Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در یازدهمین سال برگزاری جشنواره مستند لندن،فیلم مستند «اینجا زندگی» (از مجموعه مستند غوغاى بى هیاهو) به تهیه کنندگی مهدی بابایی و کارگردانى حسین فاطمیان به این جشنواره راه یافت.
اولین دوره جشنواره مستند بین المللی LIDF در سال ۲۰۰۷ در موزه بریتانیا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره قدیمی‌ترین و بزرگترین جشنواره مستند لندن است و یک تصویر بی نظیر از جهان معاصر در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

این جشنواره علاوه بر معرفی و نمایش آثار کارگردانان بزرگ جهان، بهترین استعداد‌های در حال ظهور را از سراسر جهان ارائه می‌دهد.

مجموعه مستند «غوغای بی هیاهو» عنوان یکی از برنامه‌های شبکه دو سیماست که با رویکرد پرداختن به امر آموزش و پرورش در مناطق مختلف کشور تهیه شد.

این سری مستند با تکیه بر روایاتی ساده و پر امید، تلاش می‌کند تا به مدرسه‌هایی در مناطق مختلف کشور سفر کند. مدارسی که با وجود مشکلات عدیده در روستا، حتی با تعداد کمی دانش آموز همچنان پابرجا بوده و به فعالیت خود ادامه می‌دهد. این برنامه به دور از پرگویی و با انتخاب تصاویری بکر از زندگی روستایی و بومی مناطق مختلف ایران، روایت‌هایی جذاب را به صورت مستند تهیه کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مستند برنامه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۹۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود

استاندار اردبیل، گفت: سرانه آموزشی استان اردبیل وخیم است و باید با همت خیران و منابع ملی این میانگین ارتقا یافته و بهبود پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل، اظهار داشت: عقب‌ماندگی‌های گذشته را باید با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و مسئولیت اجتماعی برخی نهادها و واحدهای تولیدی استان جبران کرده و از توانمندی جامعه مهندسان، اطبا و کارخانه‌داران بزرگ نیز در این زمینه باید بهره گرفت.

وی ضرورت برگزاری جشنواره باشکوه خیران را با دعوت از اردبیلی‌های مقیم تهران و متمولان شناسایی شده در این حوزه تصریح کرد: قطعا اردبیلی‌های مقیم تهران با احساس مسئولیت در این حوزه ورود پیدا می‌کنند تا با توسعه فضاهای آموزشی برای تحصیل شایسته نسل آینده کمک کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: باید در نهایت همت و تلاش از خیران و گروه‌های مختلف توانمند جامعه برای این جشنواره دعوت کنیم تا با تبیین ارزش و جایگاه علم‌‌آموزی و کمبودها و کسری‌ها در نظام تعلیم و تربیت بتوانیم خسران گذشته را جبران کنیم.

عاملی افزود: بنده بر این باورم که نباید در این امر خداپسندانه تعللی صورت گرفته و یا برخی رفتارهای غلط به مکدر شدن ذهن و خاطر خیران منجر شود.

وی با انتقاد شدید از حذف نام خیران از برخی مدارس احداثی خاطرنشان کرد: این حرکت قابل قبول نبوده و باید هر چه سریعتر نام خیران برای این واحدهای آموزشی احداثی برگردانده شده و مدارس خیرساز به نام آنها مزین شود.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در برخی از استان‌ها نه تنها ساخت مدرسه و مسجد بلکه خانه‌های فرهنگی در مناطق مختلف شهر با همت خود اهالی و خیران انجام می‌شود تا به ارتقای فرهنگ و دانش کمک شود.

عاملی بیان کرد: باید با کارهای انگیزه‌بخش نسبت به جذب خیران کمک کنیم تا این امر ماندگار توسعه پیدا کرده و نسل‌های آینده نیز از آن استقبال کنند.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: ما حق نداریم کارهای فرهنگی و اعتقادی مهم را به اشکال مختلف به حاشیه برانیم، بلکه ضرورت دارد در جشنواره بیست و ششم خیران با تدارک برنامه‌های مختلف به این مجموعه در ساخت مدرسه و تجهیز و توسعه آن کمک کنیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: در کنار دعوت از خیران و صنوف مختلف، در حاشیه این مراسم باید آیین افتتاح پروژه‌ها، کلنگ‌زنی و یا بازدید از طرح‌های آموزشی برای خیران تدارک دیده شود تا آنها با مشاهده پیشرفت پروژه‌ها و اجرای آنها بتوانند راغب به این کار شوند.

عاملی گفت: در کنار احداث این واحدهای آموزشی، نیازمند توسعه مدارس شبانه‌روزی هستیم تا با جذب دانش‌آموزان مستعد و نخبه بتوانیم زنجیره فقر را در این استان قطع کنیم.

انتهای پیام/131/

دیگر خبرها

  • جشنواره «پژواک» بین‌المللی می‌شود؟/افزایش آثار رادیویی غیرسازمانی
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • مستند‌ساز لرستانی برگزیده جشنواره سراسری مدرسه عشق
  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • مردمی سازی کارها در همه عرصه ها توفیق آمیز است
  • رونمایی از مستند «قوی‌دل» همزمان با روز جهانی هموفیلی/ فیلم‌های مستند، مهجور هستند
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • روایت تجربه‌ای ۲ ساله در یک جشنواره رادیویی/ من یک مادر هستم