Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، با وجود اینکه مشتریان قدیمی نفت ایران از تحریمها معاف شده اند، این کشور شاهد کاهش صادرات نفت خام برای سومین ماه پیاپی در ژانویه است. ایران سعی دارد در بحبوحه تحریم‌های آمریکا خریداران جدیدی پیدا کند.

صادرات نفت ایران در ماه نوامبر با اعمال تحریم‌های آمریکا به کمتر از یک میلیون بشکه در روز نسبت به فروش معمول 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون بشکه ای ماه آوریل کاهش یافت. ایران در دور قبلی تحریم‌ها از 2012 تا 2016 هم یک میلیون بشکه در روز صادرات داشت.

خریداران نفت ایران گفتند که کاهش صادرات ایران در نوامبر به دلیل واضح نبودن مقدار خرید آن ها تحت تحریم های جدید آمریکا بوده است.

واشنگتن بعدا یک معافیت دست و دل بازانه به هشت خریدار نفتی ایران داد که شامل چین، هند، ژاپن و کره جنوبی می شد ولی این کار هم باعث افزایش صادرات ایران نشد.

ارسال محموله‌های نفتی از سوی ایران در ماه دسامبر همان کمتر از یک میلیون بشکه در روز بود و احتمالا در ژانویه علی‌رغم افزایش ماهانه، بیشتر از این نخواهد شد.

یکی از منابعی که صادرات ایران را زیر نظر دارد اعلام کرد:« در ژانویه انتظار داریم با از سرگیری واردات برخی کشورهای آسیایی، افزایش کمی در صادرات ایران صورت بگیرد. در حال حاضر حدود 900 هزار بشکه در روز را برای ماه ژانویه پیش‌بینی می‌کنیم».

تایوان، یکی از خریداران معمول ایران سال گذشته اعلام کرد که به خاطر نبود یک مکانیزم پرداخت مشخص، علیرغم دریافت معافیت هنوز از ایران نفت نمی خرد.

ایران اعلام کرد صادراتش به اندازه‌ای که صنعت برآورد می کند پایین نیامده چون نفت را به خریداران جدید عرضه می‌کند ولی نام این خریداران را از ترس تحریم‌های جدید فاش نکرد.

محدود شدن صادرات ایران می تواند به روند کاهش تولید نفت در 2019 به رهبری اوپک کمک کند و قیمت نفت را بالا ببرد. ایران از این توافق کاهش تولید معاف شده بود.

اگر میعانات گازی، نوعی نفت سبک را هم حساب کنیم، صادرات نفت ایران بالاتر است. شرکت کپلر صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران را معادل 1.35 میلیون بشکه در ماه دسامبر اعلام کرد.

طبق اطلاعات ریفینیتو ایکون، محموله های حاوی میعانات گازی به حدود 650 هزار بشکه در روز در دسامبر کاهش یافته است، البته این ارقام شامل نفت‌کش هایی که ردیاب های خود را خاموش کرده اند نمی شود.

برخی خریدارانی که در نوامبر عقب نشسته بودند، باز می‌گردند. ترکیه پس از یک ماه توقف خرید نفت از ایران، وارداتش را از سر می‌گیرد. البته مقدار آن کمتر از نصف واردات قبل از تحریم هاست.

صادرات ایران در ماه آوریل یک ماه قبل از بیرون رفتن ترامپ از معاهده برجام و اعلام تحریم ها حداقل 2.5 میلیون بشکه در روز بود.

تهران قول داده با وجود تلاش آمریکا برای صفر کردن صادراتش، همچنان نفت خود را بفروشد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!