اردبیل افزود: مجوز راه اندازی این رشته ها به استناد مجوز شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صادر شد.

وی با اشاره به ایجاد رشته های جدید دستیاری با هدف تربیت نیروهای تخصصی در استان اضافه کرد: با همت مجموعه دانشگاه و با هدف توسعه خدمات کیفی و کمی در استان، همگام با تجهیز بیمارستان ها، با ایجاد رشته های دستیاری در دانشگاه و ارتقا مرتبه علمی اعضای هیئت علمی به مراتب علمی استاد تمامی و دانشیاری زمینه های رشد و بالندگی در حوزه آموزشی پژوهشی و علمی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به تایید قطعی پذیرش دستیاری رشته های داخلی، کودکان و بیهوشی در طی دو سال گذشته و اخذ مجوز راه اندازی کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس طی امسال بیان داشت: در سایه تلاش های مجموعه مدیریتی دانشگاه امسال مجوز راه اندازی رشته های دستیاری ارتوپدی و بیماریهای مغز و اعصاب از طرف شورای گسترش برای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صادر شد.

تلاش برای ایجاد ۶ رشته تخصصی دیگر

وی  تاکید کرد: در عین حال تلاش برای توسعه کیفی و کمی آموزش در علوم پزشکی محدود به این رشته ها نیست و اقدامات موثری برای راه اندازی دستیاری رشته های تخصصی رادیولوژی، پوست و مو، قلب و عروق، روانپزشکی و کارشناسی ارشد ژنتیک صورت گرفته و بزودی شاهد ایجاد این رشته ها در اردبیل خواهیم بود.

اخوان اکبری ادامه داد: همچنین تاسیس مرکز تحقیقات طب مکمل و آبدرمانی و رشته آبدرمانی در دوره تخصصی دستیاری برای اولین بار در کشور در دست پیگیری و اقدام جدی و عملی مسئولان دانشگاه و استان است که بی شک ایجاد آن می تواند با گسترش گردشگری سلامت نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند.

به گفته وی عقد تفاهم نامه توسعه آموزش علوم پزشکی و برنامه ریزی برای تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های ترکیه و آذربایجان و پیگیری جذب دانشجوی بین الملل و راه اندازی آموزش مجازی علوم پزشکی از سایر اقدامات انجام شده در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال اخیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به رشد چشمگیر ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه در دو سال گذشته یادآور شد: تعداد استاد تمام در دانشگاه از چهارر نفر در سال ۹۵ به ۱۱ نفر در سال ۹۷ افزایش یافته و هم اکنون دانشگاه با وجود ۱۵۱استادیار، ۳۹ دانشیار و ۱۱ استاد در تربیت بالغ بر سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در رشته های تخصصی، کارشناسی ارشد، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیراپزشکی فعال است.

کد خبر 4508973

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن صیامیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران عصر چهارشنبه در حاشیه اولین جلسه ستاد استانی برگزاری هفته ملی سلامت استان مازندران افزود: براساس نامگذاری روزهای هفته ملی سلامت برنامه ریزی می‌کردیم، افزود: در جلسات گذشته ۴۲ بند تصمیم‌گیری شد که برگزاری ایستگاه و نمایشگاه در سطح استان با ارائه خدمات رایگان پزشکی و سلامت، به صدا در آمدن زنگ سلامت در مدارس، اجرای برنامه فرهنگی ورزشی پیاده روی نمادین در روز جمعه و استفاده از تریبون نماز جمعه برای بیان برنامه‌های هفته سلامت، اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی و ورزشی، تجلیل از سفیران سلامت، اجرای پویش بدون زباله و اطلاع رسانی آموزش سلامت مراقبت‌های بهداشتی از طریق رسانه‌های مکتوب، استندهای شهرداری و بیلبوردهای جاده‌ای اداره کل راهداری و حمل و نقل مازندران از جمله این موارد است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر غربالگری قندخون و نیز ویتامین دی تاکید کرد و گفت: در هفته سلامت باید اطلاع‌رسانی از طریق تمامی شبکه‌های اجتماعی صورت گیرد.

صیامیان گفت: حضور مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در صداوسیما و برگزاری همایش‌های استانی هفته سلامت و افتتاح مرکز رسمی مشاوره سلامت نیز از دیگر برنامه‌های هفته سلامت است.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان بر لزوم انسجام و هماهنگی برنامه‌های دستگاه‌های مرتبط تاکید کرد.

در ادامه این جلسه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی حاضر در این نشست به تشریح اقدامات، مأموریت‌ها و نیز انتظارات و هماهنگی‌های لازم با کمیته رسانه سلامت استان پرداختند و بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های هفته سلامت تاکید شد.

گفتنی است هفته سلامت امسال با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همراه با برنامه‌های متنوع برگزار خواهد شد.

کد خبر 6081253

دیگر خبرها

  • بررسی ادامه تحصیل از کارشناسی به دکتری علوم آزمایشگاهی در کمیته‌های تخصصی
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • تعیین ظرفیت ۶۰۰ نفری در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • پلمب اماکن غیرمجاز درمانی در اردبیل
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • واگذاری آزمون‌های ارتقا و گواهینامه دستیاران پزشکی به دانشگاه‌ها