Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@11:00:38 GMT

در دیدار فتاح با رئیس سازمان تبلیغات چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۳۹۴۸

در دیدار فتاح با رئیس سازمان تبلیغات چه گذشت؟

سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و تنی چند از مسئولان این نهاد با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دیدار و در خصوص هم افزایی و همکاری بین این دو نهاد گفتگو کردند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشستی صمیمانه با سید پرویز فتاح کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ سید محمد رضا حسینی مشاوره ویژه رئیس کمیته امداد، حجت‌الاسلام حسین احمدیان معاون امور فرهنگی کمیته امداد و حسین واعظیان مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی این نهاد که در دفتر ریاست سازمان برگزار شد، پیرامون ایجاد فصل مشترک همکاری بین سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد بحث و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این دیدار با اشاره به این سخن حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که فرمودند: اگر اسلام ناب را به مردم عرضه کنید تصمیم می‌گیرند که ایستادگی کنند، اظهار کرد: امید به ایستادگی قشر مستضعف یک نگاه متفاوتی است و پایگاه انقلاب اسلامی در میان همین قشر شکل‌گرفته است بنابراین محور امدادهای فرهنگی در نظام اولویت‌ها باید مناطق محروم باشند و بیشتر گرفتاری‌ها نیز در این مناطق به چشم می‌آیند.

بیشتر بخوانید:

میزان مستمری کمیته امداد برای کودکان فقیر سهم کمیته امداد در ایجاد اشتغال در کشور

وی در ادامه افزود: فرض را بر این موضوع می‌گیریم که ریشه فقر در جامعه از بین برود و همه در یک سطح زندگی کنند و دیگر موضوعی به معنای فقر وجود نداشته باشد باز باید به سراغ مردم رفت؛ اگر خدمت نباشد تبلیغ هم اثر نمی‌کند؛ نکته دیگر اینکه جامعه تبلیغی فقط به روحانیون معطوف نمی‌شوند. معلم؛ پزشکان، اساتید و مربیان هم جزو جامعه تبلیغی هستند و اگر می‌خواهند فعالیتشان اثرگذارتر باشد حتماً باید به مردم خیر برسانند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اذعان داشت: سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد هر دو شجره طیبه‌ای هستند که حضرت امام خمینی (ره) بنا نهادند و اگر پیوندی بین این دو شجره طیبه ایجاد شود عامل برکات فراوانی برای جامعه می‌شود.

محمد قمی بابیان اینکه در تثبیت و نهایی کردن طرح‌های راهبردی و بعد عملیاتی کردن آن‌ها در سازمان تبلیغات اسلامی و ارائه یک برنامه متقن نزدیک شده‌ایم تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی برای مردمی کردن تبلیغ گام‌های مهمی برداشته است.

وی به ظرفیت‌هایی که کمیته امداد و سازمان تبلیغات می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند اشاره و بیان کرد: بیش از ۵۰ هزار بانوی طلبه از حوزه علمیه خواهران فارغ‌التحصیل شده‌اند که فقط ۳۰۰۰ نفر از ایشان در جامعه فعالیت دارند؛ احیا کردن این ظرفیت ایجاد یک فرصت عظیم تبلیغی برای بانوان جامعه است.

رئیس سازمان تبلیغات با تبیین این موضوع که این سازمان ظرفیت‌های بزرگی در عرصه تبلیغ دارد گفت: سازمان تبلیغات اسلامی ۵۰۰۰ روحانی مستقر در روستاها و حاشیه شهرهای سراسر کشور دارد که این تعداد تا سال آینده به ۵۵۰۰ نفر خواهند رسید. این روحانیون پیش از اینکه پیش‌نماز باشند مبلغ فرهنگی هستند و دربسیاری از زمینه‌ها مانند اشتغال‌زایی و مهاجرت معکوس؛ تأثیرگذارند. سازمان تبلیغات ۵۸۰۰۰ مبلغ را در سراسر کشور ساماندهی می‌کند. همچنین روحانیونی که در پایگاه‌های فرهنگی اجتماعی در سکونت‌های غیررسمی کشور برای کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند از سطح علمی بالایی برخوردارند و بسیار فعال هستند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: یکی از موضوعاتی که شاید بر سر آن توافق داشته باشیم احیا ظرفیت مساجد است و در پایگاه‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها مساجد است. و برای اینکه توان علمی، فکری و عملی روحانی و امام مسجد افزایش یابد باید حوزه علمیه مبلغانی را برای نسل بعد و مساجد پرورش دهد که در این رابط با آیت‌الله اعرافی رایزنی‌هایی انجام شده و برنامه‌هایی در حال اجرا است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد قمی وجود ۲۰۰۰ دفتر سازمان دارالقرآن در کشور را به‌عنوان یکی از محورهای کار مشترک سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد برشمرد و افزود: کارهای رسانه ای خوبی در زمینه فرهنگ صدقه انجام شده و حوزه هنری هم با تو لید آثار فاخر می تواند در این راه بسیار مؤثر باشد.

سید پرویز فتاح کمیته امداد امام خمینی (ره) در این دیدار اظهار کرد: کمیته امداد و سازمان تبلیغات اسلامی مکمل یکدیگر بوده و جدا از هم نیستند چراکه سازمان به دنبال ترویج و نهادینه کردن اسلام ناب در جامعه است و ما نیز همین هدف را داریم.

وی افزود: ایده‌های خوبی که تبدیل به عمل خوب شوند برای پیشرفت جامعه مؤثرند و به‌طور کل عملیاتی شدن ایده ها بسیار حائز اهمیت است. هدف از این دیدار عملیاتی شدن ایدها و ثمره دادن هم افزایی بین کمیته امداد و سازمان تبلیغات اسلامی است تا از طریق تبلیغ اسلام نابی که هدف سازمان تبلیغات است و امداد رسانی کمیته امداد کشور، مشکلات برطرف شوند و فرهنگ ایستادگی در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد می‌تواند امکانات خوبی در اختیار مبلغان قرار دهد تا در دور افتاده‌ترین روستاها به امر تبلیغ بپر دازند، تصریح کرد: امروز کمیته امداد بیش از هر زمان به کار تبلیغی نیاز دارد به‌عنوان مثال موضوع زکات و تبیین و تشریح آن برای مردم کار علما است چراکه این موضوع احکام و اداب خاص خودش را دارد و بهترین تبلیغ کنندگان آن روحانیون هستند. همین موضوع زکات می‌تواند فصل مشترک همکاری کمیته امداد با سازمان تبلیغات اسلامی باشد.

گفتنی است، در این دیدار که حجت‌الاسلام میر محمدیان معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان «دستیار ارشد» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، علیرضا نادعلی مشاور و رئیس دفتر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و سید امیر جاوید رئیس اداره روابط عمومی این سازمان حضور داشتند مقرر شد تا تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد منعقد شود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه بودجه 98 جام ملت های آسیا سازمان تبلیغات اسلامی کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان کمیته امداد امام خمینی(ره)

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
آقای مخبر در این رویداد، با تاکید بر اینکه نیرو‌های نخبه، خلاق و کارآفرین سرمایه اصلی کشور هستند، تصریح کرد: نقطه تحول اقتصادی کشور و تحقق شعار سال با تکیه بر کارآفرینان و نسل جوان کشور محقق می‌شود.
وی با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای توانمندسازی و حمایت از مددجویان و به ویژه با تمرکز بر دانش آموزان و نسل جوان تحت پوشش این سازمان، گفت: کشور ما از ظرفیت‌های خدادادی و منابع طبیعی بسیاری برخوردار است، اما مزیت بزرگ‌تر و ارزشمند‌تر حضور همین نیروی جوان و تحصیلکرده است که به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می‌سازد.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر رویکرد اقتصاد جهان به سمت اقتصاد دیجیتال امروزه شاهد هستیم برخی از کارآفرینان و سرمایه داران بزرگ جهان از نسل نوجوان هستند و مقتضیات اقتصاد دیجیتال چنان است که سن و تحصیلات نمی‌شناسد و با بهره گیری از خلاقیت فردی می‌توان به نتایج بزرگ دست یافت. وی با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین، مستعد و خلاق در کشور، افزود: در جلسه‌ای با اتاق بازرگانی بر این مهم تاکید شد که باید هنرستان‌ها در کنار کارخانه‌های بزرگ کشور تأسیس شوند تا دانش آموزان ضمن تحصیل، در محیط واقعی و عملی هم آموزش‌های لازم را در کارخانه‌ها و صنایع فراگیرند. دکتر مخبر خطاب به دانش آموزان هنرستانی و کارآفرینان جوان، تاکید کرد: شما می‌توانید نقطه تحول کشور باشید و قطعا جهش تولید با فعالیت بخش خصوصی و نخبگان محقق می‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: تلاش‌ها و حرکت چند سال گذشته کمیته امداد با توجه به منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر توانمند سازی مددجویان بوده است و در این مسیر تبدیل مددگیرنده به مددکننده الگویی است که باید در سرتاسر کشور دنبال شود.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور اعتقاد و ایمان محکمی به فعالیت‌های کمیته امداد دارند و دولت خود را موظف به پشتیبانی از این سازمان مردمی در راستای کاهش فقر و محرومیت در کشور می‌داند. آقای مخبر در ادامه چابکی، انقلابی بودن و عدالت محوری را از ویژگی‌های کم نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و خاطر نشان کرد: اعتماد مردم به کمیته امداد بزرگترین سرمایه این سازمان است و این مجموعه با بدنه اداری و مدیریتی متعهد خود همواره در طول سالیان گذشته مشغول خدمت رسانی به طبقه آسیب پذیر جامعه بوده است.
آقای مخبر با اشاره به اقدامات و تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات اساسی در کشور در دو سال گذشته ادامه داد: دولت توانست به دستاورد‌های مهم اقتصادی از جمله نیل به رشد نقدینگی ۲۴ درصدی، کاهش بیکاری و تورم و همچنین رشد اقتصادی مثبت پس از چندین دوره رشد منفی، دست یابد و معتقدیم کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد.
معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به راهبرد‌های منبعث از قرآن و دین مبین اسلام در اندیشه‌های امام راحل و بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: امروز کشور‌های قدرتمند و نظام سلطه در دنیا نه تنها جرئت مقابله نظامی با ایران را ندارند بلکه حتی از سخن گفتن درباره آن هم عاجز هستند و جمهوری اسلامی ایران با پایه گذاری امام خمینی (ره) و رهبری مقام معظم رهبری در تمام مسائل سیاسی، امنیتی و روابط بین الملل می‌درخشد و قدرت‌ها و کشور‌های منطقه و جهان بدون گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران قدرت تصمیم گیری در منطقه ما را ندارند.
آقای مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم با اشاره به ۱۰۸۰۰ نخبه تحت پوشش کمیته امداد، گفت: در حوزه اشتغال تحقق شعار سال را با اعتقادی راسخ جلو می‌بریم و زمینه‌های حمایت از ۱ میلیون و ۳۲۱ هزار مستعد اشتغال با حمایت‌های دولت سیزدهم فراهم است.
همچنین پیش از این مراسم دکتر مخبر از نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های دانش آموزان هنرستان‌های تحت پوشش کمیته امداد بازدید کرد و در انتهای این مراسم نیز از برخی از برگزیدگان و دانش آموزان کارآفرین با حضور دکتر مخبر و اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.
لازم به ذکر است خدمات توانمندسازی، مهارتی و تحصیلی دانش آموزان هنرستانی در سال ۱۴۰۲ با تلاش‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری ۳۲ اردوی راهیان پیشرفت در ۳۱ استان، ۱۰ هزار ساعت مشاوره شغلی، تشکیل هزار پرونده شغلی و اعطای وام کارگشایی به بیش از ۶۵ هزار مددجوی هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • نخستین رویداد کارآفرینی دانش آموزان کمیته امداد امام خمینی(ره)
  • ایرانیان در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی
  • مخبر: کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • موفقیت ۲۰۰۰ هنرستانی در کسب و کار
  • کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • مخبر: چشم انداز روشنی برای توسعه کشور وجود دارد