Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@15:02:03 GMT

سانسور معترضان فرانسوی در رسانه‌های فرانسه

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۵۹۳۰۷

ساعت 24- معترضان فرانسوی با گلایه از پوشش رسانه‌ای اعتراضات در این کشور، می‌گویند رسانه‌ها گستره اعتراضات را سانسور کرده و تلاش می‌کنند تصویری خشن از معترضان ترسیم کنند.

به دنبال هفته‌ها اعتراضات مردمی در فرانسه که در آن‌ها شعارهایی در مخالفت با دولت «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه سر داده شده، در روزهای اخیر برخی از رسانه‌ها شماری از معترضین را به زد و خورد با خبرنگاران متهم کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته شماره یکشنبه وبگاه «لوکال» در حالی که برخی برخوردهای نادرست نیز از سوی «جلیقه زردها» در جریان تظاهرات در فرانسه مشاهده شد، اما معترضان معتقدند سانسورهای زیادی از سوی رسانه‌ها در این زمینه صورت گرفته و آن‌ها در گفت‌وگوهایی دلیل نفرت و بی اعتمادی به رسانه‌های این کشور را توضیح دادند.

«مایکل بونجو» یک معترض 43 ساله فرانسوی در این زمینه می‌گوید رسانه‌ها از سوی دولت سانسور می‌شوند.

وی در توضیح گفت: «گمان می‌کنم رسانه‌ها چندان با جلیقه زردها عادلانه برخورد نمی‌کنند. آن‌ها به واقع بر ناآرامی‌ها از سوی ما که البته تصدیق می‌کنم موردی خوبی نیست- تمرکز کرده‌اند. مطمئن نیستم که تقصیر آن‌هاست، شاید توسط ماکرون سانسور شده باشند، اما قطعا به گزارش‌هایی که در مطبوعات می‌بینم، اعتمادی ندارم.»

«لاتیتیا دیات» دیگر معترض فرانسوی نیز گفته به گزارش‌هایی که شاهدش بوده، اعتمادی ندارد. این کارگر 38 ساله شاغل در کارخانه گفت خشونت جناح جلیقه زردها ناشی از سرخوردگی از عملکرد پلیس بوده است.

وی توضیح داد: «من در چند تظاهرات در پاریس حضور داشتم و شاهد این بودم نیروهای پلیس، مردمی که هیچ اقدام اشتباهی انجام نداده بودند را چندین بار کتک زدند.

در حالی‌که پلیس بعضی وقت‌ها به سر معترضان ضربه می‌زد و زخم‌های وحشتناک و افراد غرق در خون را دیدیم، آنگاه شما اخباری را شاهدید که در آن جلیقه زردها سعی در حمله به پلیس دارند که به نظر من تنها یک بار و آن هم هنگام یورش پلیس به سوی آن‌ها رخ داد.»

این شهروند متعرض فرانسوی افزود که حتی به آمار و ارقام ارائه شده در اخبار رسانه‌ها نیز اعتمادی ندارد، زیرا بر این باور است که جمعیت جلیقه زردها بسیار بیش از ارقام رسانه‌هاست.

بر اساس این گزارش، معترضان همچنین عنوان می‌کنند که پوشش رسانه‌ای در این رویداد یک طرفه و جانبدارانه است و تنها برخوردهای فیزیکی گزارش می‌شود. برخی دیگر از شهروندان فرانسوی نیز اشاره کردند که از طریق «فیسبوک» اطلاعات واقعی تظاهرات مردمی را به اشتراک گذاشتند.

«میشل اولر» شهروند 70 ساله فرانسوی با بیان «ناامیدی به رسانه‌ها » گفت که به نظر رسانه‌ها تلاش دارند جلیقه زردها را «افرادی بد» جلوه دهند تا مردم از آن‌ها بترسند.

«دومنیک مارتین» 60 ساله و از حاضران ثابت در تظاهرات روزهای شنبه از ماه نوامبر (آذر) به این سو گفت: «رسانه‌ها در فرانسه فاسدند و جز دروغ چیز دیگری نمی‌گویند، زیرا حامی پلیس هستند.»

اعتراض‌های مردمی در فرانسه تحت عنوان جلیقه ‌زردها که از دو ماه پیش شروع شده، با وجود عقب‌نشینی رئیس‌جمهور این کشور از گران کردن بنزین و تعلیق طرح گرانی بنزین، همچنان ادامه دارد. در جریان این اعتراضات تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر بازداشت و ده‌ها تن زخمی شده‌اند.

ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی از برخورد خشونت‌آمیز پلیس با معترضان حکایت دارد. در برخی از این ویدئوها مشخص است که پلیس مستقیما افراد را هدف گلوله پلاستیکی قرار می‌دهد یا شمار زیادی از مأموران به صورت دسته‌جمعی افراد را کتک می‌زنند.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۹۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اعتراضات علیه جنگ غزه از دانشگاه کلمبیا و ییل به سایر دانشگاه‌ها آمریکا گسترش یافته است.

این تازه‌ترین بحرانی است که مقام‌های آمریکا و دانشگاه‌های آمریکا در ادامه جنگ غزه با آن مواجه‌اند.

معترضان آمریکا را به حمایت از جنگ متهم می‌کنند.

نیرو‌های پلیس آمریکا با لباس و تجهیزات ضدشورش به پردیس اصلی دانشگاه «ییل» در کانتیکات و محل برگزاری تظاهرات دانشجویی ضداسرائیل هجوم بردند.

«سی‌ان‌ان» نیز گزارش داده است که پلیس حتی به خبرنگاران روزنامه دانشگاه هشدار دستگیری در صورت ترک نکردن محل را داده است.

توجیه حضور گسترده پلیس ضدشورش در دانشگاه، رخداد اوایل این هفته است که در آن یک روزنامه‌نگار یهودی حاضر در صحنه مدعی شد یکی از معترضان با پرچم فلسطین به چشم او کوبیده است.

همچنین، بنابر گزارش «بی‌بی‌سی» پلیس به چادر‌ها و محل تجمع دانشجویان در دانشگاه نیویورک یورش بُرد و شماری را دستگیر کرد.

روز دوشنبه، دانشگاه کلمبیا نیز کلاس‌های حضوری را لغو کرد.

در برکلی و ام‌آی‌تی هم وضعیت مشابهی برقرار است. اعتراض سایر دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را هم فرا گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سانسور تظاهرات دانشجویان کلمیبا در رسانه‌های بیگانه
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • جریمه انتقاد از جنایات جنگی در کشور مدعی مهد دموکراسی!
  • حمایت مردم فرانسه از عملیات تنبیهی وعده صادق
  • آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!‏
  • شرکت بیمه طرفدار صهیونیست‌ها هدف معترضان خشمگین فرانسوی
  • اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • به دلیل مصدومیت: ستاره فرانسه در یورو غایب است
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است