Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@04:01:06 GMT

احتمال ازسرگیری‌سفرسوریه تقویت شد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۲۶۲۴

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از تقویت احتمال از سرگیری اعزام ایرانی‌ها به سوریه خبر داد. ناطقان: سفر رسمی زائران ایرانی به سوریه همزمان با تشدید جنگ در این کشور از سوی دولت ایران متوقف شد. در سال ۱۳۹۴ پس از آزادسازی بخش‌هایی از این کشور، وزارت گردشگری سوریه از ایران درخواست کرد اعزام زائران را از سر بگیرد که ایران اجرای این خواسته را به ارائه طرح پیش نویس امنیتی از سوی سوریه منوط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود ان‌که دولت سوریه چنین طرحی را تا کنون ارائه نکرده اما از همان موقع و تقریبا هر سال، پرونده سوریه در سازمان حج و زیارت ایران باز می‌شود. حمید محمدی ـ رییس پیشین سازمان حج و زیارت ـ آخرین بار تابستان گذشته در یک نشست خبری درباره برگزاری دوباره سفرهای سوریه گفت: مدتی است این موضوع مطرح شده ما هم مترصد فرصتی هستیم. اما مبنای اعزام تامین امنیت است، باید در این زمینه اطمینان کامل پیدا کنیم. هر وقت اعتماد نسبت به تامین امنیت ایجاد شد، این شرایط را برقرار می‌کنیم. علی‌رضا رشیدیان، رییس کنونی این سازمان نیز اخیرا از بررسی سازوکارهای اعزام دوباره زائران ایرانی به سوریه سخن گفته است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی‌عسکر ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی ـ در جلسه هم‌اندیشی مسئولان مناطق ۱۹ گانه بعثه مقام معظم رهبری که امروز، ۲۲ دی‌ماه در شهر قم برگزار شد، از قوی شدن احتمال ازسرگیری زائران به سوریه خبر داد.

او گفت: هیأتی ازسوی سازمان حج وزیارت و بعثه مقام معظم رهبری در آینده نزدیک برای بررسی شرایط به سوریه خواهند رفت و در صورتی که شرایط اعزام فراهم باشد و مراجع رسمی مجوز لازم را صادر کنند این اقدام انجام خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بخش دیگر سخنانش به موضوع حج ۹۸ پرداخت و اقدامات صورت گرفته را مثبت ارزیابی کرد و افزود: امسال با دقت و نظارت بیشتری کارها دنبال خواهد شد.

وی بر استفاده بهینه از توان عوامل و کارگزاران و روحانیون حج ۹۸ تاکید کرد و گفت: اسامی روحانیان حج آینده آماده شده و پس از نهایی شدن قیمت ارز حجاج و معرفی کاروان‌ها اعلام خواهد شد.

قاضی‌عسکر همچنین با اشاره به لزوم سطح‌بندی زائران در کاروان‌ها تاکید کرد: روحانی و مدیر کاروان باید زائران را از شرایط جدید آگاه و تلاش کنند تا  مشکلات کمتر شود.

سرپرست حجاج ایرانی با مهم خواندن تشکیل سریع‌تر کاروان‌ها و معرفی روحانی، معین و معینه‌ها در برنامه‌ریزی‌های آینده، اظهار کرد: درحج گذشته مدت زمان حضور زائران درعربستان بین ۲۹ تا ۴۲ روز بود و این مسأله به دلیل اسلت‌های طولانی پرواز بود که توسط هواپیمایی سعودی اعلام شد و نارضایتی‌هایی را در برداشت، با توجه به مذاکراتی که ریاست محترم سازمان حج وزیارت با وزیر حج عربستان داشته‌اند امیدواریم این مسأله  امسال حل شود واین فاصله به حداقل ممکن برسد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این‌که راه‌اندازی سفر عمره امسال با وجود تلاش‌های اینجانب امکان‌پذیر نشد، افزود: شش میلیون نفر برای عمره ثبت نام کرده‌اند که امیدواریم با پیگیری‌های بعدی و طرح موضوع در شورای عالی حج، سال آینده عمره راه‌اندازی شود.

قاضی‌عسکر گفت: موضوع شهدای مسجدالحرام و منا را مرتب پیگیری و تلاش می‌کنیم آن را به نتیجه نهایی برسانیم، متاسفانه طرف مقابل با وجود قول‌هایی که در این زمینه داده است هنوز به وعده خود وفا نکرده است.
منبع: ایسنا برچسب ها: از سرگیر سفر ، سوریه ، تقویت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سوریه تقویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان

 سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان حج و وزیارت با بیان این مطلب در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ گفت: از زائران خانه خدا می‌خواهم که مردم ایران را از دعای خیر خود محروم نکنند و این سفر معنوی ارزشمند را غنیمت بشمارند.

وی همچنین از عمره‌گزاران ایرانی که پس از 9 سال انتظار عازم سرزمین وحی هستند، خواست که برای مردم مظلوم غزه که این روزها زیر آتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، دعا کنند که از این شرایط سخت جنگی رهایی پیدا کنند. سید عباس حسینی در ادمه با اشاره به این زائران باید به قوانین و اصول کشور میزبان احترام بگذارند، گفت: 18 نهاد و وزارتخانه سازمان حج و زیارت را در سازماندهی زائران و اعزام آن‌ها به سرزمین وحی کمک می‌کنند که باید از آن‌ها تشکر کرد. رئیس سازمان حج زیارت در بخش دیگری از سخنان خود از مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای که رخصت این سفر معنوی را پس از 9 سال صادر کردند، تشکر کرد و گفت: دولت سیزدهم و در رأس آن‌ها رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد نیز تسهیلات و امکانات لازم را برای اجرای مناسک حج عمره فراهم کردند که این اقدامات شایسته تقدیر و تشکر کرد. حسینی همچنین از سفیر عربستان سعودی در تهران به خاطر مساعدت‌هایی که برای ازسرگیری سفر حج عمره داشتند، تقدیر کرد. آمادگی حداکثری فرودگاه امام(ره) برای خدمت‌رسانی به زائران سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) نیز ضمن سخنانی در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره ۱۴۰۳ گفت: به شخصیت‌های حاضر در این مراسم از جمله نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر عربستان سعودی در ایران، مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع تقریب و معاونان و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت خوشآمد عرض می‌کنم. وی با تأکید بر این که فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) از آمادگی حداکثری برای خدمت به زائران خانه خدا و عتبات عالیات برخوردار است، گفت: ترمینال «سلام» فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)که ویژه زائران خانه خدا و عتبات عالیات است، ۵۴ هزار متر مربع مساحت دارد و روزانه ۱۵ هواپیما و حداکثر ۱۴۰ هواپیما(در اوج ایام زیارت اربعین) از این فرودگاه پرواز می‌کنند. مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: ترمینال سلام فرودگاه ظرفیت ۱۰ هزار پارک خودرو را دارد و ارائه خدمات در آن در سطح استانداردهای بین‌المللی صورت می‌گیرد. وی گفت: در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) همچنین در شبانه‌روز به جز سفر عتبات ۱۶۰ سفر انجام می‌شود و این فرودگاه این افتخار را داشت که در سال ۱۴۰۲ میزبان یک میلیون زائر عتبات عالیات و حجاج بیت الله الحرام باشد. سعید چلندری در پایان گفت: از زائرانی که پس از ۹ سال عمره عازم سرزمین وحی هستند التماس دعا دارم. یادآوری می‌شود، آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ پس از ۹ سال انتظار، صبح امروز، سوم اردیبهشت‌ماه، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی؛ مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان در ایران؛ سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و رئیس سازمان حج و وزیارت، سعید چلندری؛ مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و جمعی از معاونان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در ترمینال «سلام» فرودگاه امام(ره) برگزار شد.  انتهای پیام منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • سفر به خانه خدا بعد از ۹ سال | جزئیات عمره ۱۴۰۳
  • اعزام اولین گروه از زائران عمره استان اردبیل به سرزمین نور
  • اعزام بیش 83 هزار زائر در حج 1403 
  • بیش از ۸۳ هزار زائر به حج ۱۴۰۳ اعزام می‌شوند
  • اعلام تعداد زائران حج و پیگیری‌ برای ویزای عربستان
  • اعزام بیش ۸۳ هزار زائر در حج تمتع سال ۱۴۰۳
  • شش میلیون نفر در انتظار اعزام به عمره مفرده هستند
  • اولین اعزام زائران حج عمره پس از ۹ سال انجام شد | اعلام زمان نخستین پرواز حج تمتع | مدت حضور حجاج در عربستان چند روز است؟
  • حداقل و حداکثر مدت حضور حجاج ایرانی در عربستان
  • درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان