Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف خراسان رضوی روز گذشته، 23 دی‌ماه در  مراسم افتتاحیه اولین مرکز قرآنی شهرستان سبزوار که زیر نظر آستان مقدس امامزاده شعیب(ع) در حال فعالیت است، همچنین با حضور در جوار امامزاده شعیب(ع) با زمین زدن کلنگ احداث مرکز فرهنگی قرآنی این بقعه متبرکه اظهار کرد: با توجه به اینکه این مرکز قرآنی در جوار ساختمان این بقعه متبرکه ساخته می‌شود، معماری آن نیز باید از معماری سنتی و اسلامی پیروی کند و فضای اصلی ساختمان دستخوش تغییرات نگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین در ادامه بعد از بازدید از مراحل ساخت موقوفه علمی آموزشی ساخت آزمایشگاه در دبیرستان نمونه سربداران سبزوار با حضور در جوار بقعه متبرکه معصوم زادگان خسروجرد کلنگ ساخت شبستان شرقی این بقعه متبرکه را که در مسیر زائران ایرانی و خارجی قرار دارد و هر ساله پذیرای زائران بسیاری از کشورهای خارجی است، به زمین زد.
احمدزاده در این خصوص افزود: برنامه‌های بقاع متبرکه در چند سال اخیر برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب رشد چشمگیری کرده است.
در ادامه رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار در خصوص ساخت اولین مرکز قرآنی این شهرستان بیان کرد: بودجه پیش‌بینی شده برای ساخت این مرکز قرآنی 500 میلیون ریال است و امیدواریم با تکمیل این مرکز قرآنی بتوانیم هرچه بیشتر در راستای تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی گام‌های بیشتری برداریم.
جعفر مهدوی‌خواه عنوان کرد: این مرکز قرآنی با زیر بنای 150 متر مربع دارای چهار کلاس 15 نفره است و قرآن‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند، از این مرکز قرآنی در مسابقات قرآن اوقاف ثبت‌نام می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سبزوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ شهر خراسان رضوی دچار تنش آبی

۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای خراسان رضوی با تنش آبی مواجه هستند و در ۲۰ سال گذشته سرعت افت آب در دوره‌های پنج ساله ۲ برابر شده است.

به گزارش گروه استان‎ها خبرگزاری دانشجو،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: سال گذشته اقداماتی برای گذر از تنش آبی انجام شد که آبرسانی به ۵۲۵ روستا با استفاده از ظرفیت خیران آبرسان، آبرسانی به سایت‌های مسکن ملی و آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصد از مهمترین آن‌ها است.

حسین امامی افزود: توسعه و اجرای خط انتقال به طول ۳۸۵ کیلومتر، اصلاح شبکه به طول ۲۶۰ کیلومتر و ساخت مخزن به میزان ۲۰ هزار مترمکعب در خراسان رضوی از دیگر طرح‌های آبرسانی در این استان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: اکنون ۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای استان با تنش آبی مواجه هستند و در ۲۰ سال گذشته سرعت افت آب در دوره‌های پنج ساله ۲ برابر شده است که این رویداد نیاز به مطالعات گسترده و همه جانبه و تعاملات بیشتر وزارتخانه‌ها و نهاد‌های مربوط برای شناسایی بهترین راهکار به منظور مدیریت بحران را بیشتر نشان می‌دهد.

امامی افزود: امسال نیز طرح‌های تامین پایدار آب شرب در این استان شامل حفر، تجهیز، جابه جایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و ساخت و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ خواهد بود.

او گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها بین ۳۰ تا ۶۵ درصد است و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح‌ها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • ۴۰ شهر خراسان رضوی دچار تنش آبی
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی