Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها - بیت اله احمدی: احداث ورزشگاه حضرت ولی عصر(عج) مرند به دلایلی چون عبور برق فشار قوی از مکان ورزشگاه بلاتکلیف‌ رها و کلنگ احداث استادیوم جدید در ورودی مرند - تبریز به زمین زده شد که به دنبال آن منابع مالی ورزشگاه قبلی از ردیف ملی خارج شد، امروز هر دو ورزشگاه، به حالت نیمه کاره به حال خود رها شده است!

کلنگ احداث ورزشگاه جدید مرند از سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد و امروز ۱۲ سال از آن روز می گذرد! این ورزشگاه نه تنها نیمه کاره به حال خود رها شده و بی توجهی مدیران استان و شهرستان، خسارت هایی را به بیت المال وارد کرده، بلکه ظرفیت ۱۵ هزار نفری آن، با ۲۰ درصد پیشرفت به ۵ هزار نفر کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش وجود معارض در محل احداث ورزشگاه، عامل رکود این طرح ملی استان بوده که مسئولان شهرستانی و استانی بارها از برطرف کردن معارض خبر داده‌ اند اما همچنان پروژه راکد و در حال تخریب است.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جریان بازدید از این پروژه که در سال ۱۳۹۳ صورت گرفت، از برطرف شدن مشکل معارض استادیوم با حمایت فرمانداری ویژه شهرستان و شهردار این شهر خبر داده بود.

کلنگ احداث ورزشگاه جدید مرند از سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد و امروز ۱۲ سال از آن روز می گذرد! این ورزشگاه نیمه کاره به حال خود رها شده و بی توجهی مدیران استان و شهرستان، خسارت هایی را به بیت المال وارد کرده است.

مرند یک ورزشگاه آبرومند ندارد

معاون استاندار آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سند ورزشگاه ۵ هزار نفری حل شده است، افزود: «بسیاری از مشکلات ورزشگاه از جمله سند آن برطرف شده که نیاز به توجه بیشتر است.»

داود گرشاسبی گفت:«پروژه ورزشگاه ۵ هزار نفری مرند جز اولویت ما است و باید به حوزه ورزش و جوانان توجه ویژه ای شود».

فرماندار ویژه مرند در حالی صحبت از توجه ویژه به ورزش و جوانان سخن به میان می آورد که اگر در یک روز آفتابی به ویژه فصل تابستان، سری به روبروی این ورزشگاه نیمه کاره رها شده بزنی، جوانان موتورسواری را می بینی که در بالای تپه های کنار این ورزشگاه، به صورت خطرناکی بالا و پایین می روند و یا در بلوار عباسی ورودی مرند تک چرخ می زنند.

بلاتکلیفی دومین ورزشگاه در حال احداث

شهرستان مرند جز شهرستان های ویژه کشور است اما با وجود جمعیت و پتانسیل بالا یک ورزشگاه و سالن ورزشی آبرومند ندارد؛ در شهرستان مرند اساتید و مقام آوران بسیاری در رشته های مختلف ورزشی فعالیت دارند اما مکان و امکانات مناسب برای تمرین و ورزش وجود ندارد، بسیاری از این ورزشکاران دارای مقام بین المللی هستند اما برای تمرینان روزانه در پارک های سطح شهر حضور پیدا می کنند.شهرستان مرند جز شهرستان های ویژه کشور است اما با وجود جمعیت و پتانسیل بالا یک ورزشگاه و سالن ورزشی آبرومند ندارد؛ در شهرستان مرند مقام آوران بسیاری در رشته های مختلف ورزشی فعالیت دارند اما مکان و امکانات مناسب برای تمرین و ورزش وجود ندارد، بسیاری از این ورزشکاران دارای مقام بین المللی هستند اما برای تمرینات روزانه در پارک های سطح شهر حضور پیدا می کنند.

اکبر نقدی ورزشکار مرندی که ماه گذشته موفق به کسب مقام سوم جهانی در مسابقات دو و میدانی دبی شد، از جمله دوندگان مقام دار کشوری است؛ او می گوید:«هفته ای چند جلسه تمرین می کنم و محل تمریناتم خیابان ها و پارک های سطح شهر است، در کنار جاده ساعت ها تمرین دو انجام می دهم».

همچنین نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه امکانات ورزشی مرند جوابگوی نیازهای این شهرستان نیست، گفت:«شهرستان مرند دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی به شمار می رود اما زیرساخت ‌های ورزشی لازم در آن ایجاد نشده است.»

محمد حسن‌ نژاد افزود:«شهرستان مرند یک ورزشگاه به نام حضرت ولی عصر(عج) در حال احداث دارد که متاسفانه ساخت آن به دلایل واهی چون عبور برق فشار قوی از مکان ورزشگاه بلاتکلیف‌ رها شده است.»

وی خاطرنشان کرد:«استادیوم جدیدی به جای آن در سال ۸۵ در ورودی مرند از مسیر ورودی تبریز به مرند جایگزین و متاسفانه منابع مالی ورزشگاه قبلی از ردیف ملی خارج شده است».

احداث ورزشگاه در بسیاری از شهرها به اتمام رسیده

اما مشاورعالی مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر هر چند خبر خوشی به مرندیان داد اما در ادامه صحبت هایش آینده مبهم را برای این ورزشگاه تصور می کند:«فاز اول ورزشگاه ۵ هزار نفری شهرستان مرند در آینده نزدیک شروع خواهد شد اما فاز دوم باید با مشارکت شهرستان و استان تکمیل شود.» بخش دوم صحبت های او، از دیدن سریال تکراری پروژه های نیمه کاره به مردم مرند در آینده نزدیک خبر می دهد.

مهتاج همچنین افزود:«در بسیاری از شهرها، پروژه های ۵ هزار نفری به اتمام رسیده که در حال حاضر توجه بیشتر بر روی این پروژه است».

عملیات احداث ورزشگاه ۵ هزار نفری مرند به زودی

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت:«طی آخرین بازدیدی که هفته گذشته صورت گرفت قرار شد با همکاری فرمانداری ویژه و اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند و توسعه تجهیز امکان ورزشی، فاز اول این ورزشگاه به ظرفیت هزار نفر آغاز شود.»

امیرحسین فقیهی با اشاره به اینکه ظرفیت این مجموعه ورزشی به ۱۵ هزار نفر قابل افزایش است، افزود: اگر وضعیت جوی اجازه می داد عملیات احداث این مجموعه ورزشی زودتر آغاز می شد، با مساعد شدن هوا عملیات عمرانی به زودی شروع می شود.»

وی با اشاره به اینکه اتمام فاز اول سه تا چهار ماه طول می کشد، عنوان کرد: «در فاز اول این مجموعه ورزشی، پیست  دو ومیدانی، میدان فوتبال و اتاق های اداری احداث خواهد شد که هزینه آن از محل اعتبارات ملی تامین خواهد شد.»

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله احداث این ورزشگاه را وجود معارض دانست و از حل آن خبر داد.

فقیهی همچنین از توسعه و تجهیز مجموعه ورزشی حضرت ولی عصر(عج) مرند خبر داد و گفت:«این مجموعه نیز طبق ماده ۲۷ به پیمانکار داده شده تا عملیات تعمیر، تجهیز کف پوش و سقف و رنگ آمیزی صورت بگیرد.»

وی ادامه داد: «زمین چمن، بخش سوارکاری و اتاق هایی برای اسکان هیات های ورزشی در این مجموعه احداث خواهد شد البته احداث چمن به دلیل قیمت بالای آن به تصویب نرسید».

حقی که مرند به آن نرسیده

شهرستان مرند با حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت یکی از سه شهرستان پرجمعیت استان آذربایجان شرقی است و از شهرستان های پرافتخار ورزشی در عرصه های ملی و بین المللی است.

این شهرستان در حال حاضر یک ورزشگاه قدیمی در مرکز شهر مرند دارد اما به دلیل ظرفیت کم برای تماشاگران و نبود سایر امکانات جانبی و البته مشکلات ترافیکی در وسط شهر، خود به یکی از مشکلات مرند تبدیل شده است.

آنچه مسلم است اینکه شهرستان مرند با داشتن بیش از ۴۰ هیئت ورزشی و پتانسیل‌های بالای ورزش به یک ورزشگاه درشأن نام خود نیاز دارد.

کد خبر 4499809

منبع: مهر

کلیدواژه: مرند ورزش ورزشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اصلاح مسیر دسترسی به ورزشگاه یادگار امام تبریز

 فاتح در نشست بررسی مسیر دسترسی ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز اظهار کرد: در راستای سهولت رفت و آمد تماشاگران فوتبال باید اقدامات لازم در این خصوص توسط عوامل مرتبط صورت گیرد.

وی افزود: تلاش برای جذب اعتبارات تخصیص یافته توسط دولت مردمی در دور اول سفر ریاست محترم جمهور به آذربایجان‌شرقی در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار تبریز بر بهسازی مسیر دسترسی این ورزشگاه تاکید کرد و گفت: زیرسازی، آسفالت‌ریزی اساسی و همچنین تامین روشنایی مسیر از جمله اقداماتی است که باید سریعاً توسط عوامل مرتبط صورت گیرد.

فاتح با اشاره به احداث پارکینگ‌های استاندارد برای خودرو‌های شهروندان در ورزشگاه یادگار امام (ره)  تصریح کرد: به منظور رفاه حال تماشاگران احداث چندین پارکینگ استاندارد در محوطه این ورزشگاه یکی از ضروریات حال حاضر است که باید در اولویت کاری قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تکلیف میزبانی استقلال ملاثانی از سپاهان فردا مشخص می‌شود
  • حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد + تصویر نامه
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • ضرورت اصلاح مسیر دسترسی به ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • آخرین وضعیت احداث کمپ فرهنگی ورزشی شهرستان ورزقان
  • پروژه نیمه‌کاره ورزشی زهک چشم‌انتظار تأمین بودجه
  • احداث مجتمع فرهنگی و ورزشی ویژه کارگران در ارومیه
  • گرمای جنوب کرمان رسید، کولر‌های مددجویان بهزیستی نرسید