Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - استاندار تهران گفت: دولت تدبیر و امید با کمک مجلس شورای اسلامی، برای نخستین بار در کشور، رقمی بالغ بر یک و نیم میلیارد دلار (حدود 17 هزار میلیارد تومان) از محل صندوق ذخیره ارزی را برای توسعه اشتغال روستایی اختصاص داده که این مهم در ادوار گذشته بی‌سابقه بوده است.

به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی در نشست تخصصی ویژه دهیاران که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم به روز رسانی دانش در عموم حوزه ها اظهار داشت: امروزه رودخانه خروشان علم و تخصص در تمام کشورهای دنیا در جریان است و هر کشوری در این مسیر قرار نگیرد، دچار عقب‌ماندگی بزرگی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به لزوم توجه به توسعه روستاها در کنار آسیب شناسی آن، تصریح کرد: اگر به سرشماری کشور در 30 سال قبل رجوع کنیم، جمعیت روستایی بالغ بر 70 درصد بوده و جمعیت شهری کشور در حدود 30 درصد که در حال حاضر متاسفانه این مسئله بر عکس شده است، چرا که ما نتوانستیم نسل مدرن مسلح به بهره مندی از علم و فناوری را در روستاها نهادینه کنیم.
مقام عالی دولت در استان تهران، خاطرنشان کرد: این بی توجهی به جامع‌نگری در حوزه روستاها، آسیب‌زا بوده است.
وی افزود: باید به مزیت های نسبی هر منطقه از روستاهای کشور توجه کرده و شغل متناسب با مناسبات روز و علم و تخصص جوانان روستایی ایجاد کنیم، باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا با ایجاد پیوند بین علم و تخصص و فناوری، ایده های نو در حوزه روستاها را به ورطه عمل کشانده و زمینه استفاده روستاییان تحصیلکرده را از پیاده سازی اندیشه های نو و مدرن فراهم کنیم.
استاندار تهران تصریح کرد: در این شرایط باید تلاش کنیم تا توسعه متوازن در روستاها ایجاد شده و با آبادانی این مناطق از کشور از جمعیت حاشیه نشین شهرها کاسته شود که این مهم یک راهبرد و استراتژی اساسی است.
محسنی بندپی یادآور شد: اکنون ظرفیت خوبی در رشته های مختلف و حوزه استارت‌آپ‌ها وجود دارد که باید با بکارگیری دانش و تخصص این حوزه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها اقدام کنیم.
وی همچنین خطاب به دهیاران استان تهران تاکید کرد: دهیاران باید ارزش افزوده را به عنوان یک اصل سرمایه گذاری جدی نگاه کرده و درآمدهای پایدار را برای روستاها از این منبع تامین کنند. همچنین دهیاران می‌توانند از محل تعاونی های ایجاد شده در روستاها ایده های نو را در قالب استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در روستا پیاده کند تا بتوانیم با این دست اقدامات شاهد مهاجرت معکوس از شهرها به روستا ها باشیم.
استاندار تهران ادامه داد: دهیاران در عمران و آبادانی روستاها با حداقل امکانات تلاش می کنند و این روحیه خدمت می تواند نقش موثری در توسعه متوازن روستاها در کنار شهر ها ایفا کند. ما نیز تمام توان و ظرفیت خود را برای کمک به توسعه و آبادانی روستاها به کار خواهیم بست.
وی خاطرنشان کرد: به هر میزان که چسبندگی و پایداری زندگی در روستاها را فراهم کنیم به سمت توسعه پایدار روستایی نزدیک خواهیم شد.
نشست تخصصی دهیاران استان تهران با رویکرد توسعه اقتصادی روستایی در پرتو توجه به گردشگری و بوم گردی و نیز استفاده از مزیت های اقتصادی و شرکت های دانش بنیان امروز (یکشنبه) با حضور استاندار تهران و تعدادی از مسئولین استان تهران در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
شبد**تهرام/7243//1348**1379

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اشتغال روستاها استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه روستاها به عنوان تولیدکننده دامداری، صنایع لبنی و بسته‌بندی نقش موثر در تحقق شعار سال دارند، گفت: جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، رضا بهراملو ظهر امروز در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولد‌سازی روستاها، اظهار‌داشت: در استان همدان برای نخستین بار در سطح کشور نقشه راه کشاورزی تدوین شده که براساس آن جهش تولید در بخش کشاورزی این استان از مسیر توسعه دامداری‌های سبک و سنگین روستایی، توسعه شیلات و زنبورستان‌ها، ایجاد صنایع کوچک روستایی در قالب صنایع لبنی، میوه خشک و صنعت بسته‌بندی، ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و توسعه فروشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات روستایی می‌گذرد.

وی با بیان اینکه در راستای رشد و جهش تولید، طرح هر روستا یک دامداری مطرح در استان همدان مطرح شده است، عنوان کرد: رفته رفته نقش مولد بودن روستاها کمرنگ شده که ما در تلاش هستیم با استفاده از ظرفیت روستاها به عنوان تولیدکننده دامداری، صنایع لبنی و بسته‌بندی این اثرگذاری را مجدد احیا کنیم.

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یک میلیون هکتار اراضی در استان کشاورزی است و از این میزان 25 درصد اراضی آبی می‌باشد، عنوان کرد: باوجود شرایط آبی استان باید با تغییر الگوی کشت متناسب با رشد جمعیت افزایش تولید را عملیاتی کنیم.

بهراملو با اشاره به اینکه 4.8 درصد از تولیدات کشور به دامداری، واحدهای صنایع تبدیلی و واحدهای پرورش ماهی استان همدان مربوط است، بیان کرد: خوشبختانه ما در تولید محصولات کشاورزی از جمله انگور، یونجه، گردو و سیب‌زمینی دارای رتبه نخست کشوری است.

وی احیا و به ظرفیت رساندن واحدهای راکد، افزایش جوجه‌ریزی در بخش طیور و شیلات، تدوین ایده دستورالعمل مولدسازی روستاها در بخش‌های دام و طیور، گلخانه‌های کوچک مقیاس، ایجاد صنایع روستایی را از دیگر اقدامت جهاد‌کشاورزی استان همدان اعلام کرد و افزود: افزایش تولید به 5 میلیون تن در سال جاری هدف‌گذاری شده است.

وی اهداف و برنامه‌های کشاورزی استان را استفاده از توان فکری و ایده‌های نو دانست و گفت: در این خصوص از تمام توان مجموعه فعالان حوزه کشاورزی و تشکل‌ها استفاده ویژه خواهد شد.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان بازگشت 261 واحد راکد به چرخه تولید در بخش کشاورزی را تا هفت سال آینده خبر داد و بیان کرد: توسعه صنایع تبدیلی، فرآوری و جلوگیری از خام‌فروشی در کنار کاهش 10 درصدی ضایعات پس از تولید نیز از دیگر برنامه‌های جهادکشاورزی استان همدان است.

بهراملو با بیان اینکه معرفی 41 نخبه نمونه ملی و 19 شرکت دانش‌بنیان توسط جهادکشاورزی استان همدان انجام شده است، گفت: کاهش ضایعات گندم از 6 به 4 درصد که معادل 10 هزار تن و به ارزش 150 میلیارد تومان است از دیگر دستاوردهای این سازمان در استان همدان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند
  • اختصاص ۲۵ درصد کل اشتغال ۱۴۰۳ به فارغ التحصیلان
  • از تعطیلی پلی‌اکریل تا خیاطی در منزل؛ داده‌های اشتغال‌زایی گمرا‌ه‌کننده‌اند
  • لزوم تلاش دولت برای اشتغال‌زایی و فراهم کردن زیرساخت‌های آن
  • صندوق کارآفرینی امید مهاباد ۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد