Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- تارنمای الخلیج اونلاین امارات در گزارشی اقدام امارات در جلوگیری از ورود برخی شخصیت های ورزشی به این کشور را نشان دهنده دخالت دادن سیاست در عرصه ورزش به شمار آورد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، تارنمای الخلیج اونلاین امارات در گزارشی درباره سیاسی کاری میزبان جام ملت های آسیا نوشت: امارات میزبان هفدهمین دوره مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از بازی ها، 24 کشور حضور دارند که تقریبا نیمی از آنان عرب زبان هستند.
این مسابقات در شرایطی آغاز شده که محافل ورزشی در قاره آسیا از شماری از تصمیم های امارات برای جلوگیری از ورود برخی شخصیت های ورزشی به این کشور برای حضور در جام ملت های آسیا شگفت زده شده اند. بسیاری از ناظران این اقدام امارات را بیانگر وارد کردن سیاست در ورزش و اقدامی کودکانه به شمار آورده اند.
در شرایطی که تیم های ملی کشورهای آسیایی برای حضور در جام ملت های آسیا راهی امارات شده بودند این کشور مانع از ورود «سعود المهندی» نایب رئیس قطری کنفدراسیون فوتبال آسیا و رئیس کمیته سازماندهی جام ملت‌های آسیا 2019 به خاک امارات شد. پس از این اقدام دولت امارات، این خبر به سرعت در رسانه ها منتشر شد و مقام های ابوظبی مجبور شدند که این مسوول ورزشی قطر را به خاک امارات راه دهند.
همچنین امارات مانع از ورود خبرنگاران قطر به داخل خاک خود شد و آنان را در فرودگاه بین المللی دوبی منتظر گذاشت. این خبرنگاران از طریق کویت به خاک امارات وارد شده بودند زیرا امارات، بحرین و عربستان از 5 ژوئن سال 2017 قطر را محاصره و تحریم زمینی، دریایی و هوایی کرده اند. اقدام امارات در جلوگیری از ورود خبرنگاران قطری به خاک این کشور اقدام زشتی به شمار می رود، زیرا این هیات رسانه های قطری پیش از این به طور رسمی ویزای ورود به این کشور را گرفته اند.
مقام های امارات و عربستان سعودی به زیر فشار قرار دادن ورزش قطر و نمایندگان و قهرمان ورزشی این کشور به ویژه در مسابقاتی که در امارات، بحرین و عربستان برگزار می شود، عادت دارد و دوحه را متهم به حمایت از تروریسم می کنند. این در حالی است که قطر به کلی ادعاهای امارات و عربستان را در این زمینه رد و بر این موضوع تاکید می کنند که عربستان و متحدان آن با چنین اقداماتی می خواهند حاکمیت قطر را نادیده گرفته و قطر را مجبور سازند از تصیمیم ملی خود درباره آینده کشور چشم پوشی کند.
اقدامات ابوظبی و ریاض علیه قطر در این حد باقی نماند، بلکه این دو کشور از طریق شبکه ای به نام «بی اوت کیو» به سرقت محتوا و اطلاعات کانال «بی ان اسپورت» قطر دست زده اند. این در حالی است که فدراسیون جهانی فوتبال این اقدام را محکوم کرده و عاملان آن را تهدید به مجازات کرده است.
افزون بر این اقدامات، ابوظبی مانع از حضور «نایف البکری» وزیر ورزش و جوانان یمن در امارات شد. این موضوع شوک بزرگی در میان تیم ملی یمن و هواداران آن ایجاد کرده است. این اقدامات، همه ادعاهای دولت امارات را که اینگونه وانمود می کند که برای بازگشت مشروعیت در یمن در حال نبرد است، رد می کند.
این رویدادها نشان داد که امارات برای گسترش نفوذ در جنوب یمن و به یغما بردن منابع یمن در این کشور وارد نبرد شده است و منافع تنگ نظرانه خود را با کشتار مردم یمن پیش می برد. امارات متهم به حمایت از نظام های دیکتاتوری در کشورهای عربی است و کار را به جایی رسانده است که حتی ورزش را از سیاسی کاری جدا نکرده است.
مسوولان امارات برای شماری از شخصیت های برجسته مجمع الجزایر سقطری یمن از جمله «سالم عبدالله السقطری» استاندار آن برای حضور در جام ملت های اسیا دعوت نامه فرستاده اند. برپایه گزارش رسانه های یمنی هدف مقام های امارات از این اقدام، دادن تابعیت به شمار بسیاری از اهالی سقطری است تا از این راهبرد بتوانند این جزیره راهبردی را به کنترل خود در آورند.
ورزشی**9278**2024

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش امارات قطر سياست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی ظهر امروز دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رییس جمهور با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و اظهار داشت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رییسی با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رییس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

رییسی همچنین بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رییس جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

«شهباز شریف» نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر دکتر رییسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

وی همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

کد خبر 6085802 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • گل امشب عزت‌اللهی در امارات با گزارش عربی
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود