Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود در فضای مجازی از جلسه خود با جمعی از دانشمندان هسته‌ای خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری  دانشجو، حجت الاسلام رستمی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: عصر روز گذشته در خدمت جمعی از اساتید و دانشمندان هسته ای بودم؛ بجز دو نفری که موی خود را در صنعت هسته ای کشور سفید کرده بودند، باقی جوانان تازه نفسی بودند که به قول استاد پیشکسوتشان از بهترین های این رشته هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یکی از آنها از جوانترین استاد تمام های ایران است و به تنهایی کارهایی کرده که تعجب دنیا را برانگیخته است، آن هم در نه شرایط عادی بلکه در شرایط تحریم (یاد شهید شهریاری بخیر)؛ کم کم که پای درد دلها باز شد از برخی کاستی ها و حتی فشارها، گلایه کردند و گفتند قرار بود لااقل دستمان در تحقیقات باز باشد، اما الان حتی برای سرفصل های آموزشی هم خط و نشان می کشند.


رئیس نهاد رهبری در دانشگاه های کشور ادامه داد: یکی از اساتید قدیمی به توان علمی دانشکده اشاره کرد. از اینکه کارهایی در دانشکده ارائه شده که در دنیا بی نظیر است. وقتی کشورهای قوی در حوزه هسته ای هم نتوانستند ورود کنند، گروه های کوچک چند نفره اما جوان ما، کارهایی کرده اند که گروه های 60 نفره روسی با تجهیزات و امکانات فوق‌العاده نتوانستند جلو ببرند.


وی افزود: امیدوارند، اما می گویند برخی می خواهند این شریان های امید را بخشکانند، می خواهند و می توانند که ادامه دهنده  راه شهریاری استاد شهیدشان باشند؛ اما با برخی خود تحریمی ها مواجه شده اند.

 

رستمی تصریح کرد: بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه ها را امری خنده دار و عجیب می دانند، چرا که اساسا ماهیت فعالیت های علمی و دانشگاهی، شفاف و عمومی است؛ البته شاید هدف واقعی؛ تحقیر دانشمندان ما و بهانه جویی های پس از بازدید است. آنطور که فهمیدم با وجود مشکلات، اساتید عزیز ما امیدوارند و معتقدند اگر تنگناها برطرف شود می توانند به روزهای پرفروغ هسته ای پیش از برجام بازگردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر

محمد جواد عامری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص فعالیت های پژوهشی و رتبه بندی جهانی این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به‌عنوان مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور سعی کرده است هم در عرصه بین‌المللی و هم در عرصه داخلی حضور چشمگیری داشته باشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه بین‌المللی خوشبختانه رتبه بسیار خوبی دارد، در رتبه‌بندی لایدن و رتبه‌بندی شانگهای در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبه اول را دارا بوده همچنین در رتبه‌بندی QS و تایمز رتبه دوم را کسب کرده است.

عامری افزود: در رتبه‌بندی ISC نیز در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور این دانشگاه رتبه اول را به خود اختصاص داده است به‌عبارت‌دیگر اگر دانشگاه‌های جامع و غیر مهندسی را در نظر نگیریم در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور دانشگاه صنعتی امیرکبیر درمجموع رتبه اول را دارد و بقیه دانشگاه‌های صنعتی مانند دانشگاه شریف، دانشگاه علم و صنعت در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

وی افزود: البته لازم به ذکر است رتبه بسیاری از دانشگاه‌های کشور خصوصاً دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی مثل رتبه‌بندی QS از رشد قابل‌توجهی برخوردار بوده است در سال گذشته رتبه این دانشگاه در بین دانشگاه جهانی ۴۳۳ بوده که الان ۳۷۵ است یعنی ۶۸ پله بهبود داشته ایم.

عامری ادامه داد: همان‌طور که ابتدا بیان‌شده یکی از مأموریت‌های اصلی این دانشگاه رفع نیازهای داخلی کشور است در این راستا ارتباط مناسب‌تر اساتید با مراکز صنعتی، حجم پروژه‌های صنعتی این دانشگاه به میزان قابل‌توجهی رشد کرد و البته لازم بود علاوه بر اساتید، دانشجویان نیز ارتباط و همبستگی خوبی با مراکز صنعتی داشته باشند، که در این زمینه سال گذشته حدود ۴ میلیارد تومان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویان توسط بخش صنعتی دولت صورت گرفت.

وی ادامه داد: امیدواریم صنعت نیز نسبت به رفع مشکلات خود به‌منظور ارتباط مناسب دانشگاه و صنعت گام بردارد. به نظر بنده بزرگ‌ترین مشکل صنعت کم‌توجهی به پژوهش و تحقیقات است. البته مشکل بزرگ‌تر صنعت این است که نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی خود را هنوز احصا نکرده است. البته در سایت مراکز صنعتی نیازهای ذکرشده، اما هنگامی که اساتید دانشگاه و پژوهشگران جهت بررسی آن‌ها اقدام می‌کنند، مسئولین صنعتی می‌گویند فعلاً قصد پیگیری مسئله فوق را نداریم یا به عبارتی این مشکل در اولویت ما نیست.

عامری در پایان گفت: این امر ناشی از عدم اختصاص بودجه کافی توسط صنعت و یا عدم دقت در احصا مشکلات و نیازهای صنعت می‌باشد. یعنی اولین قدم آن است که صنعت باور کند که می تواند نیاز های خود را توسط پژوهشگران و اساتید داخل کشور حل نماید و سپس در این جهت گام های ضروری را بردارد، گفتنی است کارهای بسیار خوبی توسط صنعت صورت گرفته اما باید پیشرفت بیشتر در این حوزه داشته باشیم.

کد خبر 6081764

دیگر خبرها

  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/ پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • چرا حکم فردی که به جاسوسی اعتراف کرده است اجرا نمی شود؟/پدرم راضی نیست با فردی که دستش به خون دانشمندان هسته‌ای آغشته بوده مبادله شود+فیلم
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر