Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای آزار و کتک زدن دختر ١٦ ساله سیرجانی یک هفته‌ای می‌شود که به پرونده‌ای جنجالی تبدیل شده است. پرونده‌ای که هنوز هم زوایای پنهان زیادی دارد و خیلی از معماها حل نشده است.

به گزارش شهروند، دختر نوجوان در کلیپی که از سوی پسر سیرجانی منتشر شده، بشدت کتک می‌خورد و التماس‌هایش برای نجات هیچ فایده‌ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر پسر جوانی است که او را بی‌رحمانه کتک می‌زند. چیزی که در این پرونده مشخص شد، ماجرای اختلاف این دختر و پسر جوان است.

ناسزاگویی دختر سیرجانی به دختر مورد علاقه امیر، عامل و انگیزه این کتک‌کاری وحشتناک بود. اما معما این‌جا بود که دختر نوجوان بلافاصله بعد از دستگیرشدن عامل این شکنجه، به دادسرا رفت و شکایت خود را تمام و کمال پس گرفت، حتی در فضای مجازی هم این کتک‌کاری را حق امیر دانست.

امیر و این دختر با هم در یک گروه تلگرامی به نام badboy هم گروهی بودند و سال‌ها بود که همدیگر را می‌شناختند. حالا این‌که چرا این دختر با وجود شکنجه باز هم شکایت خود را پس گرفت، جای سوال دارد.

بیشتر بخوانید:
اشد مجازات برای پسر شکنجه‌گر سیرجانی

ماجرای "فیلم پسر سیرجانی" چیست؟

پشت پرده پرونده شکنجه دختر ١٦ ساله در سیرجان چیست؟

سعید شهابی، مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سیرجان که از سال‌ها پیش امیر و دوستانش را می‌شناسد، در گفت‌وگو با خبرنگار «شهروند» جزییات تازه‌ای از ماجرای این پرونده جنجالی را فاش کرد و از قانون حمایت در گروه badboy گفت:

امیر و دوستانش را از چه زمانی می‌شناسید؟
من مسئول شبکه دانش‌آموزی در سیرجان بودم، امیر را نخستین‌بار در اعتکاف دانش‌آموزی دیدم؛ پسری بااستعداد، باهوش و ورزشکار. از همان زمان تا الان او را می‌شناسم و با او در ارتباط بودم. معمولا با من ارتباط خوبی داشت و من هم سعی می‌کردم اگر جایی خطایی کرد یا راهش را اشتباه رفت، به او کمک کنم. معمولا دانش‌آموزان خیلی به من اعتماد دارند، به همین دلیل حرف‌های خصوصی و درددل‌های زیادی را از آنها می‌شنوم. با امیر در اعتکاف و دیگر هم‌گروهی‌های او در مدرسه آشنا شدم و بسیاری از آنها را از نزدیک می‌بینم، برخی از آنها هم با من ارتباط دارند.

دختر سیرجانی را هم می‌شناختید؟
نه زیاد، ولی به گفته خودشان این دختر چندین ‌سال است از اعضای گروهشان بوده است. او اصالتا سیرجانی بود و چند وقتی می‌شد که به تهران رفته بود.

ماجرای گروه badboys را می‌دانید؟
بله، این گروه از همان زمان دانش‌آموزی امیر و دوستانش راه‌اندازی شد. ابتدا چند پسر دبیرستانی بودند که با هم بیرون می‌رفتند. آنها تصمیم گرفتند برای این گروه نام بگذارند که در نتیجه نامش را گذاشتند پسرهای بد. بعد از آن کم‌کم این گروه معروف و تعدادش بیشتر شد، تا این‌که دخترها را هم در این گروه اضافه کردند و همگی با هم یک اکیپ شدند که همه جا با هم می‌رفتند؛ مسافرت‌های دسته‌جمعی و مهمونی‌های مختلف. این دختر هم در این گروه بود که با امیر و دوستانش آشنا شد.

هنوز هم این گروه وجود دارد؟
گروهشان یک سالی می‌شود که از هم پاشیده است، البته افراد آن الان به چند گروه تقسیم ‌شده‌اند و هر گروه برای خودش برنامه‌هایی دارد.

امیر دانشجو بود؟
بله، ترم ٤ یا ٥ دانشگاه صنعتی سیرجان بود. اتفاقا بچه بااستعدادی است و در بسیاری از مسائل موفق. در صحبت‌هایی که با هم داشتیم، از پیشرفت‌هایش در زمینه‌های مختلف برایم می‌گفت.

ورزش هم می‌کرد؟
جزو تیم اسکیت بود و حرفه‌ای آن را دنبال می‌کرد، همچنین رزمی‌کار بود.

شما که این بچه‌ها را می‌شناختید، به نظرتان چرا دختر نوجوان از این پسر شکایت نکرد؟
من فکر می‌کنم به خاطر قوانین گروهشان است. آنها خیلی‌ سال است که با هم رفاقت دارند. وقتی عضو گروه شدند، گویا با هم پیمان‌هایی بسته بودند که هیچگاه خیانت نکنند که البته زیاد به آن هم عمل نمی‌شد. شاید به همین علت است که این دختر شکایت نکرد و حتی از امیر دفاع کرد، چون اگر شکایت می‌کرد، از سوی دیگر اعضای این گروه طرد می‌شد و دوستانش را از دست می‌داد.

شما در جریان اختلاف امیر و این دختر بودید؟
تاحدودی. استارت آن چند وقت پیش زده شد که دختر نوجوان به دوست امیر فحاشی کرد. من پیج این دختر را نداشتم، ولی در استوری‌های امیر می‌دیدم که مرتب این دختر را تهدید می‌کرد و می‌گفت بالاخره یک روز به سیرجان می‌آید و از خجالتش درمی‌آید. نمی‌دانم این دختر چرا به دوست امیر فحاشی می‌کرد، دلیل این دشمنی را متوجه نشدم. چند وقتی است سعی دارم به امیر و اعضای گروهشان کمک کنم، چون جوان هستند و جویای نام. اتفاقا در صحبت‌های اخیری که با هم داشتیم، او هم از این کار استقبال می‌کرد و در پیام‌هایی که ردوبدل می‌کردیم، صحبت از کنار گذاشتن خیلی از کارها بود و می‌گفت به فکر آینده و زندگی‌اش است. او به من می‌گفت خیلی از کارهای اشتباهش را کنار گذاشته و دیگر به دنبال کل‌کل و دعوا نیست. من هم از تغییر کردن او لذت می‌بردم. وقتی این کلیپ را دیدم، بشدت شوکه شدم و باور نمی‌کردم این امیر است که دارد چنین کاری را انجام می‌دهد.

به نظر شما علت اصلی مشکلات این جوان و امثال این جوانان چیست؟
عوامل زیادی در به انحراف کشیدن جوانان موثر است، اما اگر بخواهم مختصر بگویم، به نظر بنده سه محیط در تربیت جوانان بشدت اثرگذار است؛ محیط خانواده، آموزشی و رفاقت که مهمترینش محیط رفاقت است و منشأ آن ضعف در محیط خانواده و جامعه است. ‌درصد قابل توجهی از اعضای این گروه به علت عدم‌اهمیت خانواده وارد این اکیپ شده بودند، برای مثال همین دختر که به دلیل فوت پدر و کم‌توجهی به آن وارد اکیپ شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دختر سیرجانی شکنجه در سیرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ماجرای خودرو‌های لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟!
  • روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • جزییات تازه از سرنوشت دختر فوت‌شده در متروی تجریش
  • پسران معاون سابق قوه قضائیه مازراتی، پورشه و بنز داشتند | جزئیات تکان دهنده دادگاه رسیدگی به اتهامات آقازاده‌های جنجالی | ماجرای ماده مخدر گُل چه بود؟
  • عکسی تازه از علی دایی با یک دختر در پیست اسکی
  • ۲ روایت عجیب از آدم‌ربایی ۱۰ میلیاردی | دختر ۱۶ ساله می گوید ۳ روز در اتاقی زندانی بود و شکنجه می شد اما دوست اینستاگرامی او می گوید...
  • تیم هاکی روی یخ پسران ایران راهی ازبکستان شد
  • عربستان ۴ سلبریتی جنجالی‌اش را نقره‌ داغ کرد