Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-23@00:57:54 GMT

توضیحات فلاحت پیشه درباره استعفای ظریف

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۷۵۱۱

توضیحات فلاحت پیشه درباره استعفای ظریف

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نشانه‌ای از استعفای ظریف مشاهده نشده و وزیر خارجه با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد.

به گزارش صدای ایران از خانه ملت، حشمت الله فلاحت پیشه، خصوص مطرح شدن موضوع استعفای ظریف و خروج ایران از برجام، اظهار داشت: مباحثی که اخیرا پیرامون خروج ایران از برجام، استعفای ظریف وزیر امورخارجه و مواردی از این نوع مطرح شده بیشتر در فضای رسانه‌ای به آن دامن زده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: واقعیت این است که راهبرد جمهوری اسلامی ایران در قبال برجام، یک راهبرد مشخص است و تحت تاثیر چنین اخباری قرار نمی‌گیرد و دچار نوسان نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ایران برجام را پذیرفت اما بعد از روی کار آمدن ترامپ، برجام دچار تزلزل شد، افزود: موضع جمهوری اسلامی ایران از زمان پذیرش برجام تاکنون تداوم ارتباط با جامعه بین المللی و تلاش برای انزوای آمریکا در موضوع برجام بوده است.

فلاحت‌پیشه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این شرایط ایران تغییری را در راهبرد خود در قبال برجام ایجاد نکرده است، ادامه داد: البته این به معنای ثابت ماندن راهبرد برجام از سوی ایران نیست و امکان دارد در کشور تصمیم دیگری پیرامون برجام اتخاذ شود.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تصمیم ایران در قبال برجام یک تصمیم راهبردی است، گفت: اینکه افراد به طور طبیعی با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند، طبیعی است.

وی افزود: راهبرد کلان ایران این است که در فضای برجام ایران با جامعه بین‌المللی همکاری کند؛ معتقدیم افراط گرایی رو به پایان است و تلاش آمریکایی‌ها برای حفظ شرایط تحریمی کاملا هزینه آور بوده و بخشی از بحران‌های آمریکا ناشی از این موضوع است.

فلاحت پیشه اظهار داشت: نباید موضوع برجام را به سایر تحولات و اخباری که شکل می‌‎گیرد، ربط دهیم.

نشانه‌ای از استعفای ظریف مشاهده نشده و وزیر خارجه با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در آخرین جلسه کمیسیون با آقای ظریف، هیچ گونه نشانه‌ای از استعفا را نزد ایشان ندیدم و با قدرت، کار خود را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه موضوع استعفای آقای ظریف را از زمانی که مطرح شده، پیگیری کردیم اما نشانه‌ای از این موضوع دیده نشده است، افزود: در وزارت خارجه کاری در حال انجام است که در 3 سال اخیر نیز مدنظر کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده و در اجلاسیه سوم نیز برنامه همکاری با وزارت خارجه داشته‌ایم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از فرصت‌های دنیای بدون آمریکا در دستور کار وزارت خارجه قرار گرفته و این کار انجام می‌شود، گفت: سفر وزیر خارجه به عراق و دیگر کشورهای منطقه نشان می‌‎دهد که وزارتخارجه در این زمینه خوب کار می‌کند و انتشار چنین اخباری برای ایجاد نوسان در سیاست خارجی کشور است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: فلاحت پیشه استعفای ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت شود.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص بررسی طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ و نیز طرح کاهش درصد مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی در مجلس اظهار کرد: مجلس سقفی را برای انواع معافیت شرکت‌ها در نظر گرفته بود فارغ از اینکه این شرکت‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؛ در آن زمان روشن نبود که این طرح شامل چه شرکت‌هایی خواهد بود و چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛ نگاه مجلس هم این بود که این شرکت‌ها بسیار سودآور و بزرگی هستند و سقف معافیت آنها می‌تواند به دولت در شرایط فعلی کمک کرده و مجموع معافیت‌های دولت را بالا ببرد.

وی افزود: متأسفانه برخی مشوق‌هایی که در قوانین مختلف از جمله قانون بازار سرمایه یا قانون مالیات‌های مستقیم برای شرکت‌های بورسی و به ویژه صندوق‌های با درآمد ثابت در نظر گرفته شده بود مورد اصابت بند قانون بودجه قرار گرفت و باعث شد عملاً آنها متضرر شوند از آن جهت که سرمایه‌های مردم می‌توانست به حساب‌های بانکی بورسی یا صندوق‌های سرمایه گذاری وارد شود یعنی دقیقاً همان کار بانک‌ها را در اوراق، سهام و… انجام می‌داد اما این سقف عملاً به سپرده گذاران خورد به جای صاحبان سرمایه برخورد می‌کرد و خلاف نظر اولیه قانونگذار در قانون بودجه بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس پیشنهاد اصلاحی این قانون توسط کمیسیون مربوطه آورده شد و یک فوریت آن تصویب شد؛ امیدواریم بتوانیم در هفته آینده این طرح را در دستور کار کمیسیون قرار دهیم و در همین مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که عملاً مانع سرمایه گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به خصوص شرکت‌ها و صندوق‌های با درآمد ثابت شود.

وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا ۵ درصد از مالیات شرکت‌ها کم کند، خاطر نشان کرد: مجلس این موضوع را در ایام بررسی بودجه پیشنهاد داده بود اما دولت موافقت نکرد تا اینکه امسال دولت خود طرح مذکور را در قالب جداول آورده و پیشنهاد داده است و چون نمی‌شد در قالب جداول حکم اضافه شود، یک بند دیگر به این طرح اضافه شد بنابراین مجلس با کاهش ۵ درصدی مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد موافقت کرد.

کد خبر 746850

دیگر خبرها

  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • آیین تکریم و معارفه معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد
  • افشاگری ظریف از دعوت ترامپ برای مذاکره + جزئیات
  • توضیحات یک عضو کمیسیون حقوقی مجلس درباره مصوبه اصلاح قانون مجازات اسلامی