Web Analytics Made Easy - Statcounter

موهامو زود به زود رنگ میکنم فقط به دلیل اینکه با هر بار حمام و شستن سر رنگ آن تغییر میکنه و رنگ موی اولیه از بین میره آیا راهی هست که تا زمان در آمدن ریشه موهام رنگ خوشرنگی داشته باشه؟



حتما برای شما هم اتفاق افتاده که موهایتان را به رنگ دلخواهتان رنگ کردید، اما طولی نکشیده که رنگ اصلی از روی مو پاک شده و تغییر کرده و گاهی رنگ مو به زردی یا قرمزی که دوست ندارید میزند و از این بابت احساس خوبی نخواهید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





برای رفع این مشکل دو راه وجود دارد یکی اینکه هنگام استفاده از رنگ مو مقداری تثبیت کننده‌ی رنگ نیز به آن اضافه کنید که البته این کار تا حدودی در ثابت نگه داشتن رنگ اولیه به شما کمک خواهد کرد و باعث می‌شود رنگ موی شما دیرتر تغییر کند.

و، اما راه بهتر اینکه شما از بیس رنگ مو‌هایی استفاده کنید که حتی با شستن خوشرنگتر خواهند شد که این رنگ را می‌توانید از گروه رنگ‌های دودی و زیتونی و یا مخلوط این دو داشته باشید و پیشنهاد می‌شود برای رسیدن به نتیجه‌ی بهتر از این دستورالعمل استفاده کنید:

اگر خودتان یا به کمک شخص دیگری قرار است رنگ را روی موهایتان بگذارید حتما هنگام خرید سه یا بیش از سه رنگ تهیه کنید.

سه رنگ پیشنهادی از گروه A.، C. و M. انتخاب شود.

بر حسب تمایل به تیره یا روشن کردن رنگ مویتان سه شماره نزدیک به هم یا پشت سر هم را انتخاب کنید برای مثال C۵، M۶، A۷ که مخلوط این سه رنگ با کمی واریاسیون دودی و اکسیدان ضد قرمزی برای داشتن یک رنگ موی متوسط بسیار زیبا خواهد بود و شما به همین نسبت برای تیره یا روشنتر شدن مو‌ها شماره‌های نزدیک به هم قبل یا بعد آن‌ها را انتخاب کنید.

برای بیس تیره‌تر گاهی لازم است به اندازه‌ی یک نخود از رنگ مشکی نیز استفاده کرد که جای نگرانی ندارد چرا که این مقدار هم به ثابت ماندن رنگ و هم به دلیل داشتن رنگ آبی، به دودی و خوشرنگتر شدن رنگ موی شما کمک کند و قرمزی یا زردی آن را کامل می‌گیرد. نا گفته نماند که اضافه کردن این رنگ در خوشرنگتر شدن رنگ موی شما بعد از شستشو بسیار تاثیر خواهد داشت.



منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی رنگ مو رنگ دودی رنگ زیتونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟

ایتنا - اگر مراقب نباشید، برنامه‌های پیام‌رسان می‌توانند به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی شما را پر کنند و عملکرد آن را کند کنند زیرا برنامه‌های پیام‌رسان معمولا داده‌های زیادی از جمله پیام‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را در گوشی شما ذخیره می‌کنند.
اپلیکیشن‌های پیام‌رسان بخش مهمی از زندگی ما هستند و از آنها برای حفظ ارتباط با دوستان و خانواده، ارتباط با همکاران و کسب و کارها استفاده می‌کنیم اما برنامه‌های پیام‌رسان هم می‌توانند باعث کاهش حافظه گوشی اندرویدی شوند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، با این حال، اگر مراقب نباشید، برنامه‌های پیام‌رسان می‌توانند به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی شما را پر کنند و عملکرد آن را کند کنند زیرا برنامه‌های پیام‌رسان معمولا داده‌های زیادی از جمله پیام‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را در گوشی شما ذخیره می‌کنند.

وب سایت گیزچاینا در گزارشی، راه‌کارهایی را مرور کرده که به کمک آنها می‌توانید مانع پر شدن حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان شوید.

با مشکلات ذخیره سازی خداحافظی کنید: نکاتی برای بهینه سازی برنامه‌های پیام‌رسان در گوشی اندرویدی

۱- دانلود خودکار رسانه را غیرفعال کنید
یکی از بزرگ‌ترین راه‌هایی که اپلیکیشن‌های پیام‌رسان می‌توانند فضای گوشی شما را اشغال کنند، دانلود خودکار رسانه‌هاست. وقتی این ویژگی فعال باشد، برنامه‌های پیام‌رسان به‌طور خودکار تمام عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را که برای شما ارسال می‌شوند، دانلود می‌کنند. این وضعیت می‌تواند باعث شود به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی پر شود، به خصوص اگر در چت‌های گروهی زیادی حضور دارید.

برای غیرفعال کردن دانلود خودکار رسانه، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳- روی «تنظیمات» (Setting) ضربه بزنید.

۴- روی «دیتا و مصرف حافظه» (Data and Storage Usage) ضربه بزنید.

۵- دانلود خودکار رسانه را غیرفعال کنید.

۲- تاریخچه چت خود را پاک کنید

 راه دیگر برای آزاد کردن فضای گوشی، پاک کردن تاریخچه چت است. با این کار همه پیام‌های شما، از جمله عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای که به آنها ضمیمه شده‌اند، حذف می‌شوند.

برای پاک کردن سابقه چت خود، این مراحل را دنبال کنید:
۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳- روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۴- روی« چت» ضربه بزنید.

۵- روی »تاریخچه چت»  (Chat History) ضربه بزنید.

۶- روی«پاک کردن تاریخچه چت» (Clear Chat History)  ضربه بزنید.
  فشرده سازی فایل‌های رسانه‌ای
اگر می‌خواهید سابقه چت خود را حفظ کنید، اما همچنان نگران فضا هستید، می‌توانید فایل‌های رسانه‌ای خود را فشرده سازی کنید. این کار، حجم فایل‌ها را بدون کاهش کیفیت زیاد، کاهش می‌دهد. برای فشرده سازی فایل‌های رسانه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳-روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۴- روی «دیتا و مصرف حافظه»  ضربه بزنید.

۵- روی «کیفیت رسانه» ضربه بزنید.

۶- فشرده شده را انتخاب کنید.
  از سرویس ذخیره سازی ابری استفاده کنید
اگر هنوز در مدیریت فضای ذخیره‌سازی برنامه پیام‌رسان خود مشکل دارید، می‌توانید از یک سرویس ذخیره‌سازی ابری مانند گوگل درایو یا دراپ باکس استفاده کنید. این کار به شما امکان می‌دهد پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای خود را در فضای ابری ذخیره کنید که فضای گوشی شما را آزاد می‌کند. برای استفاده از سرویس ذخیره سازی ابری، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- یک حساب کاربری با یک سرویس ذخیره سازی ابری ایجاد کنید.

۲- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۳- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۴- روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۵- روی «دیتا و مصرف حافظه»  ضربه بزنید.

۶- روی «پشتیبان گیری و بازیابی» ضربه بزنید.

۷- سرویس ذخیره سازی ابری را که می‌خواهید استفاده کنید، انتخاب کنید.

۸- روی «اکنون پشتیبان گیری کنید» (Back Up Now) ضربه بزنید.
  توصیه‌های بیشتر
در اینجا چند نکته اضافی برای جلوگیری از اشغال حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان آورده شده است:

۱- تعداد برنامه‌های پیام‌رسانی که استفاده می‌کنید را محدود کنید. هرچه برنامه‌های پیام‌رسان بیشتری روی گوشی خود نصب کرده باشید، فضای ذخیره‌سازی بیشتری را اشغال می‌کنند.

۲- پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای استفاده نشده را حذف کنید. اگر پیام‌های قدیمی یا فایل‌های رسانه‌ای دارید که به آنها نیاز ندارید، آنها را حذف کنید.

۳- از یک فایل منیجر برای مدیریت فایل‌های برنامه‌ پیام‌رسان خود استفاده کنید. این کار به شما امکان می‌دهد ببینید کدام فایل‌ها، بیشترین فضا را اشغال می‌کنند و در صورت لزوم، آنها را حذف کنید.

۴- از یک برنامه پیام‌رسان سبک استفاده کنید. تعدادی برنامه پیام‌رسان سبک در دسترس هستند که برای استفاده از فضای ذخیره سازی و حافظه کمتر طراحی شده اند.

با رعایت نکات بالا، می‌توانید از پر شدن حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان جلوگیری کنید. این به بهبود عملکرد گوشی و افزایش طول عمر آن کمک می‌کند.
  چند نکته اضافی دیگر هم وجود دارد که ممکن است برای شما مفید باشد
۱- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که از پیام‌های موقتی پشتیبانی می‌کند. پیام‌های موقتی، پیام‌هایی هستند که پس از مدت زمان مشخصی ناپدید می‌شوند. این شیوه، می‌تواند راهی عالی برای صرفه جویی در فضا و جلوگیری از بهم ریختگی برنامه پیام‌رسان شما باشد.

۲- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که فضای ذخیره سازی آفلاین را ارائه می‌دهد. استفاده از چنین برنامه‌ای، به شما امکان می‌دهد حتی زمانی که اتصال اینترنت ندارید به پیام‌های خود دسترسی داشته باشید. با این حال، توجه به این نکته مهم است که فضای ذخیره‌سازی آفلاین، مقداری از فضای گوشی شما را اشغال می‌کند.

۳- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد تنظیمات ذخیره سازی خود را سفارشی کنید. این کار، به شما کنترل بیشتری بر نحوه ذخیره پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای در گوشی‌تان می‌دهد. برای مثال، ممکن است بتوانید نوع فایل‌های رسانه‌ای را انتخاب کنید که به‌طور خودکار دانلود شوند یا مشخص کنید پیام‌ها، قبل از حذف خودکار چه مدت ذخیره شوند.

دیگر خبرها

  • ماهی دودی
  • (تصاویر) ماهی دودی
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • درگیری لفظی تحلیلگران اینترنشنال در آنتن زنده | این حرف های بد را به خودتان بزنید لطفا!
  • رووی دی اکس5 ؛ هر 1300 کیلومتر به پمپ بنزین سر بزنید! (+تصاویر)
  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!
  • با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید
  • هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟