Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

پایگاه خبری صراط از شکایتهای متعدد علی اصغر مونسان مدیرعامل سابق منطقه آزاد کیش و معاون رئیس جمهور و رئیس فعلی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تبرئه شد.

بنا بر این گزارش ، مونسان که به دلیل افشای حمایت های ویژه اش از بابک زنجانی توسط سایت صراط از غفاریان مدیرمسئول این سایت شکایت کرده بود در نهایت پس از دو سال پیگیری ممتد و مجدانه، نتوانست راه به جایی ببرد و با توجه به ارائه دفاعیات مستند مدیرمسئول صراط نیوز و وکیل سایت، قرار منع تعقیب توسط بازپرس شعبه صادر شد اما مونسان به این قرار اعتراض کرده و در نهایت شقاقی قاضی شعبه 6 دادگاه يك کیفری استان تهران، رای به برائت سایت صراط داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب اینجا بود که شکایت مونسان از زمان مدیرعاملی وی در منطقه آزاد کیش توسط نماینده حقوقی آن سازمان مطرح شده و با آمدن مونسان به تهران و نشستنش بر صندلی معاونت رئیس جمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی، وی مدیر حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش را به عنوان مدیرکل حقوقی و امور استانهای میراث فرهنگی منصوب کرد و اینگونه بود که شکایتهای وی از دو نهاد دولتي اما با یک مدیر حقوقی پیگیری می شد!

حامی بابک زنجانی در شکایت خود نشر اکاذیب، افترا و توهین را مطرح کرده بود که مدیرمسئول صراط از هر سه عنوان اتهامی تبرئه شد .

در ذیل لینک مطالبی را که باعث شده بود تا این عضو هیات دولت تدبیر و امید به درد آمده و از آن شکایت کند می خوانید.

_آقای رئیس بعد از استمداد از بخش خصوصی به چین می رود!/ پای «بابک زنجانی»‌های جدید به میراث فرهنگی باز می‌شود؟ / «بخش خصوصی» مورد نظر مونسان چه کسانی هستند؟ 

_حامی بابک زنجانی، یک مدیر دیگر را از کیش به میراث می برد!

_وقتی بازی رسانه ای به دیوار می خورد! / نام حامی بابک زنجانی در بین بازنشسته ها هم قرار نگرفت!

_نامه حامي بابك زنجاني براي جشن روز كورش، چگونه از رسانه هاي معاند سر در آورد؟!

 

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: علی اصغر مونسان بابک زنجانی شکایت دادگاه تبرئه قاضی منطقه آزاد کیش سازمان میراث فرهنگی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • استقلال از شکایت ۴۲میلیاردی یک ایجنت تبرئه شد
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • تبرئه استقلال از شکایت ۴۲ میلیاردی یک ایجنت
  • شکایت سناتورهای آمریکایی از برگزاری اعتراضات حامی فلسطین
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های محلی و بین‌المللی
  • مشکلات بازاریان زنجانی به رئیس دادگستری چه بود؟