Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@21:14:10 GMT

تاکید بر حفاظت از شان موزه هنرهای معاصر تهران

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۴۷۹۹

تاکید بر حفاظت از شان موزه هنرهای معاصر تهران

مراسم تکریم علی محمد زارع و معارفه احسان آقایی رییس موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، هادی مظفری؛ مدیرکل هنرهای تجسمی در این مراسم گفت: عنوان جا به جایی در سیستم های مدیریتی امری است معمول که در نهایت باید به پویایی سیستم منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع زحمات زیادی را به ویژه در دوران بازسازی موزه متحمل شدند و با دقت و حساسیتی کم نظیر امور مربوط را پیگیری می کردند تا موجب صدمات مفهومی و فیزیکی به بنای موزه نشود. ایشان در دوران مدیریت خود با تعامل خوب با کارکنان موزه، نقشی شایسته در تحقق اهداف موزه داشت.


مظفری در ادامه ی سخنان خود به حضور آقایی در موزه اشاره کرد و گفت: انتخاب ایشان به عنوان مدیری از بدنه موزه که سابقه ی فعالیت و مدیریت در موزه را داشته است از ابتدا مورد نظر ما بود ولی به دلیل فعالیت هایی که در هنرستان هنرهای زیبا شروع کرده بود، تمایل داشت آن فعالیت ها را به سامان کند و دوستان گواهی می دهند که هنرستان در این دوران متحول شده است و تقریبا اگر هر مسئولیتی غیر از موزه به ایشان پیشنهاد می شد نمی پذیرفت. امیدوارم در این دوره موزه هنرهای معاصر تهران به شأن موزه ای خود دست یابد و از برگزاری برنامه های غیرموزه ای اجتناب کند.


در ادامه زارع ضمن قدردانی از همکاران موزه در دوران حضور خود عنوان کرد: کارکنان موزه همواره با علاقه و عشق در موزه فعالیت کرده و از آن مراقبت نموده اند و اگر همکاری آن ها نبود نمایشگاه های فوق العاده ای چون تونی کرگ و علی اکبر صادقی امکان پذیر نبود.


وی با بیان این که مدیریت های فرهنگی نیاز به زمان برای نتیجه بخشی دارند، ابراز امیدواری کرد رییس جدید موزه که سال ها سابقه ی فعالیت در این حوزه را دارد، بتواند دورانی طولانی در سمت خود باقی بماند تا به اهداف متعالی مجموعه دست یابد.


آقایی نیز ضمن خرسندی از بازگشت به موزه و همکاری با کارکنان دلسوز و علاقمند موزه عنوان کرد: بازگشت به محیطی که قبلا در آن کار کرده ام بسیار سخت است و مسئولیت را دوچندان می کند. اهمیت موزه و جایگاه متعالی آن موجب می شود هر کمکی از دست هر فردی بر می آید دریغ نکند و من نیز همین گونه عمل خواهم کرد. در اولین فرصت به اتفاق جناب مظفری گفتگویی با پیمانکار موزه خواهم داشت و سپس در مورد برنامه های آتی موزه طبق برنامه ریزی قبلی گفتگو خواهیم کرد.


در این مراسم که معاونان اداره کل هنرهای تجسمی و همکاران موزه هنرهای معاصر تهران حضور داشتند، هادی مظفری حکم احسان آقایی را به او اهدا کرد و با اهدای لوح از خدمات زارع قدردانی کرد.
 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان خبرگزاری شبستان حضرت زینب س شیراز روز پرستار بیرجند سفر رئیس جمهور حسن روحانی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرمانده کل ارتش رییس موزه هنرهای معاصر مراسم تودیع و معارفه برگزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد

بازنشستگی به‌عنوان یک فصل جدید در زندگی این شانس را به شما می‌دهد که فضایی عاری از تنش‌ و چهارچوب‌های شغلی را تجربه کنید با این حال این دوران فصل «نه گفتن» به رفتارهایی است که سابق بر این، آنها را انجام می‌دادید و یا با زیاد شدن اوقات فراغت به آنها عادت می‌کنید. در ادامه به هشت مورد از شایع‌ترین این رفتارها اشاره می‌کنیم.

۱. نشسته زندگی نکنید

افراد زیادی هستند که به محض بازنشستگی، یک مبل یا قسمتی از خانه را به‌عنوان جای همیشگی خود انتخاب می‌کنند و در تله‌ای به نام «نشستن ممتد» گیر می‌افتند. بی تحرکی و عدم فعالیت‌های بدنی علاوه بر ضعیف کردن ماهیچه‌ها، خطر ابتلاء به مشکلات مختلفی مثل چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. ورزش منظم اعم از پیاده‌روی، شنا و یوگا می‌تواند به‌طور قابل توجهی سلامت عمومی بدن را بهبود ببخشد.

۲. سالم بخورید
‌بازنشستگی اوقات فراغت را بیشتر می‌کند و احتمالا با حضور طولانی‌تر در خانه، میان وعده‌های بیشتری به سبد غذایی شما اضافه می‌شود، اما افراط در عادت غذایی ناسالم و مصرف بیش از اندازه غذاهای فرآوری شده و میان وعده‌های شیرین و پرچرب، منجر به افزایش وزن و ابتلاء به بیماری‌های مزمن می‌شود. بازنشستگان باید یک رژیم غذایی متعادل شامل میوه و سیزیجات، غلات و پروتئین‌های بدون چربی برای سوخت و ساز بدن و حفظ سلامت مطلوب، در اولویت غذایی خود قرار دهند.

۳. مغز بازنشستگی ندارد

بازنشستگی اصلا به معنای متوقف شدن فعالیت‌های ذهنی مثل خواندن، حل کردن پازل یا یادگیری یک مهارت جدید نیست. غفلت از فعالیت‌های ذهنی می‌تواند علاوه بر کسالت‌بار کردن زندگی، در تضعیف حافظه و ابتلاء به آلزایمر و زوال عقلی شناختی تاثیر جدی داشته باشد. با اضافه کردن حداقل یک فعالیت ذهنی پویا علاوه بر به‌زیستی مغزی احساس رضایت بیشتری از دوران بازنشستگی خواهید کرد.

۴. زیاد خوابیدن انتقام خوبی برای کم خوابی‌های دوران شغلی نیست

خواب کافی و آرام یکی از فاکتورهای مهم سلامتی در زندگی است که معمولا در دوران پرتنش کاری نادیده گرفته می‌شود، اما تجربه کم‌خوابی به معنای ابتلاء به پرخوابی در دوران بازنشستگی نیست. توصیه محققان سلامت داشتن یک برنامه خوابی ثابت شامل ۷ تا ۹ ساعت خواب با کیفیت برای ارتقاء حس نشاط و شادی است.

۵. از خودتان دست نکشید

برخی از افراد با تصور اینکه استراحت بیشتر لزوم پیگیری سلامت جسمی را کم می‌کند اقدام به حذف معاینات جسمی مثل معاینات چشم و دیگر چکاپ‌های پیش گیرانه در دوران بازنشستگی می‌کنند در صورتی که غربالگیری‌های معمول و واکسیناسیون و دیگر معاینات پزشکی می‌تواند به بازنشستگان در بهبود کیفیت زندگی کمک قابل توجهی بکند.

۶. بازنشستگی حذف شدن از جامعه نیست

بازنشستگی با کم‌شدن طبیعی بخشی از مراودات روزانه همراه است و پیوند نخوردن با گروه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی تازه می‌تواند منجر به  انزوای اجتماعی شود. تنهایی و انزوا پیامدهای مخاطره‌آمیزی مثل افسردگی و مشکلات قلبی و عروقی به همراه دارد. حضور فعال بازنشستگان در مراودات اجتماعی و پیوستن به گروه‌های یا باشگاه‌ها راه حلی اساسی برای در امان ماندن از این تهدیدات جسمی و روانی است.

۷. با احتیاط خرج کنید

ممکن است با شروع بازنشستگی دسترسی شما به امکانات و تمهیدات مالی شغل‌تان مثل اضافه کاری، پاداش و مساعدت کاهش پیدا کند و همین مساله عدم اطمینان مالی مقطعی بوجود آورد.  برای همین با در نظر گرفتن نیازهای جاری، اصل مدیریت سرمایه‌گذاری و بودجه‌بندی را در دستور کار خود قرار دهید. اگر قرار است سرمایه گذاری‌های خاصی را شروع کنید از مشورت با یک مشاور حرفه‌ای در آن حوزه غافل نشده و تصمیمات مالی آگاهانه ای اتخاذ کنید تا از رفاه مالی خود و خانواده در این فصل از زندگی مراقبت کنید.

۸. خبر جدیدی در گذشته نیست

بازنشستگی فرصت خوبی برای در آغوش گرفتن لحظات است، اما برخی افراد با فکر کردن زیاد به گذشته و بررسی اتفاقات آن به پشیمانی‌های عمیق  و حتی نوشخوار ذهنی مبتلا می‌شوند. احساس پشیمانی و عدم رضایت از زندگی یکی از افکار شایع در دوران بازنشستگی است و غم، اندوه و رنجش فراوانی به همراه دارد. بدانید تغییر اجتناب‌ناپذیر است، مقاومت در برابر تغییر صرفا باعث از دست رفتن  فرصت‌های رشد موجود می‌شود. بازنشستگان باید با ذهنی باز و با بهره‌گرفتن از تجربه‌های خود به افزایش غنای زندگی خود و اطرافیان کمک کنند. انعطاف‌پذیری و سازگاری کلید موفقیت در دوران بازنشستگی و استقبال از موهبت‌های زندگی است.

 منبع : سایت لایف‌هک

ترجمه : لیلا شرفی، خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • موزه فسیل مراغه گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است