Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@11:53:25 GMT

این دستگاه عطر مخصوص هر کاربر را می‌سازد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۰۸۰۹

این دستگاه عطر مخصوص هر کاربر را می‌سازد

یک استارت آپ فرانسوی از دستگاه هوشمند انتشار عطر رونمایی کرده که می‌تواند به طور دیجیتالی روغن‌های معطر را ترکیب کند و عطر‌هایی خاص بسازد.

شرکت Artiris از این دستگاه رونمایی کرده که Compoz نام دارد. هزینه تولید عطر با این دستگاه بسیار گران‌تر از یک شمع معمولی یا خوشبو کننده هوا است، به طوری که گرانقیمت‌ترین عطر ساخت آن به ۹۰۰ دلار می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما این شرکت ادعا می‌کند عطری لوکس و مخصوص برای هر کار تولید می‌کند که علاوه برخوشبو کردن خانه روحیه فرد را نیز بهبود می‌دهد.



مدل اولیه این دستگاه ۴۵۰ دلار هزینه دارد.

خاوری پورکینس مدیر ارشد بازاریابی شرکت فرانسوی می‌گوید: هنگامیکه وارد اتاقی خوشبو می‌شوید، احساس خوبی به شما دست می‌دهد؛ بنابراین هدف ما بهبود سلامت کاربر است و بهترین روش برای این منظور تولید یک عطر کاملاً شخصی است.

«Compoz» یک جعبه کوچک مجهز به یک پروانه است که می‌تواند همزمان ۵ روغن را در خود نگه دارد. این دستگاه مجهز به یک اپلیکیشن است و کاربر می‌تواند میزان هر عطر را تنظیم کند. همچنین کاربر می‌تواند به وسیله یک نمایشگر روی دستگاه یا اپلیکیشن همراه آن را کنترل کند.

شرکت فرانسوی روغن‌های معطر خود را می‌سازد که شامل ۲۵ عطر مختلف از جمله وانیل و ماندراین است.

به گفته تولید کننده تمام عطر‌ها طبیعی هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری عطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لی لی عامری گفت: سازه‌های نامرعی عنوان چهارمین نمایشگاه انفرادی من است و در این نمایشگاه مجموعه‌ای از ۲۰۰ حجم (حشره) که در ابعاد کوچک با سرنگ و سیم مفتول خلق شده‌اند به نمایش درآمده‌اند.

وی با بیان این مطلب که در این نمایشگاه سازه‌ها نامرعی هستند، افزود: نور در این چیدمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با نورپردازی، سایه‌های این سازه بر روی دیوار جان گرفته‌اند و کل مجموعه در قالب یک چیدمان در معرض دید مخاطبان قرار گرفته و سایه‌ها از خود سازه‌ها اهمیت بیشتری دارند، وقتی شب محو می‌شود و واقعیت وجود دارد.

عامری که پیش از این نیز برای خلق چیدمان‌هایش از لوازم پزشکی بهره گرفته بود، درباره چرایی نگاه ویژه‌اش به لوازم پزشکی گفت: سرنگ و حشرات به ویژه پشه با هم شباهت خاصی دارند، به نوعی هم نماد درد هستند و هم درمان و من، چون همواره در آثار به وجوه متناقض هر چیزی توجه می‌کنم در این مجموعه نیز از ویژگی دوگانه حشرات و سرنگ بهره گرفته‌ام.

عامری درباره فرایند شکل‌گیری چیدمان‌هایش گفت: از زمانی که به شکل حرفه‌ای نقاشی می‌کنم همواره با نقاشی و طراحی شروع می‌کنم و در نهایت آثارم به چیدمان منتهی می‌شود.

او افزود: با این که در دهه اخیر درایران چیدمان مورد توجه قرار گرفته است، اما هنوز آن گونه که باید برای این هنر بازار هنری بوجود نیامده است.
 
لی لی عامری در استیمنت این نمایشگاه نوشته است؛ «سروصدای درون به حشره می‌ماند، به پشه. حشرات به وجود یورش می‌آورند؛ اگر به حشرات درونتان نرسید و نگاهشان نکنید، مزرعه روحتان را می‌جوند و محصول ذهن‌تان را از بین می‌برند. اما سایه‌ها، سایه‌ها دنیایی مبهم، اما واقعی‌تر از واقعیت می‌سازند.
 
سایه‌ها انعطاف‌پذیرند و به‌آسانی درهم می‌شوند و تیزی‌های دنیا واقعیت را رام می‌سازند. دنیای درون هم دنیای سایه‌هاست؛ به دنیای درون که می‌نگریم، سایه‌ها تیزی‌ها را می‌پوشانند تا زخم‌های روح را نبینیم.
 
ولی چه بهتر که زخم هویدا شود... گاه بعضی از تیزی‌های جهان ماده، این جهان به‌اصطلاح واقعی، با همه تیزی‌شان به دنیای درون، به دنیای سایه‌ها رخنه می‌کنند و چنان زخمی برجای می‌گذارند که دیگر نمی‌توان رویش را پوشانید... پشه‌ها و تیزی‌ها و سایه‌ها تمثیل‌هایی هستند از این نزاع برون و درون.»
این نخستین نمایشگاه گالری والی در سال جاری است و مهم‌ترین رویکرد گالری والی هنر معاصر است و این گالری تلاش دارد با تمام توان خود با نمایش آثاری، چون چیدمان، پرفرومنس و ویدیوآرت فرصت جدیدی را برای شناسایی و کشف هنرمندانی که در این عرصه فعالیت می‌کنند را فراهم کند.

لی لی عامری متولد ۱۳۵۸ تهران و کارشناس ارشد نقاشی از دانشگاه آزاد اسلامی است. او تاکنون چهار نمایشگاه انفرادی برپا کرده و آثارش در نمایشگاه گروهی به نمایش درآمده است. او سال هاست که در حوزه آموزش نقاشی به کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند و تاکنون شش نمایشگاه گروهی از آثار شاگردانش برپا کرده است. گالری والی در میدان ونک، خیابان خدامی، پلاک ۷۲ واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کابینی برای استراحت در فرودگاه ترکیه!
  • توییت جنجالی کاربر معروف روس درباره تحریم ها علیه ایران | عکس
  • پوران درخشنده بعد از 8 سال فیلم می‌سازد
  • پوران درخشنده «عشق» می‌سازد
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • یک دستکش مخصوص با چراغ ضدآب + فیلم
  • ۷ اپلیکیشن انحصاری اندروید که آیفون از آن‌ها محروم است
  • «لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد