Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، کورش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان به همراه گروهی از مدیران، سه شنبه 11 دی ماه از شرکت لوله و ماشین سازی ایران بازدید کرد.

پرویزیان درجریان این بازدید که به همراه خسروانی، عضو هیات مدیره، خواجه نصیری، مدیر اعتبارات، بشارتی زاده، مدیرعامل شرکت فولاد صبح پارسیان و قاسم خانی، مدیر امور هماهنگی صورت گرفت، ضمن اشاره به بخشنامه اخیر بانک مرکزی ج.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ا.ا که حمایت از تولید را در سرفصل برنامه های حمایتی و ویژه بانک ها قرار داده است، اساس مأموریت بانک ها را حمایت و پشتیبانی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان و به ویژه تولید صادرات محور اعلام کرده و شرایط حال حاضر کشور را برای حضور بانک ها در این عرصه ضروری دانست. 
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به پروژه هایی که این بانک در راستای حمایت از تولید و اشتغالزایی و رفاه اجتماعی مانند؛ طرح آب رسانی به شهرها و روستاها و مناطق محروم، تمرکز و توجه ویژه این بانک به مقوله آب و اهمیت آن داشته است، تداوم این حمایت و پشتیبانی را ضرورتی انکارناپذیر بیان کرد. در همین راستا مقرر شد، بانک پارسیان از شرکت لوله و ماشین سازی ایران که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوله های چدنی نشکن برای انتقال آب آشامیدنی می باشد، حمایت و پشتیبانی نماید. 
گفتنی است؛ بانک پارسیان در راستای حمایت از تولید و صنعت کشور و همگام با دولت محترم در طرح هایی از قبیل؛ طرح های گندله‌سازی اپال پارسیان سنگان به ظرفیت ۵ میلیون تن، پارس فولاد سبزوار، به عنوان یکی از هشت طرح فولادی و استانی کشور با ظرفیت 800 هزار تن فولاد و همچنین تأمین مالی گازرسانی به مناطق مختلف به خصوص مناطق روستایی، حمایت ویژه از بخش استراتژیک کشور با خرید تضمینی گندم، نوسازی 30 هزار تاکسی فرسوده در جهت حمایت از منابع بین نسلی و سوخت های فسیلی، توسعه اشتغالزایی روستایی و غیره مشارکتی فعال داشته است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بانک مرکزی دولت فولاد تأمین مالی فعالان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش

یک مقام مسئول گفت: درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش به دومین تولید کننده بزرگ پی وی سی کشور پس از پتروشیمی اروند تبدیل می شود. - اخبار اقتصادی -

بهرام رشدی بنام ، مدیرعامل مجتمع پتروشیمی کوروش در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با موافقت و حمایت تمام عیار شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تقویت کارگروه تخصصی سهامداران برای تحول درهیات مدیره پتروشیمی کوروش درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش تبدیل به بزرگ ترین تولید کننده پی وی سی کشور به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی پس از پتروشیمی اروند می شود.

وی افزود: با سیاست گذاری و تدابیر موثر برای تجهیز ومشارکت سرمایه های مردمی از سوی سهامداران اصلی، ضمن بهره مندی از دانش بومی سازی شده مهندسی و توان فنی کشور و توسعه ظرفیت تولید و اشتغالزایی در زنجیره تامین پلی‌وینیل کلراید یا پی‌وی‌سی (PVC) به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی، مجتمع پتروشیمی کوروش از وابستگی به لیسانس بدون پشتوانه شرکت چینی با ادعای دانش فنی PDH، برای همیشه رهایی خواهد یافت.

رشدی بنام ازعزم جدی هیات مدیره تحولی پتروشیمی کوروش برای قطع وابستگی به لایسنس های خارجی نامعتبر و مدعی برخورداری از تکنولوژی و جایگزینی آنها با طرح های زود بازده با هدف جلوگیری از توقف فعالیت این مجتمع خبر داد و گفت: اتکا به توان فنی ایرانی برای دستیابی به جایگاه برتر تولید پی وی سی کشور با پرهیز از هرگونه حاشیه سازی و به پشتوانه متخصصان ایرانی با جدیت دنبال می شود.

وی افزود: مطابق برنامه ریزی ها قرار است مجتمع پتروشیمی کوروش با ظرفیت تولید سالیانه 200.000 تن پی وی سی در سایت 2 منطقه ماهشهر، گام اصلی خود را برای تغییر جهت راهبری این مجتمع در صنعت پتروشیمی کشور بردارد و طی 3 سال آینده این واحد صنعتی با دانش فنی تراز جهانی و سرمایه گذاری بسیار کمتر از طرح قبلی و البته جذابیت های اقتصادی بالاتر، به شرایط پایدار تولید این محصول ارزشمند صنعت پتروشیمی کشور دست یابد.

وی در پایان تصریح کرد: تولید محصول وینیل کلراید مونومر (VCM) نیز در این طرح تولیدی ارزشمند کشور دیده شده که با بهره­ برداری این واحد در مجتمع پتروشیمی کوروش بخش موثری از مشکل کسری تراز تولید VCM درکشور نیز رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • حمایت ۶۲ ایرانی ساکن خارج کشور از ایتام زنجانی
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور
  • ۷ اقدام بانک مرکزی در حمایت از تولید
  • تعیین نماینده‌ای ویژه برای ساماندهی نیرو‌های کار خارجی
  • صنایع برنامه‌محور خراسان رضوی حمایت ویژه می‌شوند
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند