Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان روز چهارشنبه در نشست خبری پیرامون برگزاری سومین نمایشگاه 'بورس، بانک، بیمه و رفتارهای اقتصادی' در مشهد افزود: در دنیای امروز سرمایه گذاری ابزار اصلی برای توسعه، اشتغال و ایجاد رفاه برای مردم است و در صورتی که بتوان سرمایه های سرگردان را در جهت درست هدایت کرد، می توان گام بلندی در مسیر توسعه برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: بازار سرمایه و بورس خراسان‌ رضوی تحت ‌الشعاع عملکرد بانکهاست اما تامین منابع مالی از طریق بانکها در کشور کافی نیست و باید این رویکرد تغییر کرده و به سوی بورس هدایت شود.
وی گفت: بورس و بیمه دو ظرفیت بزرگ برای سرمایه گذاری مردم هستند که در این زمینه با ایده آل ها فاصله داریم و این امر نتیجه بانک محور بودن اقتصاد کشور است.
رسولیان افزود: در شرایط کنونی تنها راه نجات اقتصاد کشور هدایت سرمایه های خرد به سوی بورس و بانک است.
وی اظهار داشت: با یک برنامه ریزی درست و استفاده از ظرفیت های استان می توان شاخص های رشد استان را ارتقا داد و از طریق برگزاری نمایشگاهی مانند نمایشگاه بورس و بانک و بیمه می توان مردم را با ظرفیت های استان بویژه مزیت های سرمایه گذاری در بورس و بیمه آشنا کرد.
رسولیان گفت: فقط دولت متولی سرمایه گذاری نیست، بخش خصوصی باید برای سرمایه گذاری وارد عمل شود، هرچند بوروکراسی اداری روند جذب سرمایه ها را قدری طولانی کرده اما تلاش شده است از طریق ایجاد ستادهای سرمایه گذاری و تدبیر و سایر ستادها، مسیرهای جذب سرمایه ها شفاف تر و آسان تر شود تا از بانک محور بودن به سوی بازار سرمایه و بورس حرکت کنیم.
مدیر امور نمایشگاهی شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد نیز در این نشست گفت: دو دوره قبلی نمایشگاه تخصصی 'بورس، بیمه، بانک و رفتارهای اقتصادی' در مشهد ضعیف برگزار شد و منجر به توسعه سرمایه گذاری در بورس استان نگردید که این نقیصه بزرگی برای این شرکت به شمار می رود.
محمد جواد محبی اظهار داشت: مشهد به عنوان دومین کلانشهر ایران با برخورداری از ظرفیت های فراوان برای توسعه اقتصادی، از سرمایه گذاری ها در بورس و بیمه عقب افتاده است و سرمایه گذاران این استان را ترک کرده اند.
وی بیان کرد: تلاش شده است با برنامه ریزی دقیق تر پیرامون برگزاری نمایشگاه 'بورس، بیمه، بانک و رفتارهای اقتصادی' و معرفی ظرفیت ها و بازار بورس و بیمه به اصناف بتوان دستاوردهای بیشتری در این حوزه داشت.
وی گفت: سومین نمایشگاه تخصصی 'بورس، بانک، بیمه و رفتارهای اقتصادی' از 16 تا 19 بهمن ماه امسال در قالب 75 غرفه با مشارکت شرکت های بیمه، سازمان اوراق بورس بهادار و بانکها در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می شود.
مدیر امور نمایشگاهی شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار داشت: در این نمایشگاه کارگاه های مختلف برای اصناف، فعالان اقتصادی و علاقه مندان به سرمایه گذاری در بورس برگزار می شود تا با نحوه سرمایه گذاری، مزایا و نقش بورس در اقتصاد بیشتر آشنا شوند.
7489 / 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سرمایه شرکت های بیمه نمایشگاه بین المللی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام بانک مرکزی، تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۶۴۶۰.۳ هزار میلیارد ریال می‌باشد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱۱۱۹۳.۱ هزار میلیارد ریال (معادل ۲۴.۷ درصد) افزایش داشته است. از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ ۴۶۱۲۲.۰ هزار میلیارد ریال معادل ۸۱.۷ درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و ۱۰۳۳۸.۴ هزار میلیارد ریال معادل ۱۸.۳ درصد به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.

بر این اساس، تسهیلات پرداختی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۴۴۸۵.۳ هزار میلیارد ریال بوده است که با در نظر گرفتن تعدیلات صورت پذیرفته توسط شبکه بانکی به مبلغ ۴۵۲۶۷.۲ هزار میلیارد ریال، افزایش داشته است.

در این گزارش، جدول یک بیانگر هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخش‌های اقتصادی طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ است. سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخش‌های اقتصادی طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۳۵۲۴۴.۶ هزار میلیارد ریال معادل ۷۶.۴ درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است. همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرف کننده نهایی (خانوار) مبلغ ۴۳۱۵.۷ هزار میلیارد ریال معادل ۴۱.۷ درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) است.

سهم تسهیلات پرداختی جهت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ معادل ۱۳۷۲۸.۸ هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص ۳۹.۰ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش کلیه بخش‌های اقتصادی (مبلغ ۳۵۲۴۴.۶ هزار میلیارد ریال) است. ملاحظه می‌شود از ۱۶۷۴۳.۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل ۸۲.۰ درصد آن (مبلغ ۱۳۷۲۸.۸ هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال ۱۴۰۲ است.

تسهیلات خرد (کمتر از ۳۰۰۰ میلیون ریال)

از کل تسهیلات پرداختی در دوره یاد شده، مبلغ ۱۳۱۵۰.۹ هزار میلیارد ریال معادل ۲۳.۳ درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده است. همچنین مبلغ ۱۰۳۲.۹ هزار میلیارد ریال نیز در قالب کارت‌های اعتباری انجام پذیرفته است، که با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از سه میلیارد ریال) به مبلغ ۱۴۱۸۳.۸ هزار میلیارد ریال معادل ۲۴.۷ درصد کل تسهیلات پرداختی را شامل می‌شود.

شایان ذکر است با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارت‌های اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده است، با این اوصاف سهم بخش خانوار از ۱۸.۳ درصد در جدول -۱، به ۱۹.۸ درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش می‌یابد.

شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود. بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانک‌ها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک‌ها، افزایش بهره‌وری بانک‌ها در تأمین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک‌ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم در تأمین مالی طرح‌های اقتصادی (ایجادی) توجه ویژه‌ای کرد.

کد خبر 6080639

دیگر خبرها

  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • گلایه رئیس سازمان بورس از سود بانکی ۳۰ درصدی؛ مردم به سمت سهام نمی‌آیند!
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!