Web Analytics Made Easy - Statcounter

افتتاحیه استانی نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور جمع کثیری از جوانان و نوجوانان در صومعه‌سرا برگزار شد.

خبرگزاری شبستان، صومعه‌سرا_مائده فلاحتکار ضیابری: اولین دوره جشنواره مردمی عمار در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات 9 دی 88 برگزار شد و حدود بیست اثر، هم‌زمان در۳۰ نقطه از ایران اکران شدند.

 

جشنواره مردمی فیلم عمار، سال ۸۹ در روزهای ۱۶ و ۱۷ دی در سینما سپیده و به طور همزمان در ۲۰۰ شهر و روستای ایران برگزار شد، دومین دوره جشنواره عمار ۷ الی ۱۳ دی ماه ۹۰ در سینما فلسطین تهران برگزارو سومین دوره جشنواره عمار سوم تا نهم دی ماه سال ۹۱ برگزار شد، جشنواره سوم در چهار بخش مستند، سینمایی، نماهنگ و انیمیشن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چهارمین دوره ۱۳ دی ماه ۱۳۹۲ طی مراسمی در سینما فلسطین آغاز به کار کرد که از این تاریخ به بعد جشنواره مردمی فیلم عمار در شهرستان صومعه‌سرا کار خود را رسما آغاز نمود.

 

اکنون همزمان با شب ولادت حضرت زینب(س) مراسم افتتاحیه نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور پدر شهید محمدحسین حدادیان، مسئولان استانی و شهرستانی و عموم مردم و جوانان در سالن فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا برگزار شد.

 

 

* مهمترین نقشه دشمن این است که ما را از هویت دینی و ملی‌مان بگیرد

«حجت‌الاسلام سعید مهدوی» با بیان اینکه خوبی جلسات جشنواره عمار این است که کاملا مردمی بوده و برگزار کننده آن نوجوانان و جوانانند، اظهار کرد: در فضای تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنانِ دیرینه این کشور، مهمترین و سخت‌ترین تهاجمشان،  تهاجم فرهنگی با القای سبک زندگی غربی است.

 

دبیر جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی گیلان افزود: اگر ما اهل استقامت باشیم و بر هویت ایرانی و اسلامی خود تاکید کنیم، یقینا خوفی وجود نخواهد داشت و از همه توطئه‌های دشمنان اعم از تهدیدها و تحریم‌ها و هجوم اقتصادی و فرهنگی رهایی خواهیم یافت.

 

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی دشمن برای اینکه به استقلال و عزت کشور و ملت صدمه بزند، مهمترین توطئه‌های آنها در تهاجم فرهنگی پیش‌بینی شده است، گفت: در این توطئه فرهنگی برخی از عوامل نفوذ یافته در مراکز مهم تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز نظام اسلامی یاور و کمک‌کار دشمنان دیرینه مشهور و معروف کشورمان شده‌اند.

 

حجت‌الاسلام مهدوی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام برای دوباره به تصرف در آوردن و سیطره و تسلط دوباره بر کشورمان، با هجمه بیشتر از گذشته یکسره توطئه‎‌چینی کردند، تصریح کرد: مهمترین توطئه، توطئه‌ای در حوزه فرهنگی و برای هویت زدایی ایران و ایرانی است.

 

وی با اشاره به اینکه مهمترین نقشه دشمن این است که ما را از هویت دینی و ملی‌مان بگیرد، خاطرنشان کرد: هر توطئه‌ای می‌کنند پشت سر این توطئه، هویت زدایی وجود دارد.

 

دبیر جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه اگر قرار است ما اسیر و برده و زیر استثمار دشمن قرار بگیریم باید هویت الهی، اسلامی و ایرانی ما ضایع شود، اظهار کرد: جشنواره عمار، عمارهایی هستند که مقابل معاویه‌های زمانه که در هماورد صفین‌گونه منافقانه می‌خواهند امت علوی را از مولایشان جدا کنند، ایستاده‌اند.

 

حجت‌الاسلام مهدوی افزود: جشنواره عمار یک خصوصیت مردمی دارد و برای اصرار بر هویت ایرانی و اسلامی ما در همه حوزه‌ها، نه فقط در حوزه فرهنگی محض بلکه در حوزه مقاومت اقتصادی تلاش می‌کند.

 

وی گفت: وقتی مقام معظم رهبری فرمودند؛ بعضی‌ها در مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم ساز نظام ورود کرده‌اند، منظور آقا مردم عادی نیستند بلکه مسئولانی است که نتوانستند اقتصاد مقاومتی را در کشور اجرایی کنند و چشمشان به خارج از کشور است و دولتمردی که فکر می‌کند با برجام می‌تواند مشکلات را حل کند، می باشد.

 

 

* باورمندی در برخی از مسئولان ما وجود ندارد

دبیر جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه باورمندی در برخی از مسئولان ما وجود ندارد، تصریح کرد: کدخدا باوری بر خداباوری ترجیح داده شد و آن شد که امروز همان مردم شهید داده که در برابر تهاجمات صدام وحشی مقاومت کردند، همان مردم که فرزندانشان را فرستادند تا یک خم ابرو به ایران نیاید، همان مردم اکنون تحت فشارند زیرا یک عده هویت اسلامی، ایرانی را باور ندارند.

 

حجت‌الاسلام مهدوی با بیان اینکه جشنواره‌های عمار، عمارهایی در حوزه هنر برای مقابله با تهاجم کسانی که غرب‌زده‌اند و متاثرند، هستند، خاطرنشان کرد: 9 سال است که توسط جوانان در قالب جشنواره فیلم عمار که حرف‌های دل مردم در قالب مستندهاست ساخته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه جشنواره مردمی، آن عمارهای صحنه فرهنگ انقلاب برای دفاع از هویت ایرانی و اسلامی هستند، اظهار کرد: دوره‌ای که همه به فکر پول هستند ولی عده‌ای از جوانان با تلاش‌های فراوان کار فرهنگی موثر می‌کنند.

 

دبیر جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی گیلان افزود: آنهایی به حقیقت مدافع ایران اسلامی خواهند شد که مدافع هویت ایران اسلامی باشند، چه شهید حدادیان که در برابر یک عده شرور در داخل کشور جانش را فدا کرد و چه شهدای مدافع حرم که در خارج از مرزها در برابر داعش قد علم کرد.

 

 

*نمایش فیلم‌های جشنواره عمار برای ۸۰ هزار صومعه‌سرایی

«سید محمدجواد جعفری» با بیان اینکه از سال 92 تا کنون که جشنواره مردمی فیلم عمار در صومعه‌سرا کار خود را آغاز کرده بالغ بر 60 هزار مخاطب فیلم‌های جشنواره عمار فقط در شهرستان داشتیم، افزود: امسال هدفمان این است که این تعداد به 80 هزار نفر برسد.

 

رابط جشنواره مردمی فیلم عمار در صومعه‌سرا گفت: هرجایی مکان اکران‌های فیلم عمار در منازل شهدا، پارک و .. باشد ما مشتاقانه استقبال می‌کنیم وهدفمان این است که همه جوانان و مردم زیر سایه یک پرچم بایستیم.

 

وی با بیان اینکه تا کنون یک ریال از هیچ جایی برای این مراسم گرفته نشده و همه مردمی بوده است، تصریح کرد: تا کنون بیش از 3 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار در تهران ارسال شده است.

 

رابط جشنواره مردمی فیلم عمار در صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: در شهرستان صومعه‌سرا قریب به 80 فیلم در مدارس، مساجد، پایگاه‌های بسیج، آموزشگاه‌ها، منازل شهدا، حسینیه‌ها و پارک‌ها اکران می‌شود.

 

جعفری با بیان اینکه جشنواره عمار با تهیه و اکران فیلم‌ها و مستندهای انقلابی به مقابله با جنگ نرم می‌پردازد، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی مقابله با هجوم فرهنگی و نفوذ دشمن است.

 

 

گفتنی است؛ در این جشنواره مصطفی احمدی روشن، خواننده انقلابی استانمان چند اثر خود را به اجرا در اورد، از خانواده معظم شهید حدادیان، و شهیدان اتابه و علیزاده و پنج تن از فیلمسازان گیلانی تجلیل به عمل آمد.

 

همچنین در حاشیه این جشنواره غرفه آتلیه و عکس رایگان، گریم کودکان، ایستگاه تست سلامتی و ایستگاه صلواتی برپا شده بود.

 

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند نماز جمعه خراسان جنوبي دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیروی هوایی رزمایش اردبیل خراسان جنوبی اکران مردمی جشنواره عمار فیلم های جشنواره عمار جشنواره عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • ۸۴ بهار با رادیو
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود