Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت بیرجند گفت: مهمترین حربه دشمن برای اینکه روحیه انقلابی را تضعیف کند، فشار اقتصادی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مختاری امام جمعه موقت بیرجند پیرامون سخنان مقام معظم رهبری 19 دی‌ماه در جمع مردم قم با اشاره به تقویت روحیه انقلابی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: روحیه انقلابی یعنی پیوسته پیگیر آرمان‌های اسلام، انقلاب، استقلال، عزت، دین و دیانت خود بوده و در برابر ظالمان ایستادگی کنیم که گرفتار مسائل مادی و دنیوی نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مهمترین حربه دشمن برای این‌که روحیه انقلابی را بگیرد، فشار اقتصادی است و با تلاش‌های فرهنگی و روانی که از جنبه‌های مختلف وارد می‌کند می‌خواهد ما را وادار کند که در برابر ظلم ظالمان و آرمان‌های اسلام و انقلاب بی‌تفاوت باشیم و بپذیریم یکی از عوامل و ایادی استکبار باشیم.

 

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به راهکار مقابله با دشمن، بیان کرد: یکی از راهکارها، عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی است. اگر خود مردم روحیه اسلامی و انقلابی داشته باشند و درست انتخاب کنند با ظرفیت‌هایی که کشور دارد قطعا فشارهای تحریم به حداقل خواهد رسید و از فشارهای اقتصادی آسیب نخواهیم دید.

 

مختاری با اشاره به بحث شیعه‌هراسی، اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی از سوی دشمن، گفت: تلاش دشمن در این سال‌ها از جمله تشکیل داعش برای اسلام‌هراسی بود.

 

وی ادامه داد: دشمنان برای این‌که شیعه‌هراسی را مطرح کنند از طریق کشورهای مرتجع منطقه وارد شده و بحث شیعه و سنی را در جهت تشکیل گروه‌های افراطی و تفرقه‌افکنی شعار خود قرار می‌دهند تا با تفرقه و استفاده از گروه‌های افراطی جلوی گسترش اسلام و حقیقیت را بگیرند.

 

امام جمعه موقت بیرجند گفت: باید مواظب بود که دچار تفرقه نشویم و گروه‌های افراطی دشمن را تحریک نکنند که بین مسلمانان تفرقه ایجاد شود.

 

مختاری تصریح کرد: هدف دشمن از این اقدامات سلطه است. دشمن می‌خواهد همه کشورها را تحت سلطه خود بگیرد. کشور ایران با انقلاب اسلامی از زیر سلطه آمریکا بیرون آمد اما دشمن می‌خواهد شرایط را به دوران قبل از انقلاب برگرداند که نه‌تنها از خود استقلالی نداشته باشد بلکه برای دیگران نیز الگو نبوده و زیر بار ظلم آمریکا باشد.

 

وی با بیان این‌که کشور ایران از نظر فرهنگی و اقتصادی بسیار قوی و غنی است، تأکید کرد: اگر دولت و ملت فرهنگ خود را به درستی تقویت کنیم و از منابع اقتصادی، انسانی و ظرفیت‌های داخلی خود بهترین نحو استفاده کرده و امیدی به دشمن نداشته باشیم می‌توانیم از عهده مقابله با دشمن بر‌آییم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان

پارلمان اروپا با توجه به اعتراضات گسترده کشاورزان اروپایی در برابر برخی خواسته‌های این قشر سر خم کرده و به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع آن‌ها رای داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو"، پس از هفته ها اعتراض کشاورزان، پارلمان اروپا برخی از مقررات زیست محیطی در کشاورزی را پس گرفت. این تغییرات در یک رویه تسریع شده تصویب شد و برخی حتی به ماسبق نیز اعمال می شوند.

به این ترتیب پارلمان اتحادیه اروپا راه را برای مقررات زیست محیطی ضعیف تر در کشاورزی باز کرده است. نمایندگان پارلمان اروپا در استراسبورگ رای دادند تا به کشاورزان اجازه داده شود تا در رعایت مقررات زیست محیطی انعطاف بیشتری داشته باشند. تغییرات در سیاست مشترک کشاورزی (CAP) شامل استانداردهایی است که برای اطمینان از شرایط کشاورزی و اکولوژیکی خوب خاک در نظر گرفته شده است.

در اصل، کشاورزان باید به این موارد پایبند باشند تا از یارانه های کشاورزی اتحادیه اروپا به ارزش میلیاردها بهره ببرند. اینها شامل مشخصات زمین های آیش، نوارهای حائل در امتداد توده های آب و تناوب زراعی است که برای اطمینان از اینکه خاک تحت تأثیر استفاده کشاورزی بی رویه قرار نمی گیرد، در نظر گرفته شده است.

به عنوان مثال، تا کنون کشاورزان موظف شده بودند بخشی از زمین های زراعی خود را به صورت آیش رها کنند یا از آن استفاده غیرمولد کنند. آنها اکنون می توانند این کار را به طور داوطلبانه حداقل تا سال 2027 انجام دهند. آنها باید برای این کار توسط کشورهای اتحادیه اروپا پاداش بگیرند. در مورد الزامات کشت محصولات صید هم باید به کشورهای اتحادیه اروپا آزادی عمل بیشتری داده شود.

همچنین باید به مشاغل کشاورزی اجازه داده شود که مناطق مرتع بیشتری را به زمین های قابل کشت تبدیل کنند. این امر به ویژه برای دامدارانی که به دلیل کسب و کار ضعیف به کشت غلات روی آورده اند، سودمند خواهد بود.

بر این اساس همچنین اگر کشاورزان از خشکسالی یا سیل رنج ببرند الزامات تناوب زراعی نیز باید برای آن ها تضعیف شود. بر اساس این الزامات شرکت ها فقط باید انواع مختلفی از گیاهان را پرورش دهند، اما دیگر مجبور نیستند هر سال گونه ها را تغییر دهند.

همچنین در این طرح ها مقرر شده است که مزارع کوچک با مساحت کمتر از ده هکتار از کنترل ها و تحریم های مربوط به الزامات زیست محیطی مستثنی شوند.

بسیاری از تغییرات برنامه ریزی شده در CAP قرار است در سال 2025 به اجرا درآیند، اما برخی نیز به صورت عطف به ماسبق تا 1 ژانویه 2024 لازم الاجرا خواهند شد. بنابراین، اگر شرکت ها هنوز الزامات را رعایت نکرده باشند، از تحریم ها اجتناب خواهند کرد.

کشاورزان در سراسر اروپا برای مدت طولانی بر سیاستمداران فشار آورده اند و به سیاست های آن ها انتقاد و اعتراض کرده‌اند از جمله، آنها از بوروکراسی بیش از حد شکایت دارند. در آغاز سال، آنها در بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا به خیابان ها ریختند و تظاهرات کردند که گاهی اوقات خشونت آمیز بود. کمیسیون اتحادیه اروپا به وضوح با پیشنهادات خود به کشاورزان نزدیک شد.

نوربرت لینز، رئیس کمیته کشاورزی در پارلمان اروپا، این رای را "موفقیت بزرگی برای کشاورزی اروپا دانسته و آن را ستود. وی تاکید کرد: اعتراض کشاورزان شنیده شد و تحویل داده شد. او از وزیر کشاورزی فدرال آلمان هم خواست تا این تصمیمات را در آلمان یک به یک اجرا کند.

کشورهای اتحادیه اروپا هنوز باید در این باره به توافق برسند، اما این بسیار محتمل تلقی می شود. الزامات جدید ممکن است از سال جاری اجرایی شود. پروژه پیشنهادی کمیسیون با یک رویه تسریع شده به تصویب مجلس رسید.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کنداختلاف در اتحادیه اروپا برای سیاست مالی مشترک اروپایی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • فیلم/ رئیسی: روحیه انقلابی و دین مداری مردم لاهور و پاکستان ستودنی است
  • مراسم بزرگداشت شهدای راسک و دمشق در میبد
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی