Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: آنچه که امروز به ایران قدرت و عظمت داده، مردم هستند؛ وظیفه اصلی مسئولان نیز، کسب رضایتمندی مردم است.   به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،عبد الرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید خراسان رضوی گفت : آنچه که امروز به ایران قدرت و عظمت داده، مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وظیفه اصلی مسئولان نیز، کسب رضایتمندی مردم است. درست که در شرایط سختی که امروز با آن مواجه هستیم، کسب رضایتمندی کار دشواری است اما مهم این است که با مردم ارتباط داشته باشیم، مردم به ما ایمان داشته باشند و ما را صادق بدانند.
وزیر کشور تصریح کرد: به وسیله اقتصاد است که می توان معیشت مردم را تامین، انسجام و وحدت داخلی را حفظ کنیم و در دهن آمریکا بزنیم. دشمن بر مبنای نگاه سیاسی خودشان با استفاده ابزار اقتصادی ما را تحریم کردند پس همه مسئولان سیاسی باید کار اقتصادی انجام دهند. امروز بیشترین دغدغه مردم در اقتصاد است.
وی با اشاره به تاکید های چند ساله رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: امروز در بحث تحریم ها این موضوع تبلور یافته است. من یقین دارم خراسان رضوی با ظرفیتی که دارد می تواند کار بسیار بزرگی را در حوزه اقتصاد مقاومتی و دور زدن تحریم ها انجام دهد، این سرزمین باید به سرزمین سرمایه گذاری و تولید تبدیل شود.خراسان را باید در سراسر کشور به عنوان الگو مقاومت و استقامت در شرایط تحریم به همه کشور معرفی کنیم.
رحمانی فضلی اظهار داشت : امسال به لطف خداوند دهه فجر را به یک حرکت عظیم مقاومت، استقامت و عبرت آموزی تبدیل می کنیم و به دنیا می گوییم که باید با ما کنار بیایند، استقلال ما را قبول کنند، هویت ما را به رسمیت بشناسند و دنیای اسلام را دچار تنش نکنند. بزرگترین سند موفقیت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران تداوم دشمنی آمریکا با ملت ایران است وزیر کشور گفت : با توجه به اینکه در آستانه‌ بهمن ماه و چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی قرار داریم ویژگی مشترک و مستمری که در این سال ها وجود داشته است، مقابله با رویارویی استکبار جهانی است که از روز نخست انقلاب شاهد آن بوده ایم و در این فراز و فرود های چهل ساله مهم ترین سند موفقیت و پیروزی ما همین دشمنی آمریکا با ملت ایران است.
وی افزود: چهل سال ادعا کردند که ما را نابود می کنند و در یک جمع بندی از استدلال‌هایشان به این نتیجه می رسیم که علت دشمنی آن ها، قدرتمند شدن ایران است. دشمن تلاش کرد که دست ما را در منطقه کوتاه کند اما امروز با قدرت اعلام می کنیم که این منطقه نمی تواند جولانگاه استعمار باشد.
رحمانی فضلی اظهار داشت : دشمنان با همه امکانات و توانشان به منطقه آمدند و آخرین حربه ای که استفاده کردند، دین علیه دین بود و جریانات تکفیری و داعش را راه انداختند، خون های زیادی ریختند تا تمدن این کشورها را از بین ببرند اما در پایان رسوا شدند. امروز برای منطقه کاملا روشن است ماهیت داعش چیست و این شفاف سازی و جداسازی تفکرات انحرافی ارزش زیادی دارد. آمریکا با خفت و حقارت از برجام خارج شد وی با اشاره به نقش کشور در حوزه‌ بین الملل، گفت: امروز ایران به عنوان کشوری تعیین کننده در جهان تلقی می شود و بهانه آمریکا برای تهاجم به ایران این است که این کشور از حوزه قدرت کنترلی خارج شده است. برای افکار عمومی این سوال مطرح است که شما که چهل سال با ایران درگیر شدید چرا از قدرت آن می ترسید؟
رحمانی فضلی ادامه داد: در برجام دیدیم که علی رغم تاکید ۶ کشور و تایید برجام در شورای امنیت، آمریکا با خفت و حقارت از این معاهده خارج شد و هزینه ای که برای این خارج شدن داد، کم نیست.
وزیر کشور با بیان اینکه دشمن به دنبال این است که کوچکترین مسائل در کشور را بزرگ کند، تصریح کرد: در دوسال گذشته شاهد تهدیدهای متعدد دشمن بودیم و آخرین آن ها ۱۳ آبان بود. در ۱۳ آبان کشور شلوغ شد اما همه مردم آمدند و شعار "مرگ بر آمریکا" سر دادند. این ملت اراده کردند که بایستند و بر مبنای عقلانیت حرکت کنند.
وی گفت: ما در داخل کشور نیز از برخی اقدامات گلایه مندیم و برخی از ناکارآمدی ها را می بینیم اما این مشکلات را حل خواهیم کرد، همانطور که در این چهل سال مشکلات را حل کرده ایم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه نسخه رهبر معظم انقلاب برای عبور از این مرحله، وحدت و هماهنگی است، افزود : نمونه عملی این موضوع نیز تشکیل جلسه قوا سران است که هر هفته تشکیل می شود و این الگوی وحدت بخش و طرح عینی باید در استان ها هم عملی شود.
وزیر کشور ضمن اشاره به قطعنامه ای که سال ۹۱ در شورای امنیت علیه ایران صادر شد و حمایت نکردن کشور ها از ایران، گفت: امروز ما در شرایطی هستیم که هیچ کشوری از آمریکا حمایت نمی کند. درست است که فروش نفت ما کم و سرعت عملیات بانکی مان کند شده است اما مبارزه هزینه دارد و همه ما باید آماده باشیم. وزارت کشور جایگاه تربیت مدیر در سطح کلان و ملی است وی اظهار داشت: با توجه به مصوبه مجلس مبنی بر منع به کار گیری بازنشستگان، وزارت کشور بیشترین مدیران ارشد که شامل این قانون شدند را داشت اما با توجه به کادر سازی خوبی که که در این چند سال انجام شده است در مدت کوتاهی توانستیم این جا به جایی های را انجام دهیم.
رحمانی فضلی ادامه داد: برای انتخاب استانداران اکثرا از معاونین وزارت کشور انتخاب شدند و برای جایگزینی این معاونین گفتیم که از فرمانداران استفاده شود و برای جایگزینی فرمانداران توصیه کردیم که از بخشداران انتخاب شوند، یعنی در این 5 سال یک نظام جایگزین سازی و تربیت نیرو در کشور داشته ایم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه وزارت کشور جایگاه تربیت مدیر در سطح کلان و ملی است، افزود: مسئولان وزارت کشور با جنبه های گوناگون‌ مدیریتی مواجه می شوند. شما شاهد هستید در این چند سال با همه توطئه ها چه در داخل کشور و چه در خارج آن و مناطق مرزی هیچ مشکل امنیتی نداشته و نداریم.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه سیاسی نیز شاهد برگزاری چهار انتخابات‌ با شکوه و سالم بودیم که در نوع خود بی نظیر بود و بیشترین هماهنگی در عرصه مسائل اقتصادی را نیز وزارت کشور بر عهده دارد.
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه استانداران ما مدیران کل نگر و چند وجهی هستند، گفت: رشدیان با وجود اینکه از وزارت کشور نبود به سرعت توانست مسائل استان را حل کند و کار های ایشان در سطح ملی و وزارت کشور قابل قبول و درخشان است. خاطره رشیدیان در تاریخ خراسان رضوی ماندگار خواهد ماند.
رحمانی فضلی در ادامه به بیان برخی از ویژگی های رزم حسینی، استاندار جدید خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: تلفیق و ترکیب انرژی های سیاسی با انرژی های سرمایه ای و توسعه ای از ویژگی های رزم حسینی است که در زمان استانداری کرمان از خود نشان داده است.
انتهای پیام // ف.م

  منبع مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر کشور استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) به اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور تاکید کرد و گفت: امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند.

میرسید احمد محیط طباطبایی ۵ اردیبهشت در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند، عنوان کرد: هر توسعه پایداری از بستر موزه عبور می‌کند و موزه شاخص پیشرفت و توسعه‌یافتگی یک جامعه را بیان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موزه‌ در آخرین تعریف به عنوان یک نهاد غیرانتفاعی برشمرده شد، ادامه داد: موزه‌ یک نهاد آموزشی و پژوهشی است و بخشی از میراث فرهنگی، طبیعی، تاریخی و هنری بشر را حفاظت، شناسایی و معرفی کرده و اوقات فراغت و خیلی چیزهای دیگر را رقم می‌زند.

محیط طباطبایی افزود: موزه‌ها باید پاسخگوی معضلات و مشکلات امروز جامعه باشند؛ چراکه موزه‌ها به عنوان نهادی که گذشته بشر، زمینه‌ها و زیرساخت‌های آن را به آینده مرتبط می‌کند، مهمتر شده و جایگاه بسیار خاصی را پیدا کرده‌ است.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) با اشاره به اینکه امسال آموزش و پژوهش در محور فعالیت‌های موزه‌ها قرار گذاشته شده است، تصریح کرد: در طی این ۳۰ سال مشکلات جامعه بشری از جمله صلح، محیط زیست، تغییرات اقلیمی، پایداری و مواردی از این قبیل محور فعالیت‌های موزه‌ها می‌باشد.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور، گفت: دانشگاه‌ها مثل هر نهاد دیگری به موزه احتیاج دارند، موزه نه به عنوان یک ویترین، دکور و افتخار برای دانشگاه، بلکه به عنوان بخش ارتباطی بین دانشگاه و جامعه مخاطب می‌باشد و از این جهت دانشگاه‌ها باید جایگاه موزه‌های خود را به صورت رسمی در حوزه معاونت پژوهشی بشناسند.

محیط طباطبایی با بیان اینکه مخاطب اصلی موزه‌ها کودکان و نوجوانان هستند، افزود: موزه‌ها برای آن هستند که بتوانیم تمام مسائل پیچیده و مهم، معضلات و هویت که منشأ فرهنگی هر جامعه است را به نسل آینده منتقل کنیم.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) ادامه داد: امیدوارم جامعه ما با نگاه موزه‌ای و از طریق تجربه ۱۰ هزار ساله مردمی که در این سرزمین زیستند، برای رفع مشکلات و معضلاتی که امروز در سطوح مختلف با آن روبرو هستند، تلاش کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر ورزش: امروز بهترین روز تاریخ ورزش ایران است
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • هاشمی: امروز بهترین روز تاریخ ورزش ایران است
  • امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستاده‌ایم
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • علی دایی شهریار باقی می ماند اگر به فوتبال برنگردد