Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوادی گفت: باید توجه ویژه به نسل جوان و نوجوان در برنامه‌های پایتخت کتاب ایران داشته باشیم و حتی از آثار نویسندگان نوجوان حمایت کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نشست شورای برنامه‌ریزی پنجمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران و جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب با حضور «محسن جوادی»؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، علی اصغر سیدآبادی؛ مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی غیاثی ندوشن؛ مدیرکل امور استان‌ها، ابراهیم حیدری؛ مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید ابریشمی‌راد؛ شهردار کاشان، میثم نمکی؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهر کاشان و جمعی از نمایندگان نهادهای شهری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     جوادی در این مراسم ضمن تشکر از سازمان‌ها و نهادهای همکار در شهر کاشان گفت: تشکیل دبیرخانه پایتخت کتاب ایرن در شهر کاشان بسیار اقدام خوبی بود زیرا بسیاری از ایده‌ها در ابتدا بسیار خوب هستند اما با گذشت زمان دچار رخوت و سستی می‌شوند. دبیرخانه پایتخت کتاب ایران می‌تواند ایده‌های نو را به این این جریان فرهنگی تزریق کند.     وی با اشاره به مشارکت خوب مردم و سازمان‌ها و نهادها در شهر کاشان گفت: باید توجه ویژه به نسل جوان و نوجوان در برنامه‌های پایتخت کتاب ایران داشته باشیم و حتی از آثار نویسندگان نوجوان حمایت کنیم.     معاون امور فرهنگی ادامه داد: همچنین باید به برگزاری برنامه‌های جذاب کتابخوانی بپردازیم تا از این طریق بتوانیم نسل جدید را با کتاب آشنا کنیم.     توجه ویژه به برنامه‌های مردمی در جشنواره پایتخت کتاب ایران علی اصغر سیدآبادی؛ مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اهداف برگزاری پایتخت کتاب ایران عنوان کرد: از مهم‌ترین اهداف در پایه‌گذاری این جریان آن است که برنامه‌های فرهنگی از محیط‌های بسته خارج شوند و در منظر مردم قرار گیرند. همچنین بتوانیم با برگزاری چنین جشنواره‌هایی میزان مطالعه و فروش کتاب در شهرها افزایش پیدا کند.     وی ادامه داد: خوشبختانه ارزیابی‌های اولیه میزان فروش کتاب در نمایشگاه کتاب کاشان نشان از آن دارد که در این حوزه موفق بوده‌ایم.     سیدآبادی تصریح کرد: باید تا جایی که امکان دارد از برنامه‌های مردمی حمایت کنیم تا به گسترش فرهنگ کتابخوانی در شهرها کمک کنیم.     اجرای 44 طرح کتابخوانی در کاشان در ادامه این جلسه سعید ابریشمی‌راد؛ شهردار کاشان به توضیح درباره برنامه‌های شهر کاشان در یک سال اخیر پرداخت و گفت: ایده پایتخت کتاب با هدف گسترش کتابخوانی ایجاد شد اما خوشبختانه این جشنواره امروز فراتر از هدف‌‍گذاری اولیه رفته است و و دستاوردهای بسیاری در شهرهای ایران داشته است.     وی ادامه داد: خوشبختانه شاهد میزان بالایی از مشارکت مردم در این جریان بودیم و این طرح توانسته است اجزاء مرتبط با مدیریت شهری را بیش از گذشته تقویت کند و در کنار هم قرار دهد. عنوان پایتختی کتاب یکسال بیشتر دوام ندارد و برای اینکه به یک جریان مستمر تبدیل شود دبیرخانه پایتخت کتاب ایران را در این شهر برپا کردیم.     وی با برشمردن برنامه‌های مختلف در از زمانی که کاشان عوان پایتخت کتاب ایران را در سال گذشته دریافت کرد، گفت: سال گذشته 44 طرح برای انتخاب کاشان به عنوان پایتخت کتاب ایران مطرح شد و از میان این طرح‌ها برگزاری جشن مردمی در باغ فین کاشان، دیدار با ناشران و کتابفروشان شهر، روز کاشان در نمایشگاه کتاب تهران، برگزاری نمایشگاه کتاب در کاشان، بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شهر کاشان و برنامه‌های کتابخوانی، برگزاری جشنواره کتاب کودک و نوجوان، برگزاری همایش مالکیت معنوی با حضور هنرمندان و نویسندگان و با پنل‌های تخصصی، مبادله پسماند کاغذ با کتاب، انعقاد تفاهم‌نامه میان خانه کتاب و بیمارستان شهید یثربی از جمله مهمترین برنامه‎هایی بوده‎‌اند که در یکسال گذشته در شهر کاشان برگزار شده است.     فروش 710 میلیون تومانی در نمایشگاه کتاب کاشان همچنین در این جلسه میثم نمکی؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد کاشان با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب کاشان گفت: در این نمایشگاه 180 غرفه و 43 هزار عنوان کتاب عرضه شد و میزان فروش 710 میلیون تومان کتاب در این نمایشگاه به فروش رسید. امیدواریم که این نمایشگاه کتاب در سال‌های آینده نیز در این شهر برگزار شود.    

وی ادامه داد: همچنین امیدواریم با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فهرستی از آثار خطی نویسندگان کاشان جمع‌آوری شود زیرا این خطه دارای نویسندگان بسیاری است که آثار آن‌‌ها در تمام جهان پراکنده است. همچنین می‌توانیم جایزه دوسالانه کتاب سال کاشان را برای حمایت از نویسندگان این شهر تاسیس کنیم.

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند نماز جمعه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی خراسان جنوبی خراسان جنوبي نیروی هوایی رزمایش حضرت زینب س جوادی معاون فرهنگی وزیر ارشاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران

محسن برمهانی، معاون سیمای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای سازمان صداوسیما بزرگترین رویداد فرهنگی کشور قلمداد می‌شود چراکه هیچ رویداد فرهنگی در کشورمان وجود ندارد که چهار میلیون بازدیدکننده داشته باشد. به همین دلیل در دو سال گذشته نگاه ویژه‌ای به این رویداد داشته‌ایم.

برمهانی به ضبط دو هزار آیتم برنامه در طول برگزاری دوره سی و چهارم نمایشگاه کتاب اشاره کرد و ادامه داد: تمام این تولیدات در طول سال از رسانه ملی پخش شده‌اند. برای هر شبکه در نمایشگاه جایگاه ویژه ایجاد شد تا متناسب با مخاطبان بتواند برنامه خاص و ویژه تولید کنند.

وی از تدارک برنامه‌های ویژه تلویزیونی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: امسال کارویژه‌هایی برای تمام شبکه‌های تلویزیونی تعریف شده تا خروجی ویژه با محوریت کتاب و نمایشگاه کتاب تهران برای مخاطبان با سلیقه‌های متفاوت تولید شود.

برمهانی برنامه‌سازی تلویزیونی از نمایشگاه کتاب را در رونق صنعت نشر موثر دانست و افزود: برنامه‌سازی و فعالیت‌های رسانه‌ای حتما در رونق صنعت چاپ و تیراژ کتاب نقش خواهد داشت. اتفاقی مثل نمایشگاه کتاب که پرحجم در رسانه ملی تبلیغ می‌شود، حتمأ مخاطب توجه ویژه‌ای به آن خواهد داشت.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه وزارت فرهنگ به هنرمندان اصیل موسیقی تا حضور دیگر کشورها در نمایشگاه کتاب
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان
  • بلیط کنسرت ارزان می‌شود
  • وزیر ارشاد: قیمت بلیط کنسرت‌ها به زیر یک میلیون تومان کاهش می‌یابد
  • بلیط کنسرت‌ ارزان می‌شود
  • لازم است تلویزیون در طول سال کنار کتاب باشد نه چند روز خاص!
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • نگاهی به اندیشه‌های عرفانی اُشو، در «کتاب فرهنگ»
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • فارس به استقبال یادروز سعدی شیرین‌سخن می‌رود