Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سایت خبری «یورو آسیا» در تحلیلی با عنوان «حرکت روی میدان مین؛ کمک های عربستان و امارات به پاکستان منجر به تخریب روابط این کشور با ایران می شود» نوشته است که کمک های عربی ، چالش پاکستان را با همسایگانش به ویژه ایران بیشتر می کند.

به گزارش ایرنا، در این تحلیل که به قلم «جمیز دوسری» یکی از کارشناسان شناخته شده حوزه جنوب غرب آسیا منتشر شده ادعا شده است که ورود بی‌سابقه سرمایه‌های کلان کشورهای عرب از جمله عربستان و امارات متحده عربی منجر به ایجاد چالش میان روابط اسلام آباد با همسایگانش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه این مطلب آمده است، عمران خان نخست وزیر پاکستان با جذب سرمایه خارجی کشورهای عربستان و امارات به مبلغ 13 میلیارد دلار در حال عبور از زمین مین گذاری شده است و این اقدام می‌تواند منجر به رشد بی‌اعتمادی همسایه پاکستان شود.
به گفته دوسری، پاکستان باید نسبت به افزایش سرمایه گذاری‌های عربستان در این کشور محتاط ‌تر عمل کند زیرا ایران بلاشک این سرمایه گذاری‌ها را به ‌عنوان بخشی از اقدامات ضد ایرانی توسط عربستان تلقی خواهد کرد.
نویسنده نوشته است ، پاکستان همچنین باید نسبت به آینده سرمایه گذاری 45 میلیارد دلاری چین در کوریدور اقتصادی مشترک پاکستان - چین نیز با احتیاط ‌قدم بردارد زیرا تخریب روابط میان پاکستان و ایران می‌تواند بهترین فرصت را در اختیار هند قرار دهد تا بتواند سرمایه گذاری کلان چین در پاکستان را با مشکل روبرو سازد.
عمران خان نخست وزیر پاکستان در ماه آینده منتظر امضای یک یادداشت تفاهم با عربستان در چارچوب سرمایه گذاری 10 میلیارد دلاری این کشور در زمینه‌های پالایش نفت، پتروشیمی، انرژی های تجدید پذیر و توسعه معادن است.
آن طور که شایع شده است ، امضای این تفاهم نامه قرار است در جریان سفر برنامه ریزی شده ، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به اسلام آباد صورت بگیرد.
به گفته کارشناسان، تفاهم نامه سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری عربستان به دولت عمران خان در حقیقت پاداش وی برای حضور در نشست سرمایه گذاران خارجی در ریاض است که در ماه اکتبر سال میلادی گذشته در عربستان برگزار شد.
نشست ریاض توسط بسیاری از کشورها به دلیل همزمانی افشای پرونده قتل جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول تحریم شده بود.
عمران خان در زمان خروج از نشست سرمایه گذاری ریاض با دریافت سه میلیارد دلار برای بانک مرکزی پاکستان و سه میلیارد دلار برای واردات نفت عربستان را ترک کرد.
همچنین انتظار می‌رود دولت امارات نیز چنین سرمایه گذاری را مانند عربستان در پاکستان انجام دهد.
مهمترین سرمایه گذاری عربستان مربوط به بخش فعالیت شرکت نفت ملی سعودی است که تصمیم به ساخت یک پالایشگاه در بندر گوادر نزدیک به مرز پاکستان با ایران در جوار بندر چابهار است که عملیات سرمایه گذاری هند در بندر چابهار را تحت شعاع قرار می دهد.
آساق**9473**1104**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي عربستان پاكستان ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق پول بن‌سلمان به یک خودروساز معروف!

شرکت خودروسازی لوسید موتورز در پرونده‌ای حقوقی تأیید کرد که یک میلیارد دلار دیگر از بزرگ‌ترین سهام‌دارش، یعنی دولت عربستان سعودی، دریافت کرده است. لوسید در تلاش است تا با سرمایه‌گذاری عربستان، بخشی از هزینه‌های سنگین طراحی و تولید خودرو‌های لوکس سدان را جبران کند.

لوسید می‌گوید که Ayar Third Investment، از شرکت‌های وابسته به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان، پذیرفته است که یک میلیارد دلار از سهام این شرکت خودروساز را بخرد. درحال‌حاضر، عربستان حدود ۶۰ درصد از سهام لوسید را دراختیار دارد و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری جدیدش، نقش پررنگ‌تری در بین سرمایه‌گذاران این شرکت پیدا می‌کند.

پرونده‌ی جدید لوسید در حالی ثبت می‌شود که این شرکت چند هفته پیش به سرمایه‌گذارانش گفت در سال ۲۰۲۴ حدود ۹٬۰۰۰ دستگاه از خودرو‌های برقی سری Air را روانه‌ی بازار خواهد کرد که نشان‌دهنده‌ی رشدی اندک درمقایسه‌با سال ۲۰۲۳ است. لوسید در سال ۲۰۲۳ افزون‌بر ۲٫۸ میلیارد دلار ضرر کرد و سال را با حدود ۱٫۴ میلیارد دلار پول نقد و دارایی‌های مشابه به‌پایان رساند.

سدان‌های لوکس خانواده‌ی Air قیمت زیادی دارند و لوسید برای پیداکردن مشتری با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کند. در ماه‌های اخیر، این برند چندین‌بار قیمت خودرو خود را کاهش داده است تا فروش آن را افزایش دهد. لوسید می‌خواهد در پایان سال جاری میلادی تولید خودرو شاسی‌بلند Gravity را شروع کند.

منبع: زومیت

tags # خودرو ، محمد بن سلمان سایر اخبار اولین انسان روی زمین چند سال پیش به دنیا آمد؟ (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • عربستان روی مدافع منچستر دست گذاشت
  • مفت‌فروشی محبوب‌ترین تیمهای دنیا در اینستاگرام! / شیرجه خریداران پرسپولیس و استقلال در استخر عسل
  • روملو لوکاکو و دریافت پیشنهادی با دستمزد ۵۰ میلیون یورو در سال از عربستان
  • محنایی: فدراسیون بسکتبال ناکامی‌های فدراسیون قبلی را یدک می‌کشد/ با این روند از حریفان عربی عقب می‌افتیم
  • تزریق پول بن‌سلمان به یک خودروساز معروف!
  • قطعی شد: تیم ملی، سال 2027 در خاک عربستان
  • تساوی تاریخی تاجیکستان با عربستان در جشن نوروز
  • دریافت کمک نقدی خودروساز معروف برقی از سرمایه گذار عمده اش از عربستان!
  • چالش‌های سرمربی تیم ملی پیش از آغاز جام ملت‌های آسیا
  • دولت عربستان یک میلیارد دلار به شرکت خودروسازی لوسید تزریق کرد