Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-24@15:23:26 GMT

اظهارات رئیس دستگاه قضا درباره بقایی

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۹۹۴۱

اظهارات رئیس دستگاه قضا درباره بقایی

رئیس قوه قضاییه گفت: در کجا رسم است که هر کسی به قوه قضاییه هر نسبتی بدهد و بعد مدعی شود که انتقاد کرده است؟ کسی که رای دادگاه را پاره می کند یا می سوزاند، به قانون و قوه قضاییه آشکارا توهین کرده است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به تلاش های اخیر آمریکا در منطقه برای مقابله با جمهوری اسلامی تصریح کرد: این تلاش ها در طول ۴۰ سال گذشته همواره وجود داشته و مسأله جدیدی نیست اما اصرار آنها بر این مقابله نکته های جدیدی در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به نظر می رسد که آمریکایی ها پس از شکستهای پی در پی در منطقه و صرف هزینه های زیاد که نه تنها دستاوردی برایشان نداشته بلکه موجب شده که مردم منطقه علیه آنها متحدتر شوند و جمهوری اسلامی نیز بحمدالله با همه دشواریها قدرت بی نظیر منطقه شود، حرکاتی را برای پوشاندن این شکست ها در دستور کار قرار داده اند.

وی با اشاره به توطئه های آمریکا طی ماه های گذشته از ادعای به صفر رساندن فروش نفت ایران تا اعمال تحریم های فلج کننده در ۱۳ آبان، این اقدامات را عمدتا تبلیغاتی و در چارچوب عملیات روانی توصیف کرد و افزود: آنها به خوبی فهمیده اند که اساس اقتدار جمهوری اسلامی، حضور مردم در صحنه است لذا این حضور را هدف گرفته اند و برای ناامیدسازی مردم هر چه در توان دارند به کار می برند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به بهره مندی آمریکا از نیروهای نیابتی در منطقه و برخی مزدوران داخلی برای تحقق اهدافش، اظهار کرد: وظیفه ما این است که شگرد و فریب دشمن را بشناسیم و راه نفوذ دشمن را دقیقا از همان نقطه ای که در مقام وارد آوردن ضربه است، سد کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به موضوع معیشت مردم و اقتصاد کشور، خاطرنشان کرد: در این زمینه، وظایفی متوجه مردم، دولت و سایر دستگاه هاست. دولت محترم باید بر اساس تدبیر، کاری جهادی در پیش بگیرد زیرا شاهدیم که دشمن تمام تلاش خود را برای بستن راههای مبادلات تجاری ایران به کار بسته است. گرچه معتقدیم همانگونه که تا امروز نتوانسته اند کاری از پیش ببرند، پس از این هم نخواهند توانست اما این چیزی از مسئولیت ما کم نمی کند.

وی ادامه داد: از تلاشهای دولت محترم برای بهبود معیشت مردم و ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور مطلعیم اما نیاز به تلاش بیشتر، کار جهادی و توجه بیش از پیش به نیروها و استعدادهای داخلی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ایران مثل فلان کشور آفریقایی نیست. اینجا کشوری پهناور با توان بالای علمی فرزندانش و دارای امکانات مادی و معنوی فراوان است.

آملی لاریجانی با بیان اینکه مردم نیز باید مانند همیشه هوشیار و بصیر باشند، پخش شایعات را از شگردهای امروز دشمنان برشمرد و تصریح کرد: مردم باید در مواجهه با شایعات هوشیار باشند. این اقدامات در ادامه پروژه ناامیدسازی مردم و از مهمترین ابزارهای دشمن است. بی تردید کشوری با این حجم از سرمایه های عظیم مادی و معنوی و مردمی که اهل ایمان، اعتقاد و عزم راسخ هستند از پا نمی افتد. تجربه ۴۰ سال گذشته نیز موید این مطلب است و امروز هم استقامت مردم همانگونه که در دوران دفاع مقدس و سایر برهه های تاریخی کشور به منصه ظهور رسیده است، موجب شکست دشمن خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر دولتمردان و مسئولان کشور در مسیر رضایت و نصرت الهی باشند، خداوند نیز به حکم آیه شریفه «ان تنصروا الله ینصرکم» به آنان یاری خواهد رساند، اظهار کرد: مردم نیز اگر از دولتمردان و مسئولان، صدق در گفتار و رفتار و کار جهادی ببینند، در صحنه باقی خواهند ماند و برای عزت خود ایستادگی خواهند کرد.

وی با کنایه به کشورهایی نظیر عربستان که تحت سلطه آمریکا قرار دارند، خاطرنشان کرد: ایران کشوری نیست که آمریکا نهایت استفاده را از آن ببرد و بعد هم به راحتی بگوید اگر از شما حمایت نکنیم، دو هفته هم دوام نمی آورید!

رئیس قوه قضاییه با بیان این‌که «حرکت عظیم مردم ایران موجب شکست توطئه های آمریکا و اذناب جهانی و منطقه ای آن در مقابله با جمهوری اسلامی است»، استفاده از کالای ایرانی و توسعه و ترویج اشتغال و تولید داخلی را از مهمترین مولفه های مبارزه در جبهه اقتصادی دانست و یادآور شد: هم مردم و هم دولتمردان برای ارتقا و اعتلای نام اسلام و ملت بزرگ ایران باید تلاش کنند و هیچ تردیدی در تحقق وعده نصرت الهی به خود راه ندهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای ضربه زدن به نظام از طریق تخریب نهادهای جمهوری اسلامی از جمله قوه قضاییه، گفت: یکی از مهمترین دلایل هجمه های دشمن به دستگاه قضایی جمهوری اسلامی این است که ما همواره تلاش کرده ایم راه نفوذ دشمنان را سد کنیم. قوه قضاییه در جریان فتنه سال ۸۸ و سایر مواردی که دشمن با سوء استفاده از برخی ناآرامی ها تلاش داشت به ساحت اقتدار کشور ورود کند، با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی اجازه تحقق چنین رویایی را نداد و این سرمنشأ حملات به قوه قضاییه بوده است.

وی با اشاره به تشدید هجمه ها علیه مجموعه دستگاه قضایی، قضات و مسئولان این دستگاه تصریح کرد: یک قاضی براساس وظیفه و در حد فهم خود از قانون، حکمی صادر می کند. به محض اینکه برخی این حکم را در تضاد با منافع خود می بینند، شروع به تخریب، توهین و افترا می کنند. از نظر ما هیچ ایرادی ندارد که کسی به صورت فنی و کارشناسی بگوید حکم قاضی از نظر برداشت و استنباط قانونی اشکال داشته است اما مرز انتقاد با توهین و تخریب و افترا واضح است. وقتی بگوییم قاضی توطئه و تبانی کرده یا بر اثر فشار از سمت مسئولان دستگاه قضایی رای داده است، دیگر در دایره انتقاد نمی گنجد و توهین بلکه در مواردی افترا به شمار می آید. ممکن است در جایی ابهاماتی برای افراد وجود داشته باشد اما در کجا رسم است که هر کسی به قوه قضاییه هر نسبتی بدهد و بعد مدعی شود که انتقاد کرده است؟ کسی که رای دادگاه را پاره می کند یا می سوزاند، به قانون و قوه قضاییه آشکارا توهین کرده است.

آملی لاریجانی با اشاره به برخورد قوه قضاییه با مفاسد و اقدامات علیه امنیت کشور، اظهار کرد: دستگاه قضایی در طول ۴۰ سال گذشته اقدامات عظیمی داشته است. در طول همین ۱۰ سال گذشته همگان تلاشهای وافر دستگاه قضا برای برخورد با فساد، گسترش نظارت های بیرونی و نیز نظارت های درونی بر خود قوه قضاییه و همچنین تحول در تشکیلات قوه قضاییه را شاهد بوده اند. اینکه برخی این دستاوردها را نبینند و با صرف مشکلات شخصی با افراد، کل یک نهاد را تخریب کنند، باید بدانند که تنها به اشخاص آسیب نزده اند بلکه جمهوری اسلامی را تخریب کرده اند.

وی با بیان این‌که «گاهی نحوه برخورد با دستگاه قضایی از توهین و تخریب به سمت مقابله فیزیکی حرکت کرده است»، به شهادت تعدادی از قضات و دادستان ها در طول سال های گذشته و همچنین سوء قصد اخیر به جان رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: تعجب می کنم که برخی افراد این همه علیه قوه قضاییه و مسئولان آن دست به تخریب و توهین می زنند و بعد مدعی هستند که مقصودشان نظام جمهوری اسلامی نیست. این افراد از معیت نظام و نهادهای آن غافلند و توجه ندارند که وقتی یک رکن نظام را ناجوانمردانه متهم به انواع بی عدالتی و ظلم می کنند، در واقع با اصل نظام مقابله کرده اند و در واقع به جریان عملیات روانی دشمن و جنگ نرم برای مایوس کردن مردم از نهادهای مهم نظام و مسئولان یاری رسانده اند.

وی با تاکید بر تلاش همه مسئولان برای حرکت در چارچوب قانون و بهانه ندادن به دست دشمن، به هشدار اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر مقابله با شایعات اشاره کرد و گفت: شایعات برای تخریب نظام است. البته به دلیل فشارهای دشمن و برخی سوءتدبیرهای داخلی نیز کاستی هایی وجود دارد که هیچکس منکر آنها نیست اما دشمنان تمام ابزار و توان خود را به کار گرفته اند که هیچ یک از خدمات نظام طی ۴ دهه گذشته دیده نشود و در این میان برخی نیز در داخل، آب به آسیاب دشمن می ریزند.

وی با تاکید بر ضرورت وحدت همه مردم و مسئولان در مقابله با دشمن و ساختن کشور و معیشت مردم، یکی از خدمات بزرگ قوه قضاییه را که فراتر از وظایف خود در سطح کشور دنبال می کند، تلاش برای فعال ماندن بسیاری از کارخانجات و مراکز تولیدی به کمک دستگاه های اجرایی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با اخلاص در عمل، توفیق هرچه بیشتر خدمت به مردم برای مسئولان حاصل شود و مردم بصیر نیز با اتکا به ایمان و توانمندی های خود همواره از پشتیبانی حق تعالی برخوردار باشند.

براساس این گزارش، لایحه "تامین امنیت زنان در برابر خشونت" در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: رئیس دستگاه قضا رئیس قوه قضائیه آیت الله آملی لاریجانی بقایی احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: روزنامه جمهوری اسلامی: توهین و تهمت به هاشمی رفسنجانی در صداوسیما روزنامه جمهوری اسلامی: کسانی که از شعار"مرگ بر روحانی"خوشحال اند یادشان باشد روحانی فقط حسن روحانی نیست

دیگر خبرها

  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • اژه ای: پیگیری نمایندگان، دخالت نیست/ نمایندگان از مراکز قضایی بازدید کنند و اگر اشکالی بود، به من یا پشت تریبون بگویند/ نکات، اظهارات و واگویه‌های ۲۳ تن از نمایندگان مجلس با رئیس قوه قضا
  • باید بستر‌های مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم