Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-16@14:38:57 GMT

قلب سالم چگونه قلبی است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۰۵۴۹

به گزارش ایسنا، دکتر"امین مهدوی" در تشریح جزئیات قلب سالم گفت: قلب سالم قلبی است که وجودش را احساس نکنیم و هر زمان که وجود قلب را احساس کنیم باید نتیجه گرفت که قلب سالم نیست.

وی گفت: داشتن قلب سالم مستلزم رعایت نکاتی است که شامل سبک زندگی سالم و کنترل عوامل خطر بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

مهدوی سبک زندگی سالم را داشتن فعالیت بدنی مناسب عنوان و اظهار کرد: این فعالیت باید در طول هفته حداقل پنج روز به مدت نیم ساعت باشد و این فعالیت بدنی شامل فعالیت‌هایی چون کار در منزل، پیاده‌روی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نمی شود؛ بلکه آن فعالیتی که باعث بالا رفتن ضربان قلب میشود را به عنوان فعالیت بدنی نام می‌برند.

وی گفت: سبک زندگی سالم شامل رژیم غذایی مناسب است و توصیه می‌شود افراد روزانه پنج وعده میوه و سبزی مصرف کنند.

این متخصص قلب و عروق ادامه داد: برای داشتن رژیم غذایی مناسب باید از رژیم غذایی کم نمک و غنی از غذاهای دریایی به‌ویژه ماهی استفاده کرد و مصرف گوشت قرمز و فست فود را کاهش داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان زندگی بدون تحرک، دیابت، فشارخون و چربی خون را از عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی عنوان کرد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن

یک متخصص آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با اشاره به راهکارهای مدیریت وزن اظهار کرد: اغلب انسان‌ها در مقاطعی از زندگی به کاهش وزن فکر می‌کنند یا حداقل به فکر تغییر رژیم غذایی خود هستند اما مشکل اینجا است که بیشتر به کاهش وزن در مقاطع کوتاه به جای بررسی دقیق خطرات چاقی و تنظیم سبک زندگی برای مدت طولانی فکر می‌کنند.

مرضیه عربان با تاکید بر قرار دادن ورزش در برنامه زندگی افزود: فعالیتی که به وسیله یک فرد چاق انجام می‌شود نسبت به فرد لاغر، منجر به سوزانده شدن کالری بیشتری می‌شود بنابراین طبیعی است که افراد چاق زودتر خسته شوند پس توصیه می‌شود این خستگی را به فال نیک بگیرند و به ورزش خود ادامه دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همچنین این افراد می‌توانند ورزش را در فاصله‌های معین انجام دهند. علاوه بر این می‌توانند به کارشناس یا متخصص تغذیه مراجعه کنند و از آن‌ها کمک بگیرند.

عربان بیان کرد: به برنامه کاهش وزن باید به عنوان راهی برای زندگی کردن و مسیر زندگی سالم نگاه شود نه یک رژیم غذایی یا فعالیت تنبیهی. باید جسور باشیم و تنوع در وعده‌های غذایی افزایش یابد تا از انواع مواد غذایی مصرف شود و ذائقه نیز به مصرف مواد سالم که قبلا برای ما خوشمزه نبود، عادت کند.

این متخصص آموزش بهداشت و ارتقای سلامت گفت: صبحانه باید به عنوان یک وعده اصلی غذایی در هر روز مدنظر قرار بگیرد. مصرف شیرینی و شکلات به عنوان میان وعده حذف یا محدود شود. مصرف غذاهای چرب و پرانرژی مانند چیپس، بستنی و انواع سس‌ها را محدود یا حذف کرد و از مصرف کیک‌های خامه‌ای، خامه و سرشیر خودداری شود.

وی افزود: همچنین توصیه می‌شود ماست‌های کم‌نمک و کم‌چرب و آب‌میوه‌های طبیعی به جای نوشابه‌های شیرین در رژیم غذایی گنجانده شود. بهتر است از میوه به جای آب‌میوه مصرف و سبزی‌های تازه نیز به سفره غذایی اضافه شود. توصیه می‌شود به جای مصرف تنقلات از مغزها استفاده شود و این موضوعات را به سایر اعضای خانواده برای بهبود عادت غذایی آموزش دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • راهکارهای علمی و درست برای کاهش وزن
  • راهکار‌های تخصصی برای مدیریت وزن
  • راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • فایده بلندمدتِ جنب‌وجوش و تحرک در نوجوانی
  • ۱۰ توصیه کاربردی در پیشگیری از خطر سرطان‌ها
  • خطرات پنهان رژیم غذایی فستینگ متناوب؛ ۸ ساعت گرسنگی، ۱۶ ساعت خطر؟
  • ۵ نشانه خطر نشانه اینکه به بیماری جدی مبتلا هستید
  • ۵ نشانه خطر که شما به بیماری جدی مبتلا هستید