Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محسن موهبتی استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه نشست آموزشی بسته سلامت کارکنان دولتی که در تالار رازی برگزار شد با اشاره به اینکه افراد دیابتی و با چربی و فشار خون بالا سه فاکتور خطر ساز بیماری‌های قلبی عروقی را دارند، گفت: برای کاهش چربی خون، استفاده از لبنیات کم چرب، گوشت کم چرب، حذف پوست مرغ، افزایش مصرف گوشت ماهی مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه استفاده از مواد غذایی آب پز، تنوری و کبابی نیز توصیه می‌شود تصریح کرد: مصرف روغن مایع به خصوص روغن زیتون، پرهیز از فست فودها، افزایش مصرف سبزی ها، میوه تازه نیز برای کاهش چربی خون مفید است.

 استادیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه چربی خون یکی از علایم خطرساز بیماری‌های قلبی عروقی است، گفت:درد‌های قفسه سینه که بیش از ۱۵ دقیقه ادامه داشته باشد باید پیگیری شود.   موهبتی افزود:اگر بعد از استراحت و استفاده از قرص‌های زیر زبانی درد برطرف نشد، حتما باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

وی با بیان اینکه درد‌های قفسه سینه همراه با تعریق و تنگی نفس، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تهوع، گیجی، از نشانه‌های بیماری‌های قلبی عروقی است، تصریح کرد:نبض سریع، ضعف، عرق سرد نیز نشانه بیماری قلبی عروقی است.   انتهای پیام//ج.ر   عرق سرد نشانه بیماری قلبی عروقی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری یک میلیون و ۴۲ هزار و ۵۷۶ نفر در پویش ملی سلامت در گلستان

موسی‌الرضا شبیهی گفت: با اجرای پویش ملی سلامت در استان بیش از ۳۲ هزار نفر شامل ۱۵ هزار و ۵۳۸ بیمار دیابتی نوع ۲ و ۱۶ هزار و ۵۷۳ بیمار فشار خون بالا در استان شناسایی شده و تحت مراقبت قرار گرفتند.

او با اشاره به شناسایی ۱۹ هزار و ۴۵۹ بیمار با احتمال دیابت و ۱۸ هزار و ۴۷۰ بیمار با احتمال فشار خون بالا در این طرح، گفت: مرحله دوم پویش ملی سلامت با هدف تایید بیماری در افراد مشکوک دیابت و فشار خون شناسایی شده از بهمن ماه در استان آغاز شد.

به گفته وی در این مرحله بیماران با احتمال دیابت و فشار خون به مراکز خدمات جامع سلامت فراخوان شده و توسط پزشکان ارزیابی و برای تمام بیماران مشکوک به دیابت، دوباره تایید بیماری قندخون وریدی درخواست می‌شود.

شبیهی ادامه داد: از ابتدای بهمن تاکنون ۵۳.۸ درصد افراد مشکوک به دیابت و ۴۲.۵ درصد افراد مشکوک به فشارخون شناسایی شده در پویش ملی سلامت توسط پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت ویزیت و پس از تایید بیماری تحت درمان دارویی قرار گرفتند.

او  بیان کرد: تشخیص به‌هنگام بیماری دیابت و فشار خون یکی از اهداف اصلی پویش ملی سلامت بود که در این راستا نتایج قابل قبولی در گلستان به‌دست آمد.

به گفته وی، قند خون بالا به مرور زمان می‌تواند به رگ‌های خون‌رسان و اعصاب کنترل‌کننده قلب آسیب برساند ضمن این‌که احتمال بیماری قلبی عروقی در بیماران دیابتی ۲ برابر بیشتر از افراد دیگر است.

رئیس مرکز بهداشت استان افزود: همچنین فشار خون بالا ممکن است باعث آسیب عروق شود و در نتیجه رسیدن خون به قسمت‌های مختلف بدن، از جمله اعضای حیاتی مانند قلب را دشوارتر کند و فرد را بیشتر در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار دهد.

شبیهی یادآور شد: فشار خون بالا و دیابت، خطر بروز انواع عوارض ناشی از بیماری دیابت را نیز بیشتر می‌کند، بنابراین حفظ فشار و قند خون در محدوده سلامت بسیار مهم است و تشخیص به‌هنگام بیماری و درمان مناسب احتمال بروز عوارض را در فرد کاهش می‌دهد.

او ضمن تاکید بر اصلاح سبک زندگی سالم برای محافظت از عوارض دیابت و فشار خون بالا از افراد بالای ۱۸سال که در مرحله اول پویش ملی سلامت توسط کادر بهداشت به آنان اعلام شده که قند خون یا فشارخون غیر طبیعی دارند خواست برای تایید و تشخیص به هنگام بیماری خود به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه و در انجام این امر مهم با پزشکان مراکز همکاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • هفت ماده غذایی مفید برای مبتلایان به نارسایی قلبی
  • خطر سکته مغزی و زوال عقل در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بیشتر است
  • رژیم غذایی فستینگ ریسک این بیماری خطرناک را افزایش می‌دهد
  • درمان اصلی کبد چرب چیست؟
  • به گفته یک پزشک افراد باید در مورد فشار خون بالا چه کنند؟
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با این دانه خوراکی
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • غربالگری یک میلیون و ۴۲ هزار و ۵۷۶ نفر در پویش ملی سلامت در گلستان
  • تشخیص بیماری قلبی با سرفه