Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: روند اجرای پروژه‌های گردشگری در استان اردبیل تسهیل می‌شود و میراث فرهنگی در این راستا تمام تلاش خود را برای اتمام این پروژه‌ها به کار می‌گیرد. ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۵ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نادر فلاحی شامگاه امروز در بازدید از عملیات اجرایی نخستین پل تمام شیشهای ایران در هیر اظهار داشت: روند عملیات اجرایی پروه‌های گردشگری استان اردبیل تسهیل می‌شود و در این زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تمام تلاش خود را به کار گرفته تا پروژه‌های گردشگری در زمان مشخص به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال‌حاضر عملیات اجرایی و ساخت برخی از پروژه‌های گردشگری در اردبیل با جدیت پیش می‌رود،‌افزود: مهمترین اولویت ما این است که بتوانیم با راه‌اندازی پروژه‌های بکر گردشگری گامی اساسی در جذب گردشگران داخلی و خارجی در منطقه برداریم.

بوشهر|دهکده گردشگری دریایی دیر در محور جاده وفاق طراحی و اجرایی شودنظارت بر واحدهای اقامتی و گردشگری در گیلان تشدید می‌شودسرمایه‌گذاری سالانه 40 میلیارد تومان در حوزه گردشگری چهارمحال و بختیاری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: در حال‌حاضر عملیات اجرایی نخستین پل شیشه‌ای ایران در هیر با جدیت ادامه دارد در این زمینه استاندار اردبیل و نمایندگان استان و مدیران دستگاههای اجرایی همت ویژه‌ای دارند تا این پروژه به بهره‌برداری برسد.

فلاحی گفت: در حال‌حاضر اجرای عملیات پل تمام شیشه‌ای هیر پیشرفت خوبی داشته است که تلاش سرمایه‌گذار مجموعه قابل قدردانی است که توانسته در راستای تسهیل اجرای پروژه‌ اقدامات اساسی انجام دهد.

وی از برنامه‌ریزی برای ساماندهی جاده منتهی به پل هیر و عملیات برق‌رسانی به این منطقه خبر داد و اظهار کرد: این دو موضوع نیز پیگیری می‌شود تا همزمان با افتتاح پروژه این اقدامات نیز انجام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اینکه حمایت از سرمایه‌گذار بخش خصوصی به ویژه در حوزه گردشگری اولویت اساسی است، افزود: یکی از راهکارهای توسعه بخش گردشگری استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران و سرمایه‌داران بخش خصوصی است که در این زمینه در سطح استان اقدامات خوبی انجام شده است.

فلاحی از اجرای طرح زمستان بیدار در شهرهای مختلف استان خبر داد و بیان کرد: این طرح نیز که مورد تاکید و اولویت استاندار است با محوریت معرفی جاذبه‌های گردشگری زمستانی استان در حال اجراست.

وی گفت: باید با برنامه‌ریزی اساسی زمستان اردبیل همانند تابستان این شهر به فصل گردشگری تبدیل شود که نیاز است زیرساختهای لازم برای حضور گردشگران در این فصل فراهم شود که میراث فرهنگی برای این موضوع برنامه‌ریزی اساسی دارد.

حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اولویت است

نماینده مردم اردبیل،‌ نیر،‌ نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از تسهیل عملیات اجرایی پل تمام شیشه‌ای ایران در هیر خبر داد و گفت: این پروه در مدت زمان مشخص به بهره‌برداری می‌رسد و در حال‌حاضر عملیات اجرایی این پروژه پیشرفت خوبی داشته است.

رضا کریمی با بیان اینکه با راه‌اندازی این پل تحول عظیمی در بخش گردشگری منطقه ایجاد می‌شود، گفت: این پل نقش اساسی در پویایی اقتصاد و اشتغال منطقه خواهد داشت.

وی ضمن قدردانی از سرمایه‌گذار این مجموعه افزود: تمام موانع سرمایه‌گذاری‌ها در استان اردبیل برداشته می‌شود تا سرمایه‌گذاران بدون دغدغه و نگرانی بتوانند در منطقه سرمایه‌گذاری داشته باشند.

نماینده مردم اردبیل،‌ نیر،‌ نمین و سرعین در مجلس تصریح کرد: یکی از راهکارهای توسه گردشگری منطقه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است چرا که این امر می‌تواند روند توسعه اقتصاد منطقه را به دنبال داشته باشد.

کریمی اظهار کرد: تمام موانع سرمایه‌گذاری نخستین پل تمام شیشه‌ای هیر برطرف می‌شود و جاده منتهی به پل و عملیات برق‌رسانی و احداث و اختصاص زمین به سرمایه‌گذار نیز مبنای کار است و این طرح‌ها در راستای تکمیل و افتتاح پروژه اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مرتضی صفری در مراسم گرامیداشت روز بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی اظهار کرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته‌ها برای جذب گردشگر می‌بایست تلاش مضاعفی داشته باشیم و باید عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجرا است.   او با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی ارومیه و دانه‌های باارزش آن خواهد داشت.   صفری گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های باارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.   او خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل، مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.   صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد؛ و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.   او خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.   صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.   او بیان کرد: عمارت دارایی ماکو نیز با پی‌گیری استاندار و مساعدت وزیر اقتصاد و دارایی تحویل اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان می‌شود.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در پایان از رسانه‌ها برای همراهی در حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و توسعه گردشگری استان تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدای اراک
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • بررسی روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های امور آب و فاضلاب سلماس
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • روند اجرای پروژه گردنه عامری دیلم تسریع شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی