Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اسحاق جهانگیری در این جلسه با تأکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش در توسعه کشور گفت: دولت برای برنامه های پژوهشی و تحقیقاتی کشور اهمیت فراوانی قائل است، زیرا پژوهش و تحقیق نقش پراهمیتی در توسعه و پیشبرد برنامه های کشور دارد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه به هر میزان که در زمینه پژوهش و تحقیق هزینه و سرمایه گذاری کنیم ضرر نکرده ایم، خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های جدی میزان بازدهی اعتبارات پژوهشی و تحقیقاتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید این باور در جامعه ایجاد شود که اعتبارات هزینه شده در بخش پژوهش می تواند برای کشور بازدهی داشته و گرهی از مشکلات پیش روی باز کند.

جهانگیری گفت: تحقیقات و پژوهش باید در کشور مسأله محور باشد و باید جهت گیری و برنامه های پژوهشی و تحقیقاتی به سمت رفع نیازهای جامعه باشد.
وی از سازمان برنامه و بودجه و دبیرخانه شورای عالی عتف خواست با قرار دادن این موضوع در دستور کار خود، راهکارهایی تدوین نمایند که پژوهش و تحقیقات در کشور با رویکرد حل مسائل و چالش های پیش روی توسعه دنبال شود.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه بخش خصوصی و بنگاه های اقتصادی نیز باید به موضوع تحقیق و پژوهش و سرمایه گذاری برای آموزش نیروی انسانی خود توجه کنند، گفت: آموزش و پژوهش نقش موثری در بهبود عملکرد بنگاه های اقتصادی و افزایش درآمدزایی آنها دارد و باید با استفاده از راهکارهایی نظیر اعطای امتیازات و حمایت از بنگاه هایی که در امر پژوهش سرمایه گذاری می کنند، سایر بنگاه های اقتصادی را نیز به این موضوع مهم تشویق و ترغیب نماییم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به این که دستگاه های اجرایی نیز آنطور که باید موضوع پژوهش و تحقیقات را مورد توجه قرار نمی دهند، از دبیرخانه شورای عالی عتف خواست این موضوع را آسیب شناسی کرده و گزارش آن را به شورا ارائه دهند.

جهانگیری در ادامه این جلسه با اشاره به شرایط تحریم و محدودیت های ناشی از آن تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بارها تأکید کرده اند، در این شرایط فرصت برای تأمین نیازهای کشور از طریق تولید داخل و ظرفیت های موجود فراهم شده است. بنابراین دانشگاه ها و مراکز علمی کشور باید تمام تلاش خود را برای تامین قطعات مورد نیاز بخش صنعت و سایر نیازهای کشور بکار گیرند.

در این جلسه که وزیر علوم تحقیقات و فناوری، سرپرست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه تهران نیز حضور داشتند، دبیر شورای عالی عتف گزارشی از برگزاری نمایشگاه تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری ارائه کرد و گفت: این نمایشگاه در تاریخ سوم تا ششم دی برگزار شد و برای نخستین بار 900 تقاضا و درخواست فناورانه جمع آوری و مستندسازی شد.

وی با اشاره به این که 70 شرکت فعال در زمینه های مختلف نظیر صنایع دفاعی، خودرور، صنایع فلزی، فناوری اطلاعات و سایر صنایع در این نمایشگاه حضور داشتند افزود: 89 توافقنامه به ارزش 120 میلیارد تومان در این نمایشگاه به امضا رسیده است.

در ادامه این جلسه دبیر شورای عالی عتف در گزارشی از پایش و ارزیابی علم، فناوری و نوآوری در کشور ، دستاوردهای علمی و رشد فناوری در کشور را تشریح و خاطرنشان کرد؛ خوشبختانه در دولت یازدهم و دوازدهم میزان رشد علم و فناوری و جایگاه ایران در شاخص های جهانی ارتقا یافته و شاهد دستاوردهای خوبی در زمینه فناوری و نوآوری بوده ایم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

168 / 167 شورای عالی وزارت علوم عتف دکتر طهرانچی وزیر علوم معاون رئیس جمهور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای عالی وزارت علوم عتف دکتر طهرانچی وزیر علوم معاون رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار بود از نمای شیشه‌ای استفاده نشود، اما برخی بانک‌ها از نمای شیشه‌ای استفاده کرده‌اند و این اقدام آنها دهن کجی به اصول معماری است.

مهدی چمران از کمیته نما خواست این روند را اصلاح کند.


ضرورت توجه و تمرکز بر الگوی اسلامی-ایرانی در منظر شهری

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران هم در جلسه امروز شورا بر لزوم توجه و تمرکز بر الگوی اسلامی-ایرانی در منظر شهری تاکید کرد وگفت:
بسیاری از نما‌های شهری، چه در حوزه ساختمان‌های مسکونی شخصی و چه در ساختمان‌هایی با کاربری اجتماعی و حتی ابنیه حاکمیتی در شأن و جایگاه یک شهر ایرانی-اسلامی نیست، چه برسد در شأن ام القرای جهان اسلام که ما بدان نظر ویژه داریم.

علیرضا نادعلی افزود:مدیریت شهری با وجود مصوبه شورا تاکنون برای تدوین سندی جامع به منظور تحقق اهداف سیما و منظر در چشم‌انداز طرح راهبردی شهر تهران اقدامی نکرده است.
­

شهر آفتاب برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده نیست

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درحاشیه جلسه شورا هم گفت: موضع شورا برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب است، اما، چون مساحت مدنظر وزارت ارشاد تامین نشده، تصمیم گرفته شد نمایشگاه در مصلی برگزار شود.

علیرضا نادعلی افزود: اگر شرایط فراهم شود، سال آینده آخرین سالی خواهد بود که نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار می‌شود.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر

سخنگوی شورا همچنین از برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر با هدف افزایش انسجام و همدلی در مدت زمان باقی‌مانده از دوره ششم شورای اسلامی شهر تهران خبر داد.

علیرضا نادعلی گفت: در این جلسه موضوعات مربوط به افزایش همدلی و انسجام در میان اعضای شورا و مدیریت شهری بررسی و مواردی که از ابتدای این دوره آغاز شده است و باید پیگیری شود تا به انتها برسد نیز مطرح شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم