Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، معین شجاعی با اعلام اینکه شعبه کرمان صندوق تامین خسارت های بدنی از سال ۹۴ شروع به کار کرده است، اظهار داشت: آمار زیان دیدگان در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ به میزان ۷ درصد کاهش یافته است و تعدادی زیان دیدگان در ۹ ماهه ابتدای سال جاری در استان کرمان ۵۰۷ نفر بوده است که در همین مدت ۳۲۷ میلیارد ریال خسارت پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در ادامه افزود: تعداد زیان دیدگان در سال های۹۵ و ۹۶ به ترتیب ۷۷۱ و ۷۱۹ نفر بوده است که در مجموع هزار و ۴۴ میلیارد ریال خسارت طی این دو سال به این افراد پرداخت شده است.

رئیس صندوق تامین خسارت های بدنی استان کرمان گفت: استان کرمان با حدود هزار و ۱۰۰ فوتی و ۱۵ هزار مجروح رتبه چهارم کشوری در آمار فوتی و رتبه هشت کشوری در آمار جرحی را داشته است که متاسفانه این آمار در چند سال اخیر همواره با روند روبه رشد مواجه بوده است.

شجاعی گفت: میزان مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی هر ساله منجر به فوت ۱۷ هزار نفر و مجروحیت بیش از ۳۵۰ هزار نفر می شود که این آمار آثار زیان بار مالی، اقتصادی، روانی و اجتماعی برای حاکمیت به همراه داشته و هزینه های بسیار سنگینی به بودجه کشور و استان تحمیل کرده است.

وی به اقدامات صندوق تامین خسارت های بدنی در استان اشاره کرد و گفت: پرداخت خسارت در حداقل زمان ممکن، فرهنگ‌سازی در حوزه تصادفات رانندگی از طریق اجرای دو طرح جامعه کشوری (طرح های پوشش بیمه موتورسیکلت سواران و ماشین آلات کشاورزی فاقد بیمه نامه)، بازنگری نسبت به فرایندهای اجرایی در زمینه تاسیس شعبه در سطح استان ها و همچنین اقدامات گسترده در حوزه صیانت از منابع صندوق از جمله اقداماتی بوده که در چند سال اخیر انجام شده است.

 شجاعی با بیان این مطلب که اقدامات صندوق تامین خسارت های بدنی در چهار سال گذشته منجر به آزادی و یا جلوگیری از زندانی شدن ۲۸ هزار نفر از زندانیان غیرعمد در سراسر کشور شده است، افزود: این اقدامات فارغ از موضوعات اقتصادی آثار اجتماعی و روانی بسیار مناسبی به همراه داشته است.

مسئول صندوق تامین خسارت های بدنی  استان کرمان افزود: به منظور کاهش آمار تصادفات رانندگی در هر استان انجام اقدامات جامع در سطح استان ها ضروری است که به جای صرف منابع در امر تصادفات رانندگی می توان این منابع را در بخش عمران و آبادانی استان صرف کرد.

 وی افزود: همچنین با توجه به آمارها ضرورت دارد از طریق تبیین برنامه‌های جامع و فرابخشی و ارزیابی شاخص های عملکردی و اقدامات قابل انجام در استان مانند سایر استانها به کاهش تصادفات رانندگی توجه ویژه شود.

گفتنی است صندوق تامین خسارتهای بدنی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی به استناد مفاد ماده ۲۱ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه عهده دار حمایت از قربانیان و زیان دیدگان حوادث رانندگی و پرداخت خسارت های بدنی آنان در موارد مشخص و معینی مانند فقدان یا انقضای بیمه نامه بطلان قرارداد بیمه تعل یق تامین بیمه گر، متواری شدن و یا شناخته نشدن مسئول حادثه است.

کد خبر 4511092

منبع: مهر

کلیدواژه: تصادفات رانندگی دادگستری کرمان صندوق تامین خسارت های بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت

سرهنگ مصطفی کول‌زاده  اظهار کرد: این تعداد فوتی و مجروح نتیجه ۱۰۰ فقره تصادف در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.

وی سرعت زیاد، انحراف و تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز را از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی این مدت در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: بیشترین تصادفات این مدت به سرعت زیاد و عدم توجه به جلو اختصاص دارد.

فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی در جنوب استان گفت: باتوجه به اینکه بارش باران و لغزنده بودن معابر درون و برون شهری، منجر به افزایش تصادفات و واژگونی ها شده لازم است رانندگان وسایل نقلیه، با احتیاط بیشتری رانندگی و دو موضوع اصلی شامل رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب را مد نظر قرار دهند.

وی تاکید کرد: رانندگان توجه داشته باشند، هنگام بارش باران میدان دید راننده محدود می‌شود و احتمال بروز تصادف به مراتب بالاتر می‌رود. از این رو لازم است تجهیزاتی مثل برف‌پاک‌کن و بخاری که نقص آن‌ها می‌تواند در دید راننده تاثیرگذار باشد، مورد بازبینی و در صورت نیاز رفع نقص قرار گیرند.

سرهنگ کول زاده با بیان اینکه در بارندگی، سرعت خودرو بایستی به مراتب کمتر از سرعت در راه‌های خشک باشد زیرا که سطح اصطکاک بین راه و لاستیک به حداقل می‌رسد، گفت: هنگامی که آب زیادی در سطح معابر جاری می‌شود، چنانچه با سرعت وارد آن شوید آب موجود میان لاستیک و جاده قرار گرفته و در این حالت خودرو بر روی لایه‌ای از آب حرکت می‌کند و بسیار خطرناک و احتمال خروج از راه و تصادف و واژگونی را افزایش می دهد.

وی تاکید کرد: در مجموع خودداری از عجله در سفر و داشتن استراحت کافی برای حدود ۱۵ دقیقه پس از هر ۲ ساعت رانندگی برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی راننده وسیله نقلیه ضروری است تا بازگشت مسافران به شهر و دیار خود ایمن و سلامت انجام شود.
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: رانندگان عزیز توجه داشته باشند رعایت فاصله طولی و رانندگی با سرعت مطمئنه می‌تواند از بروز بسیاری سوانح و تلفات جاده‌ای جلوگیری کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • آخرین آمار تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟
  • آخرین آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز اعلام شد
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات نوروز
  • در تعطیلات نوروزی یک هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات جان باختند
  • جان باختن هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات در تعطیلات نوروز