Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،جواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی  امروز در حاشیه افتتاحیه چند طرح در شهر کاشان اظهار کرد: استان کاشان علاوه بر میراث جهانی که در آن وجود دارد در حوزه ملی ظرفیت‌های قابل‌توجهی را دارد و خدمات بزرگی را از همان زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی تا به امروز به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی افزود: ظرفیت‌های کاشان بیش از این است که امروز مورد توجه قرار گرفته است لذا ما معتقدیم کاشان اگر ارتقا و اختیارات وسیعی‌تر پیدا کند به دلیل ظرفیت‌های مختلفی که ازنظر جغرافیایی و نیروی انسانی دارد می‌تواند خدمات بیشتر و بهتری ارائه کند.

وی تصریح کرد: تنها استانی که دو نماینده ولی‌فقیه در آن حضور دارد، استان اصفهان است و حضور آیت‌الله نمازی به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در شهر کاشان نشان‌ دهنده نگاه مقام معظم رهبری بدین شهرستان است بنابراین با احیا چنین این ظرفیت‌هایی می‌توان کمک بیشتری در جهت رشد و پیشرفت کشور انجام داد.

ساداتی‌نژاد با اشاره به صنعتی بودن شهر کاشان یادآور شد: شهرستان کاشان یک شهر صنعتی است که بیش از 2 هزار کارخانه در آن قرار دارد که فعالیت هزار کارخانه فرش ماشینی در این شهر سبب شده تا کاشان دومین قطب تولید فرش ماشینی در جهان باشد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: 55 هزار نفر در این شهر صنعتی مشغول به کار هستند اما به‌شدت با کمبود نقدینگی، تأمین مواد اولیه و به‌خصوص مشکل خرید اعتبار ارزی مواجه هستند.

وی با بیان پیشرفت 98 درصدی خط آب زاینده‌رود به سمت کاشان ، تصریح کرد: حدود 20 سال از شکل‌گیری خط آب زاینده‌رود به کاشان می‌گذرد اما هنوز ظرفیت کامل انتقال آب صورت نگرفته است و تقریباً 2 درصد از این طرح باقی‌مانده است که با اندک رقمی می‌توان از ظرفیت این طرح استفاده کرد.

ساداتی‌نژاد با اشاره به‌قرار گرفتن استان کاشان در منطقه خشک کشور ابراز داشت: در این منطقه با بحران آب مواجه هستیم و در آینده‌ای که به سمت آن حرکت می‌کنیم دور نمایی از وضعیت مطلوب آب نداریم به‌طوری‌که اکنون دو نکته در بحث کشاورزی این شهرستان قابل‌ توجه است که ابتدا می‌توان به کاهش ساعت کارکرد چاه‌های کشاورزی کو دوم تعدیل پروانه چاه‌های آب کشاورزی تا 43 درصد اشاره کرد که این موارد سبب ایجاد مشکل در معیشت کشاورزان شده است.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی تأسیس بازار آب در کاشان را، راه‌حل مشکلات مطرح‌شده دانست و ادامه داد: ایجاد بازار آب در شهرستان کاشان به‌صورت آزمایشی می‌تواند یک اتفاق بسیار گران‌بها باشد که در این صورت مشکل معیشت کشاورزان هم حل خواهد شد.

وی با اشاره به‌قرار گرفتن آب صرفه‌جویی شده حاصل از بازار آب در صنعت گفت: در کاشان روزی 10 ساعت و ماهی 300 ساعت آفتاب وجود دارد که این اتفاق می‌تواند موجب تبدیل‌شدن مزرعه‌های کشاورزی به مزرعه خورشیدی شود، که البته چنین اقدامی نیازمند یک اتحاد و تصمیم همگانی بین وزارت نیرو ، جهادکشاورزی است.

ساداتی‌نژاد اذعان کرد: اقدام به اجرایی شدن چنین طرحی باعث رفع مشکلات در ناطق مرکزی هم خواهد شد و به همین دلیل شهرستان کاشان این آمادگی را دارد که به‌صورت آزمایشی این کار را انجام دهد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی بابیان مشکل آب در کاشان و آران و بیدگل اضافه کرد: از خرداد تا شهریور سال جاری در شهرستان‌های کاشان، آران وبیدگل مشکل قحطی آب وجود دارد که آب‌رسانی در بسیاری از روستاها و مناطق با تانکر انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: با کمک دانشگاه کاشان و حوزه آب و برق شهرستان‌ها توانستیم اقداماتی جهت بهبود وضعیت پیش رو انجام دهیم، به‌طور مثال با آزمایش 7 نقطه در منطقه بررسی شد که کولرها چه مقدار آب مصرف می‌کنند که کمترین آن حدود 330 لیتر و بیشترین آن حدود 560 لیتر بوده است که با در نظر گرفتن متوسط 220 لیتر مصرف آب و پس از محاسبه علمی مشخص شد حدود 7.5 میلیارد لیتر آب شیرین از اول خرداد تا 30 شهریور در شهرستان کاشان به‌راحتی تبدیل به بخار می‌شود.

ساداتی‌نژاد افزود: حجم کل آب که از زاینده‌رود به دست می‌آید 410 لیتر بر ثانیه است، بنابراین اگر سامانه سرمایش در این منطقه از کولرآبی به گازی تبدیل شود، 7.5 میلیارد لیتر آب شیرین در فصل بحران آب در اختیار کاشانی‌ها قرار خواهد گرفت که با این روش و پیاده‌سازی آن در کل مناطق کویری و مرکزی کشور مشکل بی‌آبی بین خواهد رفت.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی بابیان ارائه مطالعاتی به وزارت نیرو و هیأت دولت، اذعان کرد: چندی پیش یک طرح مطالعه شده و علمی مبنی اجرا طرح تغییر سامانه سرمایشی در مناطق مرکزی و کویری کشور به وزارت نیرو ارائه شد و پس‌ازآن یک نامه به هیئت دولت نوشته شد تا این اجرای این طرح در دستور کار هیئت دولت قرار بگیرد.

ساداتی نژاد تصریح کرد: اجرا این طرح به‌صورت آزمایشی در شهرستان کاشان نیازمند آن است که تعرفه 4 گرمسیری در منطقه به 3 گرمسیری تبدیل شود که یکی از نتایج آن همان‌طور که گفته شد، صرفه‌جویی 7.5 میلیارد آب شیرین در شهرستان کاشان است.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: به‌طور متوسط هزینه یک کیلو وات برق خانگی در استان اصفهان 71 تومان و در کاشان 91 تومان است و این بدان معناست که هزینه یک کیلو وات برق خانگی در کاشان در مقایسه با کل استان اصفهان گران‌تر است که یکی از دلایل آن فعالیت 22 ساعته سامانه گرمایشی در این شهرستان در فصل گرما است.

وی در ادامه گفت: از هیأت دولت خواستاریم که این طرح در تابستان سال آینده به‌صورت آزمایشی در شهر کاشان به اجرا برسد که قطعاً باعث خواهد شد تا مشکل آب در بخش کویر مرکزی ایران حل شود.

ساداتی‌نژاد در پایان بابیان آنکه این طرح می‌تواند یک هدیه به مناسبت 40 سالگی انقلاب برای مردم کاشان باشد، گفت: طی 3 سال گذشته در حوزه‌های مختلف همچون تأمین کولرگازی و تأمین برق، سرمایه‌گذاران متعددی اعلام حضور و سرمایه گزاری در جهت اجرا این طرح کرده‌اند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و اردکانیان وزیر نیرو صبح امروز به منظور افتتاح و بهره برداری از چند طرح  به شهرستان کاشان سفر کردند؛ در این سفر از واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان، مدل دوم تصفیه خانه فاضلاب کاشان و خط تولید پایه های چدنی توزیع برق بهره برداری شد.

انتهای پیام/م

حل مشکل آب کاشان با تغییر سامانه سرمایشی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از صرفه جویی ۲۵۰ مگاواتی در توزیع برق شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند در این کلانشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد رضا سلاحی با اشاره به ابلاغ 180 برنامه عملیاتی شرکت توانیر برای گذر موفق از پیک تابستان 1403 گفت: توسعه اتوماسیون و هوشمندسازی به عنوان یکی از سرفصل‌های مهم ماموریت‌های ابلاغی شرکت توانیر یکی از کلید واژه‌های مهم در کنترل پیک بار مصرف است که در تامین پایدار برق، رشد بهره وری، افزایش ضریب اطمینان و ایمنی، مدیریت بار، کاهش هزینه نقش بسزایی دارد.

وی گفت: با هدف ارتقای شاخص قابلیت اطمینان شبکه، با اختصاص اعتبارات ویژه، اقدامات شاخصی در نصب کنتور‌های هوشمند، طرح‌های هوشمندسازی و کنترل‌پذیری شبکه توزیع اجرایی شده است.

مدیر عامل توزیع نیروی برق شیراز با بیان اینکه امروزه عزم جدی جهت مدیریت بار با اتخاذ راهکار‌های متعدد مانند هوشمندسازی شبکه، کنتور‌های هوشمند و همینطور طرح‌های تشویقی در دستور کار قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و همدلی مشترکین اقدامات موثری در راستای استفاده بهینه از انرژی گرانبهای برق صورت خواهد گرفت.

 وی گفت از سال 1401 تاکنون با نصب 200 کلید فرمان پذیر در شبکه‌های برق این شرکت، هوشمندسازی در شبکه‌های برق این شرکت رشد ده برابری داشته است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز گفت: علاوه بر افزایش نقاط کنترل پذیر و فرمانپذیر در شبکه‌های برق با نصب کنتور‌های هوشمند قابلیت پایش لحظه‌ای فراهم شده است.

سلاحی با بیان اینکه تا کنون 20171 کنتور هوشمند در محدوده عملکرد این شرکت نصب شده است گفت: تا کنون 65 درصد تعداد اشتراک‌های ادارات و 90 درصد بار این اشتراک‌ها با نصب 1476 کنتور هوشمند، 100 درصد اشتراک‌های کشاورزی با نصب 14825 کنتور هوشمند، 11 درصد تعداد اشتراک‌های تجاری و 25 درصد بار این اشتراک‌ها با نصب 4053 کنتور هوشمند و 12600 کنتور برق خانگی به کنتور‌های هوشمند کنترل پذیر و فرمانپذیر تجهیز شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز با اشاره به اینکه سامانه هوشمندسازی شبکه برق با استقرار سیستم قرات از راه دور با اولویت کنتور‌های دیماندی (مشترکین صنعتی- کشاورزی- ادارات- مشترکین تجاری) در دستور کار قرار دارد گفت: امکان برقراری ارتباط دو سویه بین شرکت و مصرف کنندگان، جمع آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی به شرکت از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از کنتور‌های هوشمند است.

سلاحی گفت: ایجاد زیر ساخت‌های فنی و مهندسی، استفاده از طرح‌های انگیزشی و تشویقی و اصلاح نظام تعرفه‌ای همگی در راستای اصلاح الگوی مصرف و سوق دادن انرژی برق بعنوان یک سرمایه ملی به بخش مولد جامعه است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز افزود: انرژی گرانبهای برق به عنوان سرمایه ملی، نه یک انتخاب بلکه یک الزام اخلاقی و اجتماعی است، که خوشبختانه به راحتی و بدون آسیب به رفاه خانواده با رعایت نکات ساده مانند استفاده از دمای آسایش 24 الی 26 درجه سانتگیراد برای وسایل سرمایشی، استفاده حداکثری از نور طبیعی، عدم استفاده همزمان از وسایل پرمصرف برقی و ... می‌توان نقش مهمی در صرفه جویی حداقل 20 درصدی در مصرف برق ایفا کرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • امدادرسانی هلال‌احمر به مناطق متاثر از سیل و آب‌گرفتگی در اصفهان + عکس و فیلم
  • آب بردگی ۲ دستگاه کامیون در نائین
  • وقوع سیل در کاشان؛ امدادرسانی ادامه دارد
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • حضور امدادگران در سیل کاشان
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی ادامه دارد
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • اسلامی: ارزش سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده در نیروگاه بوشهر ۸ میلیارد دلار است
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند