Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین جشنواره عکس خبری مطبوعاتی «دوربین.نت» با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد. ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا،  آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره عکس خبری مطبوعاتی «دوربین.نت» همراه با بزرگداشت «بهرام محمدیفر» عکاس پیشکسوت کشور، عصر دیروز در فرهنگسرای شفق تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که با حضور ساسان مویدی، فرهاد سلیمانی، رضا مرادی، علی فریدونی، محمود عبدالحسینی، عابدی، محمد حسین حیدری، محمد صیاد، هاشمی و دیگر پیشکسوتان عکاسی همراه بود، از «بهرام محمدی‌فر» عکاس پیشکسوت و باسابقه جنگ به پاس سال‌ها فعالیت هنری تقدیر شد.

در حاشیه این مراسم، «سهراب هادی»گرافیست برجسته کشور در مورد بهرام محمدی‌فر گفت:  محمدی‌فر را از سال 1358 می‌شناسم. روزنامه جمهوری اسلامی ایران در سال‌های 58 یک ستون کوچک در پایین صفحه سوم داشت که نام آن «یک عکس یک حرف» بود و اکثرا عکس‌های بهرام محمدی فر را چاپ می‌کرد. یک روز از بهرام پرسیدم چه‌طور اینقدر خوب عکس می‌گیری؟ گفت لحظه‌ای که عقل و قلبم بر هم منطبق می‌شود و انتزاج این دو در ذهنم شکل می‌گیرد، دکمه شاتر را می‌زنم. بهرام محمدی‌فر همواره در بطن جنگ، زندگی و امید به آینده را کار کرد. او خادم خانواده خصوصا مادرش است و سال‌های زیادی زحمت کشیده‌است که این به‌خاطر صداقت درونش است.

در ادامه این مراسم، «علی آقاربیع» به نمایندگی از داوران بخش عکس، بیانیه هیئت داوران جشنواره را قرائت کرد و گفت: امسال حدودا سیصد و هشتاد عکاس با بیش از سه هزار عکس در هشت بخش جشنواره دوربین.نت شرکت کردند.

در این مراسم همچنین لوح ویژه جشنواره به مرتضی فرج آبادی دبیر عکس ایسنا به پاس پانزده سال زحمت و تلاش برای آموزش دانشجویان جوان تعلق گرفت و از دو فیلم «شرح یک عکس» ساخته ساتیار امامی و «میرزا جواد» ساخته سعید فرجی در بخش ویژه فیلم جشنواره تقدیر شد.

سیزدهمین جشنواره عکس خبری مطبوعاتی «دوربین.نت»  شامل بخش‌های مسابقه عکس برتر سال و نمایشگاه عکس‌های برترسال در موضوعات: سیاسی، اقتصادی، فرهنگ و هنر، ورزشی، آیین و مذهب، اجتماعی، مجموعه مستنداجتماعی و بخش جنبی زلزله کرمانشاه، جام جهانی روسیه و تور مسابقه و فیلم مستند و داستانی بود.

احسان صفاپور، مینا میرزا آقا و رضا کمالی داوران بخش فیلم مستند و داستانی و مجید عسگری‌پور، جاوید نیک‌پور و علی آقاربیع، داوران بخش عکس و محمد نوروزی، امیر نریمانی، رضا جلالی و احسان رأفتی داوران تور مسابقه این جشنواره بودند. همچنین قرار است بخش جنبی این جشنواره در سایر شهرستان‌ها از 4 بهمن برگزار گردد.

در بخش اهدای جوایز، جایزه رتبه نخست این جشنواره در بخش فیلم داستانی به داوود عباسی با فیلم «شکاف» تعلق گرفت و فیلم «سقوط نهنگ» به کارگردانی میلاد رضایی و میثم منعمی نیز در همین بخش شایسته تقدیر شناخته شد. احسان کمالی نیز با فیلم مستند «قارلاوج» جایزه رتبه نخست بخش مستند را کسب کرد همچنین فیلم «معصومه گرگ» به کارگردانی مهران ریاضی و زهرا رمضانی شایسته تقدیر شناخته شد.

سیزدهمین جشنواره عکس خبری، مطبوعاتی دوربین.نت، 13 تا 21 دی ماه 97 با حمایت و همکاری فرهنگسرای سرو، فروشگاه های زنجیره ای شهروند، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اداره کل ارتباطات و اموربین الملل شهرداری اصفهان، شرکت نورنگار و سایت عکاسی در فرهنگسرای سرو برگزار شد. 

جوایز برگزیدگان ششمین جشنواره بین‌المللی «عکس خیام» اهدا شد

 

برندگان نشان طلایی سیزدهمین جشنواره عکس خبری، مطبوعاتی دوربین.نت در بخش عکس به شرح زیر است:

*برترین عکس سال:
جلال شمس آذران با عکسی از مجموعه مردمان آب، باد، خاک

– بخش فرهنگ و هنر:
سوم / سینا عبیدیان
دوم / محمد مهیمنی
اول / داوران عکسی را به عنوان اول انتخاب نکردند.

– بخش اقتصادی:
سوم / جمال‌الدین تیموری
دوم / احسان جزینی
اول / ملیکا فرش‌فروش

– بخش زلزله کرمانشاه:
تقدیر / پژمان مولایی
سوم / پژمان مولایی
دوم / احمد بلباسی
اول / آریان نصرالهی

– بخش تک عکس اجتماعی:
سوم / محمد آهنگری
دوم / جواد رضایی
اول / علی‌اصغر یوسفی

– بخش ورزشی:
سوم / نریمان شفیعی
دوم / کیانوش محبیان
اول / پیام پارسایی

– بخش جام جهانی:
سوم / مرتضی جابریان
دوم / پیام پارسایی
اول / بهنام رنج‌کش

– بخش تورمسابقه
سوم / بهار شقایق
سوم / زهرا دمیرچی
دوم / کیوان جعفری
اول / مونا صیافی زاده

– بخش آیین و مذهب:
تقدیر / سیدجواد میرحسینی
سوم / پژمان مولایی
دوم / محمد آهنگر
اول / محمد مهدی ورال

– بخش مجموعه مستنداجتماعی:
سوم / بهار شقایق
دوم / جلال شمس آذران
اول / عابد جلیلپوران

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی عکس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی عکس هنرهای تجسمی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین گرگیعان به شکل جشنواره برگزار شود

ایسنا/خوزستان یک دوستدار میراث فرهنگی پیشنهاد کرد، اگر نهادها و سازمان‌های فرهنگی هر سال برای برگزاری آیین گرگیعان برنامه‌ریزی‌ کرده و این آیین را با تبلیغات خاصی به عنوان جشنواره برگزار کنند می‌تواند باعث بنیه فرهنگی‌ ما در مقابل هجمه‌های رسانه‌ای و فرهنگی شود.

احمد امیری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در کشور ما سال‌هاست که به آیین فرهنگی و مذهبی گرگیعان، آن چنان که باید و شاید پرداخته نشده است‌.

وی با تاکید بر این‌که گرگیعان رسمی زیبا و سنتی است که برای فرهنگ‌سازی باید بیشتر به آن توجه کرد، گفت: این آیین فرهنگی و مذهبی در مقابله با هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان می‌تواند کمک و اثرگذاری بسیاری داشته باشد.

امیری اضافه کرد: نهادهای فعال در حوزه گردشگری خوزستان نیز در صورت مدیریت و همکاری با یکدیگر و توجه هر چه بیشتر به اهمیت این آیین فرهنگی و مذهبی می‌توانند روز برگزاری آیین گرگیعان را به عنوان جاذبه‌ای گردشگری تبدیل کنند، به طوری که هر سال این آیین اصیل به همه گردشگران معرفی شود.

این دوستدار میراث ‌فرهنگی آبادان با بیان این‌که آیین گرگیعان میراث معنوی کودکان است، گفت: گرگیعان آیینی مردمی و خودجوش است و خوشبختانه مردم آبادان به واسطه علاقه و فرهنگ شیعی اسلامی توانستند این آیین را به خوبی حفظ کنند.

وی با بیان این‌که گرگیعان آیینی قدیمی و اصیل ‌است یادآور شد: در بیشتر مناطق خوزستان کودکان با پوشیدن لباس‌های محلی رنگارنگ دست به دست در شب نیمه ماه مبارک رمضان به خیابان‌ها می‌روند و به در خانه‌ها رفته و برای اهل خانه با ترانه‌ای از خداوند طلب رزق و روزی می‌کنند و صاحب‌خانه‌ها نیز به کودکان شیرینی و عیدی می‌دهند.

امیری با بیان این‌که در شهر آبادان می‌توان تازگی و دور نبودن از آیین گرگیعان را حس کرد، گفت: در این شهر قبل از افطار در بازار غوغایی است زیرا همگی مشغول خرید هدیه، شیرینی و خوراکی برای پذیرایی از کودکانی هستند که قرار است به خانه‌هایشان بیایند. در آیین گرگیعان شور و شور نه تنها بین کودکان بلکه آن را در میان بزرگ‌ترها هم می‌توان دید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرکز برنامه های فرهنگی روی قرآن باشد
  • مراسم بزرگداشت شهید جانباز سید محمد حسینی در فهرج
  • برگزاری جشنواره حلوا و شیرینی‌های محلی در اروندکنار
  • جشنواره حلوا و شیرینی‌های محلی ویژه ماه رمضان در اروندکنار
  • جزئیات مراسم بزرگداشت زهرا شجاعی اعلام شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • اعلام مراسم بزرگداشت زهرا شجاعی
  • اولین جشنواره کریمانه در شهرستان جم برگزار شد
  • آخرین روز جشنواره بزرگ بیدمشک در ارومیه
  • آیین گرگیعان به شکل جشنواره برگزار شود