Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران گفت: قرآن حضرت مریم(س) و حضرت آسیه(س) را الگوی معرفت و ایمان زنان و مردان جهان معرفی کرده است؛ حضرت زینب(س) نیز الگوی ولایتمداری برای همه زنان و مردان در طول تاریخ است.

حجت الاسلام والمسلمین حسین کبیریان در گفت‌وگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، درباره ولایتمداری حضرت زینب(س) گفت: حضرت زینب(س) در خاندانی چشم به جهان گشود که ولایتمداری در بالاترین میزان خود در آن موج می‌زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران افزود: پیش از ایشان حضرت خدیجه(س) این بانوی بزرگ جهان اسلام با اهدای همه اموال خود به پیامبر(ص) برای گسترس اسلام در بین مردم و تحمل هر نوع سختی در این مسیر ولایتمداری خود را به اثبات رساندند.

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران در ادامه بیان کرد: همچنین حضرت زهرا(س) مادر حضرت زینب(س) پس از وفات رسول خدا(ص) در دفاع از حق خلافت امیرمومنان امام علی(ع) در ولایتمداری خود تا جایی ایستادگی کرد که در این راه آزار و اذیت فراوان دیده و در نهایت جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان  ولایتمداری امیرمومنان امام علی(ع)، عنوان کرد: حضرت نیز در دفاع از پیامبر گرامی اسلام(ص) بارها در جنگ‌ها و بسیاری موارد دیگر از جان خود گذشت کردند؛ یک نمونه آن لیله المبیت شبی است که 40 نفر از هر قبیله قریش نقشه قتل پیامبر(ص) را کشیده بودند حضرت در رختخواب پیامبر(ص) خوابیدند که دشمنان را گمراه کرده و پیامبر(ص) فرصتی برای خارج شدن از مکه پیدا کنند، به این ترتیب امیرمومنان امام علی خطر مرگ را به جان خریدند.

وی با بیان اینکه نمونه‌های اینچنینی از ولایتمداری در خاندان اهل‌بیت(ع) فراوان است که اینجا مجال بیان آن نیست؛ اظهار کرد: حضرت زینب(س) در چنین خانواده‌ ولایتمداری تربیت شدند، اوج ولایتمداری حضرت در واقعه کربلا جلوه کرد چه از زمانی که به همراه برادر خود امام حسین(ع) حرکت کرده و وارد سرزمین کربلا شدند و و چه زمانی که پس از آن همه مصیبت در واقعه عاشورا به اسارت رفتند در حالی که حامی و نجات دهنده جان امام سجاد(ع) بودند.

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران افزود: پس از شهادت امام حسین(ع) دشمنان قصد داشتند با به آتش کشیدن خیمه‌ها امام سجاد(ع) را در خیمه‌ها به آتش کشیده و او را به کشتن دهند اما حضرت زینب(س) همواره در کنار امام بودند و ایشان را یاری می‌کردند؛ هنگامی که در کاخ یزید قصد کردند که امام سجاد(ع) را به شهادت برسانند حضرت زینب(س) با رشادت تمام فریاد برآوردند که اگر بخواهید او را بکشید در ابتدا باید مرا که یک زن هستم بکشید؛ چون برای اعراب قتل یک زن ننگ بود از این کار منصرف شدند.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان ابراز کرد: نمونه دیگر ولایتمداری حضرت زینب(س) در واقعه کربلا زمانی است که دو فرزند رشید خود عون و محمد را به یاری امام حسین(ع) فرستادند و نه تنها لحظه شهادت که حتی پس از آن هم نامی از آنها نبردند که مبادا امام حسین(ع) کوچکترین اظهار شرمندگی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت زینب(س) در همه برهه‌ها از دوران کودکی تا زمان وفات بر اساس ولایتمداری بود، اظهار کرد: شرط ازدواج حضرت زینب(س) بسیار مشهور است که از همان ابتدا به همسر خود فرموده بودند با برادرشان امام حسین(ع) به عنوان امام هر جا برود ایشان هم با امام خود همراه خواهند شد.

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران با بیان اینکه حضرت زینب(س) درباره ولایتمداری نه تنها الگوی زنان که حتی الگوی مردان هم هستند، عنوان کرد: همانگونه که قرآن کریم حضرت مریم(س) و حضرت آسیه(س) را به عنوان الگوی معرفت و ایمان برای زنان و مردان جهان معرفی کرده است حضرت زینب(س) نیز الگوی ولایتمداری برای همه زنان و مردان در طول تاریخ است. اما از این جهت که حضرت زینب(س) یک بانو هستند زنان به صورت ویژه باید از ایشان الگوگیری داشته باشند و تحت امر ولایت قرار بگیرند.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان در توصیه‌ای به طلاب خواهر برای الگوگیری از ولایتمداری حضرت زینب(س)، خاطرنشان کرد: علم‌آموزی دینی و تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت(ع) در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص بین بانوان که تربیت نسل فردای جامعه در دست آنان است و رعایت سبک زندگی اسلامی در همه ابعاد آن از جمله شیوه‌های ولایتمداری است که خواهران طلاب در تبعیت از حضرت زینب(س) باید به آن توجه کنند.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند نماز جمعه دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی خراسان جنوبي چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیروی هوایی رزمایش مراجع و علماء مراجع حضرت زینب س ولایتمداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات قایقرانی آب‌های آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک در قاره آسیا و اقیانوسیه از ۳۰ فروردین تا دوم اردیبهشت در دو کشور ژاپن و کره جنوبی پیگیری شد که حاصل تلاش تیم‌های ایران کسب چهار سهمیه برای حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ فرانسه بود.
این دو رویداد در حالی برگزار شد که آخرین میدان برای کسب سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران محسوب می‌شد. دو تیم قایقرانی ایران با حداقل نفرات و به شکل یک تیم کیفی راهی توکیو و چونگجو شده بودند.
صید سه مدال و دو سهمیه برای کانوئینگ سواران در توکیو حاصل تلاش نمایندگان کشورمان در بخش آب‌های آرام کسب دو سهمیه انفرادی کانو و کایاک مردان بود.
نتایج کلی قایقرانان ایران در بخش آب‌های آرام به این ترتیب است:
علی آقا میرزایی در ماده کایاک هزار متر مردان با کسب مدال برنز موفق به کسب سهمیه المپیک شد.
نبی رضایی در ماده کانوی هزار متر مردان با کسب مدال طلا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک را دریافت کرد.
اما در رقابت‌های قایقرانی روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه که از ۳۱ فروردین در چونگجوی کره جنوبی آغاز و امروز یکشنبه دوم اردیبهشت با برگزاری فینال مواد مختلف به کار خود پایان داد. حاصل تلاش پاروزنان ایران در این بخش دو سهمیه با ارزش توسط دختران قایقران بود.
در آخرین روز این مسابقات فاطمه مجلل در ماده روئینگ زنان با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا اولین سهمیه را برای این رشته به نام ایران ثبت کرد.
در ادامه، تیم دو نفره زنان ایران متشکل از مهسا جاور و زینب نوروزی با ایستادن در رده دوم ضمن کسب مدال نقره یک سهمیه تاریخی را برای قایقرانی دونفره کشورمان از آن خود کردند. این سهمیه به دلیل تیمی بودن سهمیه برای ایران بسیار با ارزش است.

دیگر خبرها

  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • روایت تاریخ از کارنامه روحانیت
  • سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان معرفی شدند
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • موفقیت های سپاه مرهون ولایتمداری است
  • طرح دخترانه «سدنا» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار می‌شود
  • پیام تبریک معاون وزیر ورزش به دختران المپیکی
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه