Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-29@12:37:37 GMT

این ۷ دلیل برای ازدواج کافی نیست!

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۶۱۸۲

این ۷ دلیل برای ازدواج کافی نیست!


بعضی از ازدواج‌ها با انگیزه‌های مختلفی که شاید بتوان گفت: غلط و خودخواهانه بوده، شکل گرفته است. انگیزه‌هایی که بعد از مدتی می‌توانند تغییر کنند و دختر و پسری را به این نتیجه برسانند که ازدواج، اشتباه‌ترین تصمیم زندگی‌شان بوده است.

توجه داشته باشید که اگر نگرش درستی درباره این نوع انگیزه‌ها وجود داشته باشد و ازدواج به صورت اصولی صورت گیرد، این انگیزه‌ها می‌تواند خوب هم باشد، اما معمولا این گونه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خور ذکر است که اگر این دلایل به همراه یک سری پیش نیاز‌های دیگر برای ازدواج اصولی مد نظر قرار بگیرد، می‌تواند انگیزه خوبی هم باشد، اما هیچ کدام شان به تنهایی برای داشتن یک ازدواج موفق کافی نیست. رایج‌ترین این انگیزه‌ها را در ادامه خواهید خواند.

۱- فقط به دنبال هیجان در زندگی ام هستم

گریختن از واقعیات زندگی یکی از دلایل بعضی از دختر و پسر‌های دم بخت برای ازدواج است. بعضی از جوانان ازدواج می‌کنند نه به این دلیل که شخص مناسبی را برای ازدواج یافته اند بلکه در بیشتر مواقع به خاطر آن که بهانه‌ای برای دور شدن از مشکلات و واقعیات زندگی خود داشته باشند، متاهل می‌شوند. زندگی این گونه از افراد خالی از شور و اشتیاق و هدف است. آن‌ها به جای آن که راه حل مشکل را در وجود خود بیابند، با این تصور که با ورود فرد دیگری زندگی شان از کسالت بیرون خواهد آمد ازدواج می‌کنند، اما غافل از این که با این ازدواج آینده شان را هم به خطر می‌اندازند.

۲- فقط به دنبال رفع نیاز‌های جنسی ام هستم

درست است که یکی از اهداف ازدواج تامین نیاز‌های جنسی است و امری طبیعی است، اما به خاطر داشته باشید که این تنها دلیل برای ازدواج نیست. انتخاب شریک زندگی فقط برای این که نیاز‌های انسان را برطرف کند، با گذشت کمی زمان می‌تواند دردسر‌های زیادی برای یک زندگی مشترک ایجاد کند.

۳-، چون احساس می‌کنم هیچ کسی به من توجه نمی‌کند

برخی جوانان شاید با نخستین فردی که به آنان پیشنهاد ازدواج می‌دهد ازدواج می‌کنند. این گونه افراد به دلیل اعتماد به نفس پایین فکر می‌کنند که هیچ کسی به آن‌ها توجه نمی‌کند و به همین دلیل فرصت را غنیمت می‌شمارند و به اولین پیشنهاد ازدواج، پاسخ مثبت می‌دهند. باید توجه داشت که ازدواج شتاب زده، آثار سوء خاصی دارد که زن و شوهر بعد از ازدواج با آسیب‌های آن مواجه می‌شوند.

۴-، چون از ترک فرد مورد علاقه ام احساس گناه می‌کنم

برخی جوانان که پیش از ازدواج با فردی رابطه طولانی مدت داشته اند شاید بدون عشق، تن به ازدواج می‌دهند فقط به دلیل احساس گناهی که تصور می‌کنند ترک کردن فرد مورد علاقه شان کار پسندیده‌ای نیست. هنگامی که جوانان به دلیل احساس گناه و عذاب وجدان با فردی ازدواج می‌کنند ثمری جز ناکامی و نابودی هر دو فرد در پی نخواهد داشت.

۵- فقط به خاطر فشار اطرافیانم ازدواج می‌کنم

تاثیراتی که دوستان، خانواده، جامعه و حتی عقاید دیگران بر ما تحمیل می‌کنند؛ عقایدی مانند این که زودتر باید سر و سامان بگیری، تا کی می‌خواهی مجرد بمانی؟ پیر شدی! و ... نباید تنها دلیل ما برای ازدواج باشد. اگر دلیل اصلی ازدواج این موارد باشد، حاصل آن زندگی همراه با آرامش نخواهد بود چراکه توقع داریم بعد از ازدواج هم دیگران به کمک مان بیایند که شاید این گونه نشود.

۶- می‌خواهم فقط از تنهایی خلاص شوم

بسیاری از جوانان به دلیل این که تنها هستند یا از تنها ماندن هراس دارند یا این که مایوس هستند، تن به ازدواج می‌دهند، اما در این شرایط معمولا فرد قادر به یک گزینش صحیح نیست و احتمال این که با شخص نامناسبی ازدواج کند، زیاد است. برخی جوانان تا آن حد از لحاظ عاطفی تهی هستند که امیدی به یک ازدواج موفق ندارند و به هر رابطه‌ای به امید ازدواج، دل خوش می‌کنند. در نهایت این گونه افراد گرفتار روابط محنت زا و غم انگیزی می‌شوند.

۷- می‌خواهم فردی مسئولیت مراقبت از من را به عهده بگیرد

فرار از رشد و بالندگی هم دلیل برخی جوان‌ها برای ازدواج است. بعضی از جوانان به این منظور ازدواج می‌کنند که فرد دیگری مسئولیت مراقبت از آن‌ها را به عهده بگیرد. این گونه افراد معمولا از لحاظ عاطفی به شریک زندگی خود وابسته می‌شوند. ازدواج‌هایی که اختلاف سنی فاحشی در آن دیده می‌شود، ازدواج‌هایی که مغایرت محسوسی در سبک زندگی دارند و همچنین ازدواج‌هایی که اختلاف طبقاتی در دو فرد وجود دارد از این دسته هستند.


منبع: روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسر ازدواج نیازهای جنسی معیارهای انتخاب همسر زندگی زناشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رنگ ادرار نشان‌دهنده سلامتی است؟

ادرار ترکیبی از آب، الکترولیت‌ها و مواد زائد است که کلیه‌ها از خون تصفیه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان کلینیک کلیولند، ادرار فرد سالمی که به اندازه کافی آب‌ مصرف‌کرده است باید تقریبا بین بی‌رنگ‌ که نشان‌دهنده نوشیدن آب زیاد است‌ و عسلی یا کاهی روشن باشد. این رنگ ادرار در افرادی که به اندازه کافی آب نمی‌نوشند، به رنگ زرد تیره یا کهربایی در می‌آید.

دلیل رنگ‌های دیگر ادرار می‌تواند رژیم غذایی یا مشکلات سلامتی باشد.

ادرار قهوه‌ای تیره نشانه کم‌آبی خطرناک است. این رنگ می‌تواند به معنای وجود صفرا در ادرار هم باشد که نشانه بیماری کبدی است.

رنگ نارنجی ادرار هم از کم‌آبی بدن خبر می‌دهد اما می‌تواند علامت مشکل کبد یا مجرای صفراوی هم به شمار رود. البته در برخی موارد هم ممکن است به رنگ خوراکی یا داروهای مصرفی مربوط می‌شود.

ادرار به رنگ صورتی و قرمز هم می‌تواند علامت خطر و هم پیامد خوردن لبو، زغال‌اخته یا ریواس باشد که در این صورت جای نگرانی نیست.

به گزارش ایندیپندنت، رنگ ادرار همچنین مواردی مانند بیماری کلیوی، مسمومیت با سرب و انواع خاصی از سرطان را هم نشان می‌دهد که در چنین مواقعی بهتر است حتما به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم توجه جدی خانواده‌ها به نیاز عاطفی و غریزی جوانان
  • لزوم توجه جدی خانواده‌ها نسبت به نیاز عاطفی و غریزی جوانان
  • نشانه‌های طلایی ازدواج هوشیارانه
  • ۱۳ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده در کردستان فعالیت دارند
  • تا کی بدون بیمه از مشاوره ازدواج استفاده کنیم؟
  • پلمب دو کافی‌شاپ در مشهد
  • پرداخت ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به طرح‌های ملی جوانان در استان اردبیل
  • آیا رنگ ادرار نشان‌دهنده سلامتی است؟
  • صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟
  • طرح «زندگی با آیه‌ها»زمینه ساز ترویج فرهنگ قرآنی است